Fix: Windows Update-fejl 80243004

At have problemer med Windows Update frustrerer normalt brugere mest, da de ofte ikke er i stand til at løse problemet manuelt. De fleste af Windows-opdateringsproblemerne viser en fejlkode, som kan bruges til at bestemme, hvad der gik galt i visse scenarier, men selve fejlkoden er ikke så nyttig.

Derfor henvender brugerne sig ofte til Internettet for at finde en løsning, men de fleste af løsningerne er spredt rundt i forskellige fora, og processen kan vise sig at være ret lang. Derudover er de usikre på, hvem de skal tro på. Læs resten af ​​artiklen for mere information om denne særlige fejlkode.

Fix Windows Update-fejl 80243004

Fejlkoden 80243004 eller 0x80243004 er en af ​​de mest mystiske opdateringsfejlkoder, fordi der er en hel del dokumenterede tilfælde af, at fejlen vises på brugernes computere. Fejlen påvirker normalt Windows 7-platformen, men der er tilfælde, hvor den også berørte brugere, der kører Windows 10.

Fejlen i sig selv er ikke farlig, og den er ret let at løse, men brugerne kan stadig ikke løse deres opdateringsproblemer, før de udfører nogle af nedenstående løsninger.

Løsning 1: Officielt svar fra Microsoft

Microsoft har oprettet et indlæg på deres supportwebsted, der beskæftiger sig med dette særlige problem, da årsagen er noget uklar, og det ligner ikke andre årsager såsom manglende eller forældede drivere osv.

Årsagen er, at den automatiske opdateringsklient på Windows 7 kræver, at bakkeikonet kan administreres af gruppepolitikken, og det kræver også, at ikonet er tændt, for at opdateringen fungerer. Følg nedenstående trin for mere info!

  1. I meddelelsesafsnittet til højre på proceslinjen skal du klikke på indstillingen Vis skjulte ikoner og derefter klikke på Tilpas.

  1. I afsnittet Ikoner for meddelelsesområde, som skal åbnes, når du klikker på Tilpas, skal du rulle ned under fanen Ikoner og prøve at finde Windows Update. Klik på rullelisten ved siden af ​​den, klik på Vis ikon og meddelelser, og klik derefter på OK.

  1. Gå til Windows Update-indstillingen i Kontrolpanel, og se efter opdateringer igen. Opdateringsprocessen skal nu lykkes.
  2. Du kan også løse dette problem ved at ændre den specifikke proceslinjeindstilling til “Vis altid alle ikoner og meddelelser, og du kan også let finde det på din proceslinje.

Løsning 2: Download og installer opdateringen manuelt

Hvis du ikke har ændret nogen indstillinger på din computer, skulle opdateringen have været installeret automatisk for et stykke tid siden, men hvis du ikke modtager automatiske opdateringer til dit Windows OS, og hvis du ikke vil modtage dem, kan du installere dette opdatering ved hjælp af opdateringskataloget. Følg nedenstående trin for mere info.

Heldigvis kan du installere opdateringen manuelt ved at besøge nedenstående websted, hvor du kan downloade og installere opdateringer manuelt.

  1. Besøg det officielle Microsoft-websted for at finde ud af, hvilken der er den seneste udgivne opdatering til dit operativsystem. Det skal være placeret øverst på listen til venstre på siden med den aktuelle Windows 10-version øverst.

  1. Kopier også KB (Knowledge Base) nummer sammen med "KB" bogstaver (f.eks. KB4040724).
  2. Åbn Microsoft Update-kataloget, og udfør en søgning ved at klikke på søgeknappen øverst til højre.

  1. Klik på knappen Download til venstre, og vælg arkitekturen på din pc (32bit eller 64bit). Sørg for at kende arkitekturen på din pc's processor, inden du vælger denne mulighed.

  1. Kør den fil, du downloadede, og følg instruktionerne på skærmen omhyggeligt for at fuldføre opdateringsprocessen.
  2. Når opdateringen er afsluttet, skal du sørge for at genstarte din computer og vente på at se, om det samme problem opstår med den næste opdatering frigivet af Microsoft.