Sådan nedgraderes Internet Explorer 10 til 9

Mange brugere har oplevet problemer med at bruge den nyeste iteration af Microsofts Internet Explorer 10 som et resultat af en opgradering via Windows Updates og ønsker at afinstallere den eller bare rulle tilbage til Internet Explorer 9.

Den sædvanlige teknik til fjernelse af et allerede installeret program ville være at bruge kontrolpanelet, men desværre vises Internet Explorer 10 ikke som et installeret program på listen over installerede programmer, fordi det installeres via en opdatering. Hvis du ser på afsnittet markeret Slå Windows-funktioner til eller fra Internet explorer kan findes på listen der, hvis du fjerner markeringen fra indstillingen, slukker den kun browseren helt, hvilket vil resultere i:

efterlader dig uden en browser så dette skal ikke gøres.

Følg disse trin nedenfor for at nedgradere korrekt til IE9; hvis gentag disse trin, nedgraderes det yderligere til IE8.

Gå til Start-menu, og skriv kommandoen

appwiz.cpl

Åbn den op; vælg Se installerede opdateringer fra venstre rude. Dette viser listen over installerede opdateringer.

Find nu Internet Explorer 10 fra listen og klik på den. Du kan søge efter det ved at skrive opdagelsesrejsendesom nøgleordet i søgefeltet øverst til højre. Vælg det for at fremhæve det, og klik derefter på Afinstaller indstilling fra toppen af ​​listen, eller dobbeltklik på den.

Genstart dit system.

Din Internet Explorer ruller automatisk tilbage tilInternet Explorer 9.

Alternativ metode: Nedgradering via kommandoprompt

Dette kan også gøres via kommandoprompt

Åbn kommandoprompten ved at klikke på Start og skrive cmd; vælg derefterkøre som administratorved at højreklikke på cmd-indstillingen.

Når du starter kommandoprompten, skal du indsætte følgende kommandolinje

wusa / afinstallere / kb: 2718695 / stille / forcerestart

 

Hele proceduren for afinstallation kører problemfrit i baggrunden, og når Internet Explorer 10 afinstalleres med succes, genstarter det automatisk dit system.