Bedste grafikkort til VR i 2020

Hjem/Anmeldelser/Komponenter/ Bedste grafikkort til VR i 2020

Bedste grafikkort til VR i 2020

Af Hassam Nasir 9. september 2020 9 minutter læst

Tilbagevenden og fremtrædende plads af højkvalitets VR-teknologi viser tydeligt, at Virtual Reality graver ind i det lange træk. Det går akut ind i hvert hjørne af den digitale verden. Enten er det et arbejdsmiljø, spil eller en anden kommende industri, den computergenererede virkelighed antager kontrol over enorme mængder standardoperationer. Grafikkort er det mest basale segment i din VR-opsætning, uanset om du sulter efter fuldt VR-engagement i spilscenen eller simpelthen har stødt på et VR-headset. Det er mere end muligt at lave eller endda redesigne din pc for at tackle de bedste VR-funktioner, der kan gøres tilgængelige på den. For at virkelig værdsætte en generel tilfredsstillende oplevelse kan du muligvis kræve det bedste grafikkort til VR, hvoraf nogle vi har anført i den ledsagende artikel til dig.

Der er masser af VR-titler, der er tilgængelige at gennemse, men der er også det samme antal grafikkort, og vi har samlet det absolut bedste grafikkort på markedet, hvorfra du kan vælge det, der passer dig bedst. Alle de grafikkort, der henvises til nedenfor, er VR-klar, og du kan få en fængslende oplevelse med dem. Desuden forsynes hvert element med nogle data, der forventes for at sikre, at du vælger den, der passer til dine behov. Fordele og ulemper ved hvert grafikkort vil i det lange løb hjælpe dig med at foretage det rigtige valg.

1. MSI Gaming Radeon RX 5700

Ideel til High End VR

 • VR-klar grafikkort
 • Fantastisk valg til spil
 • Anstændige omkostninger for enestående 1440p ydeevne
 • Ydeevne sammenlignet med RTX 2070 til en lavere pris
 • Ingen strålesporing

7 anmeldelser

Core Clocking: 1750 MHz | Interface: PCIe 4.0 | Hukommelseshastighed: 14Gbps | Hukommelse: 8 Gb DDR6

Tjek pris

MSI-grafikkort er ikke nøjagtigt som andre organisationer på øverste niveau, da de bruger militære klassesegmenter, som garanterer deres produkts holdbarhed. MSI Gaming Radeon RX 5700 er uden tvivl det bedste grafikkort til VR-spil, da dets præstationer konkurrerer med RTX 2070 Super. Grundlaget for at overveje denne enhed er den overlegne køleramme og højere urhastigheder end ASUS og Gigabyte-varianter. Vibes på dette grafikkort har ændret sig som på forhånd, MSI Radeon-kortene fungerede i en sort og rød tone, mens disse kort nu har en metallisk sølvfarvetone.

De overordnede funktioner på dette grafikkort svarer til RTX 2070 Super, da begge disse kort tilbyder 2300+ centreenheder. Basisuret på dette grafikkort er omkring 1500 MHz, mens du med overclocking kan skubbe det op til 1750 MHz. 8 GB GDDR6-hukommelsen er tilstrækkelig til at maksimere de opdaterede AAA-titler, men du skal bruge 1440p, da dens funktion vil blive forringet med 4K-opløsning. Værdien af ​​Radeon RX 5700 i modsætning til RTX 2070S er praktisk talt identisk med den begrundelse, at den tilbyder samme ydeevne til en lavere pris.

Med de samlede funktioner, der tilbydes af RX 5700, er det sandsynligvis de bedste grafikkort til VR, men alligevel er der et par ulemper, du kan se, når du bruger det. Frem for alt andet har dette grafikkort brug for Real-Time Ray Tracing og DLSS-understøttelse, da disse fremskridt kun er tilgængelige i GPU'er i RTX-serien. Rx 5700xt er ikke væsentligt dyrere end denne GPU, men den fungerer langt bedre end dette, og jeg vil foretrække den GPU frem for dette. Strømudnyttelsen af ​​denne GPU er noget høj, og under alle omstændigheder foreslår jeg, at du får 500-600W PSU til det.

VR-udførelsen af ​​dette grafikkort vil være fantastisk, men forvent ikke noget mere end normalt på grund af lav hardware. Generelt betragter vi denne GPU bedst som et resultat af dens ydeevne i 1440p opløsning. I Assassin's Creed Unity udsendte denne GPU 90 billedhastigheder normalt ved ultra-indstillinger og FX AA, mens denne for Rx 5700xt omfatter denne op til 110 billedhastigheder. Med dette præstationsniveau og driftsomkostninger i tankerne kan dette designkort bruges i mid-run-spil.

2. MSI Gaming Force RTX 2060

Det populære valg

 • 6 GB DDR6-hukommelse
 • Fremragende 1440p ydeevne
 • Energieffektiv GPU
 • Prisen er den samme som nogle af de konkurrenter, der har bedre resultater
 • Ingen VirtualLink

837 anmeldelser

Core Clocking: 1830 MHz | Interface: PCIe x16 3.0 | Hukommelseshastighed: 14Gbps | Hukommelse: 6 Gb DDR6

Tjek pris

Det efterfølgende grafikkort, vi fik, er også fra MSI, men denne gang der har vi RTX 2060, som er fra en lignende opsætning af GTX 1060. Faktisk fik dette grafikkort en bemærkelsesværdig status i den elementære RTX-serie på grund af sin omkostninger og funktion. Et par grafikkort som GTX 1070ti fra det tidligere arrangement er hurtigere end dette, men det har toppen af ​​RTX og DLSS, som er tilgængelig i 20-serie GPU'er. Desværre vil jeg, alt i alt, råde dig til ikke at bruge strålesporing i realtid med RTX 2060 med den begrundelse, at det kan reducere billedhastigheder og ødelægge din VR-oplevelse.

Desuden har disse elementære grafikkort 6 GB GDDR6-hukommelse, hvilket er acceptabelt, men i dag fremhæver generelt GPU'er 8 GB VRAM. Urets hastighed på denne GPU er 1750 MHz, mens du også kan overklokke den for at få mere ydelse til gengæld. Cuda-centrene i denne GPU er 1920, mens den desuden har 17 billioner RTX OPS. Denne GPU er ikke strømintensiv, men meget energieffektiv, da du kan køre den på 500-550W PSU effektivt. Hver eneste af de kunder, der har brug for noget banebrydende i RTX-arrangementet, men for en lavere økonomisk plan, vil jeg råde dig til at gå med denne enhed.

Dette RTX-arrangement på entry level gav en optimal ydelse og overraskede brugerne, men der er dog nogle ulemper, du bør være opmærksom på. Omkostningerne ved denne GPU svarer næsten til RX 5700, hvilket er langt bedre end dette, så undersøg også den GPU. VirtualLink Port er en anden mulighed bortset fra USB Type-C i nutidens GPU'er og en moderne funktion, der løser forbindelsesproblemer, men RTX 2060 mangler det. Ligeledes ledsager grafikkort som regel stål- eller metalbagplader, men denne har dog en plastikbagplade, der ser malplaceret ud. Det er alt hvad du skal tænke på denne GPU og tænke på disse ting, før du får den.

Funktionerne i RTX 2060 er de samme som Rx 5700, men i visse spil som Battlefield 1 og Rise of the Tomb Raider har AMD GPU'er en foretrukken position. I Assassin's Creed Unity giver denne GPU en normal 85 kanthastighed ved 1080p opløsning og ultraindstillinger med FXAA. Hvis du tænker på at deaktivere Ray Tracing, kan du få nok og suboptimal udførelse fra dette grafikkort. Generelt vil dens operationer i VR-spil være fænomenal, men alligevel kan du gå glip af høje opdateringshastigheder.

3. XFX Radeon RX 590 Fatboy

Budgetdyret til VR

 • Stor overclocking kapacitet
 • Mindre støj fra køleventilatorer
 • Alternativ til dyrere Nvidia GPU'er
 • Effektintensiv
 • GDDR5-hukommelse skal opdateres

Core Clocking: 1580 MHz | Interface: PCIe 3.0 | Hukommelseshastighed: 8Gbps | Hukommelse: 8 Gb GDDR5

Tjek pris

Der er muligvis ingen anden udfordrer af XFX i AMD GPU'er, da de er tilstrækkeligt beskedne og giver den mest overlegne køleramme. Rx 590 er en genoplivet eller opgraderet gengivelse af Rx 580 med nogle mindre ændringer i detaljer og funktioner. Mens du vælger Rx 590, foreslår jeg, at du kun beskæftiger dig med to virksomheder. Den første er XFX, og den anden er Power Color. Begge disse leverandører tilbyder utrolige køleordninger. I benchmarks er GTX 1660 noget hurtigere end Rx 590 8GB, men alligevel skal vi tage hensyn til forskellen mellem deres prislapper.

Som navnet antyder, har dette grafikkort 8 GB DDR5-hukommelse, hvilket er tilstrækkeligt til 1080p-spil. Ligeledes er det en overclocked tilpasning, der betyder, at du kan få højere urhastigheder end standardvarianten, mens den har en urhastighed på 1580 MHz. Denne GPU kan ikke klare 1440p-spil generelt, men for 1080p er det en storslået løsning. Stilfuldt kan XFX Rx 590 ikke skelnes fra Rx 580 med en lignende mørk og rød skyggetone og en bagplade. Strømkablet, der kræves til dette grafikkort, er seks-pin og en otte-pin, mens det har en TDP på ​​175W.

Team Red lægger fantastisk værdi i deres RX-arrangement-GPU'er, men der er nogle ulemper, vi fandt, mens vi udforskede det. GDDR5-hukommelse ser ud til at være noget gammel, og nutidens grafikkort ledsager GDDR6-hukommelse, så jeg vil foreslå, at du går med det nyeste udstyr. Watt-udnyttelsen af ​​denne GPU er noget høj som andre AMD-grafikkort, og den er ikke strømeffektiv i den henseende. Den fysiske størrelse på XFX Rx 590 er noget enorm, når den står i kontrast til andre mellemniveau-GPU'er. Derudover er det forgængeren, at Rx 580 er marginalt langsommere end denne GPU, men alligevel er betydeligt billigere end RX 590.

Denne GPU kan ikke klare 1440p-spil ret godt, men for 1080p er det en utrolig udgiftsbeslutning at tænke på i dag. I Assassin's Creed Unity kører denne GPU spillet med et gennemsnit på 50 billedhastigheder og 1080p ultra-indstillinger med FXAA. Mens de var på 1440p, faldt billedhastighederne til 35, og ved visse fokuseringer dawler spillet og glitches. I DX 12-spil og i Battlefield one, som er den mest elskede titel på GPU'er i Rx-serien, tilbyder dette overvældende 100+ billedhastigheder ved 1080p-opløsning og maksimale indstillinger.

4. ZOTAC GeForce GTX 1660 Ti

Billigere mulighed for VR

 • Stor overclocking kapacitet
 • Mindre støj fra køleventilatorer
 • Alternativ til dyrere Nvidia GPU'er
 • Effektintensiv
 • GDDR5-hukommelse skal opdateres

Core Clocking: 1500 MHz | Interface: PCIe 3.0 | Hukommelseshastighed: 12Gbps | Hukommelse: 6 Gb DDR6

Tjek pris

Zotac har lavet Nvidia-grafikkort i ganske lang tid og fået berømmelse hos sine kunder ved at give de bedste kvalitetsartikler. GTX 1660Ti er det bedste basale grafikkort til klienter, der følger et budget, da Zotac tilbyder dette til en konkurrencedygtig lav pris ledsaget af højere urrater. GTX 1660Ti er en fremdrevet form af Nvidia GTX 1060, som fungerer godt i nutidige spil i 1080p eller 1440p opløsninger. Bygningsmæssigt ser denne GPU flot og stilfuld ud, da den har Zotacs unikke mørke og svage farvetone, minimeret i størrelse og samtidig bedst i ydeevne.

GTX 1660ti er noget dyrere end Rx 590, men funktionerne forbedres betydeligt. Cuda-midten af ​​GTX 1660ti er 1536, mens dens forudgående GTX 1060 kun har 1280, hvilket rydder den primære præstationsskelnen mellem dem. Kølerammen i denne GPU er bemærkelsesværdig i betragtning af dens kompakthed, det tillader ikke, at chippen når 75C, når den er under byrden, hvilket fascinerede mig. Med denne GPU skal du kræve en 500 W PSU og et otte-benet strømstik.

ZOTAC GeForce GTX 1660 Ti er mange menneskers valg til disse dage. Da prisen pr. Ydelsesforhold for dette kort er rigtig god nu, er det let at se, hvorfor det har fundet sit hjem i mange folks hjem. I vores tests var high-end spil som Assassin's Creed Odyssey og Battlefield 5 i stand til at have mere end 60 fps med Battlefield 5, der klarer sig rigtig godt ved 90 fps. Disse fps reduceres dog markant, når du spiller spillet med en opløsning på 3840 x 2160. I betragtning af alle ting er disse anstændige tal.

Oplysningerne og omkostningerne ved denne GPU er fantastiske, men hvad med at vi går mod det, der er forfærdeligt i GTX 1660ti Zotac. Du kan ikke bruge Ray Tracing med det, mens det koster noget, men du kan få RTX 2060 eller for et par kroner mere RTX 2060S, der indeholder funktionen. RT er tilgængelig for GTX-designdesignkort, men alligevel kan denne GPU ikke håndtere det ret godt, som andre RTX GPU'er. Som jeg har sagt før, ledsager denne GPU GDDR6-hukommelse, men den er dog begrænset til 12 Gbps, mens andre toppe på linjen GPU'er tilbyder mere. På denne måde vil jeg foreslå, at du overvejer disse faktorer og vælger mellem RTX 2060 og GTX 1660ti.

5. Gigabyte GeForce RTX 2070 Super

Toppen af ​​linjen

 • Fantastisk præstation
 • DLSS og Ray Tracing er til stede
 • Store kølelegemer
 • Dyrt for dets specifikationer
 • Samme ydeevne som den billigere RX 5700 XT

Core Clocking: 1815 MHz | Interface: PCIe 3.0x16 | Hukommelseshastighed: 14Gbps | Hukommelse: 8 Gb DDR6

Tjek pris

Der var en utrolig skelnen mellem RTX 2070 og RTX 2080, så Nvidia præsenterede RTX 2070 Super for at bygge bro over denne forskel. Denne GPU er noget billigere end RTX 2070, men leverer dog 15% mere ydelse end den. Motivationen til at vælge Gigabyte er billig og har samme funktionalitet som forskellige kort, men hvis du har brug for noget billigere, er det en god ide at gå med PNY. Betjeningen af ​​RTX 2070 Super er usædvanlig, som den er, men alligevel foreslår tekniske anmeldere at deaktivere RT Ray Tracing. Bygningsmæssigt er denne GPU noget almindelig, da den har Gigabyte unikt sort og orange farveskema, men det skiller sig ud i RGB-design.

RTX 2070S fungerer ikke til 4K-spil, men i 1440p har den ingen anden rival. 8 GB GDDR6-hukommelse er tilstrækkelig til at køre de mest krævende titler ved ultra-indstillinger, da spil i dag kræver mindst dette mål for hukommelse. Den første frigivelse af RTX 2070 Super har en urhastighed på 1750 MHz ved boost, men Gigabyte RTX 2070S har Windforce tri-fans og større køleplader, så du kan overklokke chippen for at få yderligere ydeevne.

Omkostningerne ved Gigabyte RTX 2070S er noget høje, når de står i modsætning til AMD-konkurrenter, da Rx 5700xt er dets ækvivalent, men alligevel tilgængelig til en lavere pris. Denne GPU har brug for RGB-lys, men det ser godt ud, hvis du ejer en RGB-konstruktion. Denne nuværende tilpasningsomkostning er noget dyrere end den oprindelige version af RTX 2070, men alligevel til samme tidløse dyre end visse modeller af RTX 2070.

I betragtning af omkostninger i forhold til ydeevne har denne GPU ingen konkurrent. Det har hver vigtig faktor af funktioner, der er tilgængelige i RTX 2080, men i øjeblikket vurderet til mindre end RTX 2070. I benchmarks giver denne GPU 100+ billeder pr. Sekund i Assassin's Creed Unity ultra-indstillinger 1080p mål, hvilket er noget bedre end Rx 5700xt. VR-udførelsen af ​​denne GPU er bemærkelsesværdig, og jeg foreslår, at denne GPU er tilfældet, at du kan styre dens omkostninger.