FIX: Trådløs mus fungerer ikke

Med moderniseringen af ​​teknologi, forskellige typer af TrådløsMus er kommet op på markedet. Disse trådløse mus som f.eks Optisk mus, Laser mus og Bluetooth-mus kan sende og modtage signaler transmitteret fra det lille USB-dongle der følger med dem. På grund af antallet af involverede komponenter (musen, donglen og batterierne indbygget i musen) kræver fejlfinding imidlertid at fjerne batterierne, sætte donglen i en anden USB-port og dreje musen TÆND SLUK ved hjælp af kontakten placeret under musen. I denne vejledning vil jeg gå igennem trinnene for at gøre dette.

Metode 1: Kontroller den trådløse muses batteristrøm

Kontroller status for din Trådløse musebatterier og udskift dem om nødvendigt, hvis dens falder under et bestemt niveau, holder musen op med at arbejde. På de fleste muses er dette angivet med et rødt lys, men hvis der ikke er noget rødt lys eller nogen anden indikation; udskift batterierne.

For at kontrollere batteriet på Optisk mus: Se rødt lys kommer fra bunden.

For at kontrollere batteriet på Laser mus: Se Strømindikator

Sådan kontrolleres Bluetooth-musens batteri: Gå til Start> Kontrolpanel> Mus> Bluetooth og tjek “Samlet resterende batteristrøm”Status

Metode 2: Fjern og tilslut USB-modtager og trådløs musebatteri

I mange tilfælde løses problemet automatisk ved bare at fjerne USB-modtager ogTrådløse musebatteriertil 5 sekunder og derefter tilslutte dem igen.

Metode 3: Scan efter hardwareændringer

Selv om denne metode ikke er særlig effektiv, fordi de fleste enheder er plug-n-play, automatisk registreret, men den skal stadig forsøges. Enhedshåndtering giver dig mulighed for at skubbe systemet til at scanne og opdage hardware. Nogle gange, hvis musen ikke registreres, kan dette hjælpe med at skubbe den igennem.

Hold nede for at åbne Enhedshåndtering Windows + R Taster og skriv “hdwwiz.cpl”. Klik på OK. Find “Mus og andre pegeredskaber”Og klik på det. Klik på Handling i topmenuen, og vælg "Scan efter hardwareændringer".

Metode 4: Synkroniser din trådløse mus igen med USB-modtager

Tryk på Opret forbindelse Knap til USB-modtager, vil lyset på modtageren begynde at blinke. (Spring dette trin over, hvis din enhed ikke har en knap). Hvis der vises en dialogboks på computerskærmen; følg instruktionerne ellers, gå til næste trin. Tryk og slip Opret forbindelse knappen i bunden af ​​musen. Nogle har muligvis en mikrokontakt, der kan trykkes på og frigøres ved hjælp af en pen eller en stift. Dit mus er synkroniseret med modtager, hvis blinket stopper, eller der er en konstant Grønt lys på den Modtager.

Metode 5: Prøv en anden port eller computer

Hvis ovennævnte metoder ikke fungerer, skal du slutte din trådløse mus til en anden USB-port på din computer eller en hvilken som helst anden computer og teste, om den fungerer. Hvis det viser samme opførsel, har musen en fejl og skal udskiftes.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found