Sådan hentes adgangskoder til websteder og konti fra Android-enheder

Der er scenarier, hvor du måske glemmer en adgangskode til et websted eller en anden brugerkonto, men alligevel har du desperat brug for at komme tilbage i det. Nogle gange har vi mistet gendannelses-e-mailen, der er knyttet til kontoen, eller det er et websted, hvor du ofte logger ind automatisk på din hjemmecomputer, men aldrig har logget ind på din mobile enhed.

I denne Appuals-guide vil vi vise dig et par metoder til at 'hente' adgangskoder fra din Android-telefon.

Krav:

  • En rodfiludforsker (vi anbefaler MixPlorer)

Metode 1 - Chrome-gemte adgangskoder

Denne metode fungerer kun, hvis du har Chrome installeret på både din pc og din Android-telefon, og de begge bruger den samme konto.

Dybest set, hver gang du tillader Chrome at 'huske' en adgangskode til et websted, gemmes det på din Google-konto. Du kan finde alle dine adgangskoder på Chrome til pc ved at pege browseren på følgende URL:

chrome: // indstillinger / adgangskoder

Selvfølgelig fungerer denne kommando ikke på Android version af Chrome. For at komme til den samme side i Android-versionen skal du starte Chrome på din Android-enhed.

Tryk derefter på de 3 prikker i øverste højre hjørne, og tryk på Indstillinger.

I menuen Indstillinger skal du trykke på 'Adgangskoder'. Nu får du vist en liste over alle websteder sammen med deres brugernavn og adgangskoder, som du nogensinde har tilladt at blive gemt på desktopversionen af ​​Chrome.

Metode 2 - SQL DB-filer på Android

Denne metode kræver en rodfæstet Android-enhed og en rodfiludforsker.

Du skal også downloade et værktøj som DB Browser til SQLite på din pc.

Start først rodfiludforskeren (vi bruger MiXplorer, det er fantastisk) på din Android-enhed.

Naviger til / rodstrukturen. Nu er der ingen “one size fits all” -procedure for dette, fordi forskellige Android-leverandører kan gemme de nødvendige DB-filer forskellige steder. Dybest set skal du Søg i / rodstrukturen (ved hjælp af søgefunktionen i MixPlorer) for et par forskellige filnavne. De hedder typisk:

  • WebView DB
  • Konti DB
  • Login data

Der kan dog virkelig være mange variationer på disse filnavne - dit bedste valg er at søge i hele / rodstrukturen efter '.db'.

Kopier nu hver .db-fil, du finder (og du tror kan være relevant til vores formål) til dit interne lager eller SD-kort - det er fordi vi har brug for at overføre dem til din computer, og du kan ikke gennemse / rodstrukturen på Android-enheder fra en pc.

Når du har overført .db-filerne fra din Android til din pc, kan du starte DB Browser til SQLite og åbne DB-filerne en efter en.

Når du har indlæst en af ​​DB-filerne i DB Browser til SQLite, kan du klikke på fanen 'Gennemse data' og rulle gennem tabellerne for at se, om de indeholder brugernavne og adgangskoder til forskellige websteder og konti.

Nedenstående skærmbillede er taget personligt fra "Login Data" SQL-databasefil fra min Android-enhed - jeg har udelukket mine adgangskoder af indlysende grunde.

Tags android-udviklingsrod

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found