Jabra Elite 65t vs Bose SoundSport Free - Hvad er bedre?

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ Jabra Elite 65t vs Bose SoundSport Free - Hvad er bedre?

Jabra Elite 65t vs Bose SoundSport Free - Hvad er bedre?

Af Bill Wilson 27. november 2019 7 minutter læst

Velkommen til fremtiden. Året er 2019, og kablede øretelefoner udryddes. Folk, der bruger ledninger, lever nu i frygt. De bruger deres ørepropper i mørke af frygt for at blive dømt og udsat for offer. Og i lyset af denne uro er mange herrer rejst alle med et formål. At tage ansvaret for denne trådløse revolution. Men det er brutale tider, og så er mange herrer faldet. Og alligevel er der to, der forbliver stærke. De er revolutionens ledere. De er de ufejlbarlige. Deres navne, Jabras og Bose.

Ja, hvis du ikke var opmærksom, er Jabras og Bose to af de største navne lige nu, når det kommer til at fremstille ægte trådløse øretelefoner. Og intet taler mere om deres rivalisering end Jabra Elite 65t og Bose SoundSport Free. Begge fremragende produkter skabt med adrenalin, sved og energi i tankerne. Perfekte ørepropper til træning, jogging og sport.

Begge er produkter, som selv de mest elite sportsfolk vil sværge ved. Og alligevel kan du kun have en.

Hvilket efterlader mange i et dilemma. Hvilken er den bedste af de to? Nå, dette er det ben, vi vil knække i dette indlæg. Apple Airpods er også meget populære ægte trådløse øretelefoner, men sammenlignet med disse to har de simpelthen ikke en chance. Især når man ser på det fra et træningsperspektiv.

Det ene område, hvor jeg tror, ​​at Airpods overstiger disse to, er med hensyn til forbindelsen til Apple-enheder. Og det er bare fordi de er, ja, Apple Airpods.

Her er en gennemgang af funktionerne og ydeevne-analysen af ​​disse to konkurrerende knopper. Naturligvis vil de være ens i mange aspekter, men det er de områder, de udsætter, som vi er mere bekymrede for. Ved at sammenligne forskellene kan vi lægge denne diskussion i ro og krone vinderen.

Design og opbyg

Det er klart, at begge virksomheder gør en stor indsats for at sikre, at deres ørepropper er fysisk attraktive, og at de passer til forbrugerne. De inkluderede endda ekstra tilbehør til at hjælpe med forskellige øretyper. Jabra 65t leveres med tre sæt EarGels-tip, og SoundSport har to par ørefinner.

Når du placerer disse to knopper side om side på et bord, kommer Bose SoundSport gratis ud som den mere attraktive. Når du først har dem på, har Jabra 65t dog et mere elegant udseende. De er mere kompakte, hvilket betyder, at de passer perfekt til dit øre. SoundSport Free har derimod en stor ydre knopp, der stikker uden for dine ører for at give dig et dorky look.

Elite 65t knopperne har en twist and lock mekanisme, der gør det muligt for dem at forblive fast knyttet til dit øre, selv når du udfører strenge øvelser eller løber. SoundSport-knopperne kommer på den anden side med en ørekrog for at lette stabiliteten, men når de kører, følte de fremspringende knopper boblende, hvilket fik mig til at føle, at de ville falde af. Selvom de ikke gjorde det.

Opladningsetui

Bæretasken, der også fungerer som en opladningsetui, er også et problem. SoundSport-sagen er betydeligt stor. Næsten størrelsen på en brilleholder. Hvilket ikke gav mening for mig. Jeg bruger ægte trådløse knopper på grund af bekvemmelighed. At fylde dem i en stor kasse, som jeg ikke engang kan passe i lommen, besejrer derfor hele formålet.

Jeg foretrækker Elite 65t bæretaske, der kun er et par centimeter større end en ringboks. Men jeg er stadig nødt til at rose Bose-boksdesignet. Det ligner noget ud af en spionfilm, der bruges til at bære en af ​​de seje tech-gadgets. Hvilke der kommer til at tænke på det, er hvad disse ørepropper er.

Bose-sagen holder også knopperne på plads gennem integrerede magneter, i modsætning til Jabra-sagen, hvor du bare klemmer dem på plads. Begge sager giver to fulde opladninger for at tilføje 10 timers afspilning til de 5 timer, som knopperne kan gå i. De har også en hurtig opladningsfunktion, hvorved opladning af dine knopper i 15 minutter giver dig 45 minutters brugstid til Jabra og 1,5 timers brug til Bose-knopper.

Opsætning

Jabra Elite 65t tog mindst tid at oprette forbindelse til min mobiltelefon. De aktiveres automatisk, når de fjernes fra opladningsæsken og derfra, alt hvad jeg havde at gøre var at scanne efter tilgængelige Bluetooth-enheder og parre. Proceduren er stadig den samme med Bose SoundSport, men det tog nogle få sekunder mere at oprette forbindelse

Dette forblev sandt, selv når du forbinder knopperne til min pc. Begge øretelefoner giver dig besked via stemmen, når de er parret med en enhed med succes. Jabra-stemmemeddelelserne bruger generelle udtryk som 'Enhed 1', men Bose er mere specifik og vil henvise til dit enhedsnavn baseret på Bluetooth-navnet. Dette tilføjer det et personligt præg.

Video Audio ydeevne

En af de største ulemper ved at bruge de virkelig trådløse ørepropper er ventetid, når man ser videoer. Lyden er næsten aldrig synkroniseret med læbernes bevægelse, og disse to ørepropper har også det samme tilbageslag.

Det varierer dog normalt afhængigt af den videoplatform, du bruger. Jeg testede ørepropperne på YouTube-appen, Netflix og på min pc-medieafspiller, og her er hvad jeg konkluderede. YouTube-appen havde den mest ventetid af de tre, men ikke i en smertefuld stor skala. Stadig på YouTube var der nogle lydforsinkelser til stede med Bose SoundSport, som jeg ikke så, da jeg brugte Elite 65t. Jeg oplevede ikke nogen ventetidsproblemer på NetFlix.

Jeg prøvede også testene ved hjælp af en Galaxy S8, som er kompatibel med Bluetooth 5, og faldet i latenstid var tydelig.

Kontrolsystem

På grund af den lille karakter af ægte trådløse øretelefoner er det normalt ikke let at implementere fysiske kontroller på dem. Når det er sagt, har både Jabras og Bose gjort et anstændigt stykke arbejde med deres kontrolsystem. Det har stadig sine ulemper, men det forenkler arbejdet lidt for de tidspunkter, du ikke fysisk kan komme til din telefon.

For Bose SoundSport har venstre knap lydstyrkeknapperne og en multifunktionsknap imellem. Og her er det, hvor det bliver lidt kompliceret. Hvis du trykker en gang på denne knap, afspilles lyd eller stoppes midlertidigt. Hvis du holder den nede, aktiveres virtuel assistent. Hvis du trykker 2x på den, udføres et fremadgående spring, og 3x udfører et bagudgående spring. For at spole frem gennem en sang skal du trykke to gange på den og holde den nede, og for at spole tilbage skal du trykke på den tre gange og holde den nede. Hvad sagde jeg. Den venstre knap har kun tænd / sluk-knappen.

Jabras controllere er mindre indviklede, men stadig akavet at bruge. Kontrolknappen er lige midt i knoppen. Et tryk på den ender for at afslutte / modtage et opkald eller afspille / pause lyd. For at aktivere virtuel assistent er alt, hvad du skal gøre, dobbeltklik på det. På venstre knap finder du lydstyrkeknapperne, der også kan bruges til at videresende eller spole tilbage musik, når den holdes nede. Der er ingen mulighed for at springe lyden over.

Lydpræstation

Der gives kredit, hvor det skyldes. Bose har den bedste lyd mellem de to. Jeg mener, det er trods alt Bose. Men det betyder på ingen måde, at Jabra Elite 65t har en dårlig lydkvalitet. Faktisk, medmindre du har både Bose SoundSport og Jabra Elite 65t at sammenligne, så er lydydelsen ikke et problem. Men det gode ved Jabra er, at deres understøttende app har en Equalizer-funktion. Du kan bruge den til at justere bas-, diskant- og andre lydkomponenter, så de passer til dine præferencer.

Med hensyn til lydopkald er JABRA 65t overraskende den bedste af de to. Mikrofonerne har effektiv støjreduktion for skarp lydoptagelse selv på de mere støjende steder. Det er også et af de få ørepropper, der giver dig mulighed for at høre et opkald fra begge knopper.

Støjisolering

Hvis den komplette støjisolering du leder efter, er Jabra elite 65t det bedste valg. Den har en lufttæt forsegling, der sikrer, at der er minimal lydlækage både ind og ud af knopperne. Da disse øretelefoner er lavet til sportsaktiviteter, kan det dog være et problem. Især hvis du bruger dem til at køre.

Så hvad Jabra har gjort er at inkludere en HearThrough-tilstand på deres app, der lader dig regulere den mængde støj, som øretelefonerne slipper igennem. Men hvis du vil have noget, der lader dig høre det udvendige miljø uden mange tekniske forhold, så er Bose SoundSport perfekt.

Vand- og støvbestandighed

Jabra Elite 65t har en IP56-klassificering, hvilket betyder, at den er modstandsdygtig over for sved, støv og højtryksvand. Jeg prøvede at skylle dem på et løbende tryk to gange efter en øvelse, og de var stadig stærke. Jeg vil dog ikke råde dig til at svømme med dem. Bose er også modstandsdygtig over for støv og vand, men med en IPX4-klassificering er den stadig under Elite 65t.

Pris

I skrivende stund er Jabra Elite 65t tilgængelig i deres online detailbutik til $ 169, og Bose SoundSport Free koster dig omkring $ 199 fra deres online detailbutik.

Endelig dom

Jeg ved ikke om dig, men jeg vil sige, at Jabra Elite 65t er kommet bedre ud af de to. Jeg er sikker på, at de rene lydfiler er uenige, og jeg forstår det. Bose har en bedre lyd. Men er det nok til at gøre dig blind for alle de andre positive ting, som 65t har over SoundSport? Jeg tror ikke det.

Jeg kan godt lide musik, der indeholder et godt slag, men jeg vil også gerne gennemføre mine træningsprogrammer uden den konstante bekymring for, at mine ørepropper kan komme af når som helst. Så er der prispunktet. Glem ikke, at 65t er billigere end SoundSport. Men det er bare mig. Hvilket synes du er bedst af de to?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found