Baggrundsplaceringer i Windows 7, 8 og 10

Alle versioner af Windows kommer med deres helt egne sæt baggrunde, som brugerne kan indstille som deres skrivebordsbaggrund eller - i tilfælde af Windows 8.x og 10 - deres baggrundsbilleder på låsen. De fleste versioner af Windows leveres også med yderligere temaer, der består af endnu flere baggrunde, og brugere kan endda downloade flere temaer fra Windows Store. Samlet set er de standardbaggrundsbilleder, som de fleste Windows-brugere behandles med (og baggrundene, der udgør de mange temaer, som de kan downloade fra butikken), temmelig store. Disse baggrunde er muligvis ikke så high-res og maleriske som baggrunde designet til Nethinden skærme som for computere, der kører på Apples OS X, men disse baggrunde er mere end i stand til at puste liv i enhver skærm. Når det er tilfældet, ønsker mange Windows-brugere at importere disse baggrunde til andre enheder såsom tablets og telefoner, så de også kan nåde deres skærme.

For at en Windows-bruger med succes kan kopiere et standard Windows-tapet fra deres computer til en anden enhed, skal de først finde tapetet på deres computer, da de ikke kan kopiere baggrunde fra Tilpas menu. Fuldopløsningsversioner af disse billeder, versioner, der er faktiske JPEG-billeder, som du kan importere til en anden enhed på en række forskellige måder, findes på alle Windows-computere. Disse versioner i fuld skala af standard Windows-baggrunde spænder fra 1920 × 1200 til 3840 × 1200 i opløsning og findes i specifikke mapper afhængigt af hvilken version af Windows du bruger. Her er alle standardbaggrundssteder for Windows 7, 8, 8.1 og 10:

I Windows 7

I Windows 7 indeholder denne mappe et antal forskellige undermapper, som hver indeholder et sæt standard Windows 7-baggrunde. Ud af disse undermapper vippes undermappen Windows indeholder standard Windows 7-tapet (ja, der er kun en!). Alle de andre undermapper i denne mappe indeholder baggrunde, der udgør standard Windows 7-temaer, som undermapperne er opkaldt efter. For eksempel den undermappe, der hedder Arkitektur indeholder baggrunde, der udgør standard Windows 7-temaet kendt som Arkitektur.

C: \ Windows \ Web \ Baggrund

I Windows 8, 8.1 og 10

I Windows 8, 8.1 og 10 er C: \ Windows \ Web biblioteket har mere end bare Tapet mappe inde i den. Den har to mapper - Tapet og Skærm. Følgende er de komplette mapper for disse to mapper komplet med forklaringer på nøjagtigt, hvilke slags tapeter de indeholder:

C: \ Windows \ Web \ Skærm

I Windows 8, 8.1 og 10 indeholder denne mappe alle standardbaggrundene til låseskærmen. Antallet af baggrunde, som du finder her, og hvilke typer baggrunde, du finder, afhænger af, om du bruger Windows 8, 8.1 eller 10.

C: \ Windows \ Web \ Baggrund

Som det er tilfældet i Windows 7, indeholder denne mappe et antal forskellige undermapper, hvoraf den ene indeholder standard Windows-baggrunde til den version af Windows, du bruger, mens de andre indeholder alle de baggrunde, der udgør de temaer, du har på din computer - dette inkluderer både standardtemaer og dem, du har downloadet fra butik.

Det Windows undermappe i denne mappe indeholder alle standard Windows-baggrunde til din version af operativsystemet. Hvilket tapet denne mappe indeholder afhænger af den version af Windows, du bruger. Du finder også et antal andre undermapper i denne mappe, der hver er opkaldt efter et standard- eller downloadet tema på din computer og indeholder baggrunde, der udgør det pågældende tema. Endelig, hvis du bruger visse iterationer af Windows 10, har du muligvis også en undermappe, der hedder Windows teknisk forhåndsvisning i denne mappe, der indeholder nye baggrunde fra den seneste version af preview.