Sådan løses 'Fejlkode - 8076' på macOS

Flere macOS-brugere støder på “Fejlkode -8076”Fejl hver gang de prøver at omdøbe, kopiere, flytte eller slette filer / mapper. Dette kan ske med både det eksterne og systemdrevet på grund af manglende autoriseret tilladelse eller korrupte data. Mange sager vil have forskellige årsager, men det meste af tiden forhindres brugere i at udføre opgaven.

Hvad forårsager fejlkoden 8076 i macOS?

Vi undersøgte dette særlige problem ved at analysere forskellige brugerrapporter og de reparationsstrategier, der ofte bruges til at løse dette problem. Baseret på vores undersøgelser er der flere forskellige reparationsstrategier, der vides at udløse denne fejlkode:

 • Tilladelse er ikke tilladt - Som det viser sig, kan tilladelsen til de filer, som brugeren prøver at få adgang til, deaktiveres af systemet eller administratoren. Hvis dette scenarie er anvendeligt, kan du løse problemet ved at kontrollere og ændre tilladelserne til den specifikke fil / mappe.
 • Filer er korrupte - I nogle tilfælde kan system- og brugerfilkorruption være ansvarlig for netop denne fejl. Da både systemet og filen, som brugeren prøver at ændre, bruges i processen.
 • Filer afbrydes af et andet program - Et andet potentielt tilfælde, hvor denne fejl opstår, er når filer bruges af systemet eller et andet program. Du kan ikke flytte eller slette nogen fil, der allerede er i brug af et andet program.

Hvis du leder efter en løsning til at løse denne nøjagtige fejlmeddelelse, der forhindrer dig i at foretage ændringer i filer / mapper på macOS, giver denne artikel dig en liste over trin til fejlfinding af kvalitet. Nedenunder finder du en samling af metoder, der er bekræftet til at fungere af mindst en bruger, der var påvirket af det samme problem.

Følg metoderne i den rækkefølge, de præsenteres, da de er ordnet efter effektivitet og sværhedsgrad. En af nedenstående metoder er bundet til at løse problemet, uanset den skyldige, der udløser det.

Metode 1: Kontrol af tilladelse til delte filer

Nogle berørte brugere har formået at løse problemet ved at ændre tilladelserne til filen / mappen. Denne mulighed kræver en administratoradgangskode, før der foretages ændringer. Administratorer til at holde filerne skrivebeskyttet for standardbrugere bruger også denne mulighed.

 1. Højreklik på Fil og mappe og vælgFå information.
 2. Udvide indstillingen “Deling og tilladelser”Nederst i vinduet, og klik på låse ikon for at angive administratoradgangskoden.
 3. Kontroller nu tilladelser fra brugere eller alle, og skift den tilLæse skrive.
 4. Prøv nu at ændre filen / mappen.

Metode 2: Log ud eller genstart computeren

Vi har alle oplevet en situation, hvor vi flytter eller fjerner filer, men de vises stadig i samme mappe. Nogle gange, når du flytter eller sletter, vil du ikke være i stand til at fuldføre processen på grund af filer, der bruges af et andet program. En simpel log ud eller genstart lukker applikationerne og brugen af ​​backhand-filer. Når du har genstartet pc'en, skal du prøve at foretage ændringer i filen / mappen.

Bemærk: Sørg for at fjerne markeringen af ​​indstillingen “Åbn Windows igen, når du logger ind igen”Som vist nedenfor:

Metode 3: Brug Terminal til at ændre en fil eller mappe

Hvis du ikke er i stand til at foretage ændringerne direkte ved hjælp af kontekstmenuen eller tastaturgenveje, kan du prøve at gøre dem via Terminal. Du kan også bruge sudo kommando, før du udfører disse kommandoer for at anvende ændringerne som administrator, som også tager sig af tilladelsesproblemet.

Bemærk: Du kan også bruge træk og slip-indstillingen til fil / mappekatalog i Terminal.

Sådan fjernes en fil eller mappe:

 1. Skift først biblioteket til det sted, hvor filer findes:
  cd-dokumenter

  (dokumenter kan ændres til din placering)

 2. Skriv følgende kommando i Terminal for at fjerne enhver fil eller mappe
  sudo rm –f filnavn

  (filnavn kan være dit fil- eller mappenavn)

Sådan flyttes og omdøbes en fil eller mappe:

 1. Skift biblioteket til det sted, hvor filer findes:
  cd-dokumenter

  (sæt dit placeringsnavn i stedet for dokumenterne)

 2. Skriv følgende kommando i Terminal for at flytte og omdøbe filer:
  sudo mv desktop.png appuals.png

  (desktop er det gamle navn, og appuals vil være et nyt navn, og en ny placering kan også leveres med det nye navn)

  Bemærk: Du kan holde fil- / mappenavnet det samme og kun ændre placeringen for det.

Sådan kopieres og omdøbes en fil eller mappe:

 1. Du skal ændre biblioteket til det sted, hvor filer findes:
  cd-dokumenter
 2. Skriv følgende kommando i Terminal for at kopiere og omdøbe filer:
  sudo cp appuals.png ~ / desktop

  Bemærk: For at kopiere mapper skal du bruge “cp –R ~ / eksisterende_katalog / mappe ~ / ny_katalog”Kommando.

Metode 4: Brug af OnyX Cache-rengøringsapplikation

Nogle berørte brugere kunne ikke rense deres papirkurven og få denne fejlkode. Denne metode kan også bruges til at rette dine korrupte systemfiler, der forårsager problemet. OnyX er et multifunktionsværktøj til vedligeholdelse og rengøring af uønskede filer fra systemet. OnyX er tredjepartssoftware, der har et veletableret ry inden for Mac-samfundet, og du kan føle dig sikker på at installere og køre den på din maskine.

Du kan downloade den nyeste OnyX-applikation gratis herfra: OnyX

Bemærk: Før du bruger OnyX, skal du sørge for, at alt dit arbejde er gemt, fordi det lukker hele applikationen og genstarter pc'en efter vedligeholdelse.

 1. Holde Kommando og tryk på Plads at åbne Spotlight, skriv derefter Onyx og Gå ind
 2. Klik på Vedligeholdelse og derefter kan du vælge muligheder at du vil vedligeholde og rengøre i henhold til dit system.
 3. Når du har valgt indstillinger, skal du klikke på Kør opgaver
 4. Et meddelelsesvindue vises, hvor du bliver bedt om at genstarte og lukke alle applikationer. Klik påBlive ved for begge
 5. Når pc'en er genstartet, løses de valgte opgaver.