Nintendo Switch-fejlkode 9001-0026

De fleste Nintendo Switch-brugere ser Fejlkode 9001-0026når du prøver at købe eller indløse en downloadkode til et spil eller en anden type indhold. Der er nogle tilfælde, hvor denne fejl opstår, når brugere forsøger at udvide deres Nintendo Switch Online-medlemskab.

Som det viser sig, signalerer denne særlige fejlkode, at den Nintendo-konto, du er logget ind med, ikke kan få adgang til Nintendo eShop fra en Nintendo Switch-konsol.

En anden forekomst, der kan udløse 9001-0026 fejl er en forekomst, hvor du forsøger at foretage et køb med et kreditkort i en anden valuta end den, der er knyttet til din region. I dette tilfælde kan du løse problemet ved hjælp af et kreditkort eller betalingskort, der er kompatibelt med din region.

I de fleste tilfælde opstår denne fejlkode, fordi Nintendo Switch-titler, indhold og online-medlemskab kun kan købes eller indløses fra det officielle Nintendo-websted eller ved hjælp af en gyldig Nintendo-konto, der er knyttet til en Nintendo Switch-konsol.

Det er også muligt, at et serverproblem, der i øjeblikket er i gang, måske bidrager til, at denne fejlkode vises. I dette tilfælde har du ingen andre afbødningsstrategier end at identificere serverproblemet og vente på, at Nintendo løser problemet.

Nogle brugere har dog rapporteret, at i deres tilfælde var dette problem bundet til et kontoproblem, der kun kan løses af Nintendo. I dette tilfælde skal du åbne en supportbillet med dem og bede om hjælp.

Metode 1: Undersøgelse af et serverproblem

Før vi går ned til andre potentielle rettelser, skal du starte denne fejlfindingssession ved at kontrollere, om Nintendo i øjeblikket har at gøre med et serverproblem. Dette er meget sandsynligt, hvis din Nintendo-konto allerede er linket til din konsol.

Det her 9001-0026 der er tidligere sket en fejlkode for mange brugere på én gang, da Nintendo havde travlt med at afbøde en uventet serverudfaldsperiode, eller når serverne gennemgik en vedligeholdelsesperiode.

Med dette i tankerne, start med verificering af status på Nintendo-serverne. Når du ankommer til statussiden, skal du vælge den region, hvor du i øjeblikket prøver at få adgang til netværksfunktionerne fra, og se om du afslører bevis for et serverproblem.

Når du kommer til næste skærmbillede, skal du kontrollere status under Onlinetjenestestatus. Hvis alle servere fungerer under de normale parametre, skal du gå videre og rulle ned til Vedligeholdelsesoplysninger sektion og se om der er officielle meddelelser.

Hvis denne undersøgelse ikke har afsløret nogen underliggende serverproblemer, skal du gå ned til den næste metode nedenfor for at udforske et par reparationsstrategier.

Metode 2: Link din Nintendo-konto til Nintendo Switch

Ifølge de fleste berørte brugere kan dette problem løses ved at linke din Nintendo-konto til den Nintendo Switch-konsol, du bruger. Når du har gjort dette, skal du få adgang til Nintendo eShop mindst én gang, før du kan købe spil og en anden type indhold direkte fra Nintendo.com uden at støde på 9001-0026 fejlkode.

Hvis dette scenarie er anvendeligt, og du forsøger at bruge en Nintendo-konto, der endnu ikke er bundet til din Nintendo Switch-konsol, skal du begynde at følge instruktionerne nedenfor:

  1. Når du har en vellykket oprettet konto, skal du bruge startmenuen på din Switch-konsol til at få adgang til Systemindstillinger menu.
  2. Dernæst, hvis din konto endnu ikke er linket, skal du se en prompt, der beder dig om at linke din Nintendo-konto. Gør det ved at få adgang til Link en Nintendo-konto knap.
  3. Derefter bliver du tvunget til at vælge mellem flere login-metoder. Du kan enten gå efter det traditionelle Log ind via e-mail-adresse eller login-id eller du kan gå efter Log ind med en lille enhed. Vores anbefaling er at søge efter Log ind via e-mail-adresse - Vælg indstillingen, indtast din e-mail-adresse og adgangskode for at fuldføre loginprocessen.
  4. På det næste skærmbillede skal du vælge Link for endelig at linke din Nintendo-konto til brugerkontoen på konsollen.
  5. Når du har gjort dette, modtager du en bekræftelsesmeddelelse, der fortæller dig, at Nintendo-kontoen er knyttet til brugerkontoen. Tryk på Ok for at vende tilbage til systemindstillingerne.
  6. Nu hvor kontoen er linket, skal du genstarte din Nintendo Switch-konsol og gentage den handling, der tidligere udløste 9001-0026 fejl kode, og se om problemet er løst.

Hvis den samme fejlkode stadig forekommer, når du prøver at købe eller indløse indhold fra Nintendo eShop, skal du gå ned til den næste potentielle løsning nedenfor.

Metode 3: Sørg for, at kreditkort har samme valuta som regionen

Som det viser sig, er fejlkode 9001-0026 kan også forekomme, hvis du forsøger at bruge et kort med en anden valuta end den region, du bruger din Nintendo Switch-konsol fra.

For eksempel, hvis du prøver at foretage et køb fra USA med et kreditkort i en anden valuta, kan du forvente at se denne særlige fejlkode. Det samme gælder for euroområdet (selvom du kan bruge Euro-kreditkort, selvom du er i et land, der har en lokal valuta).

Generelt kan du undgå disse problemer ved at sikre, at dit kreditkort er registreret i det samme land, hvor du prøver at foretage købet.

Nintendo siger, at både kreditkort og betalingskort understøttes, men prøv at bruge et kreditkort, hvis det er muligt.

Hvis det samme problem stadig opstår, skal du gå ned til den næste potentielle løsning nedenfor.

Metode 4: Kontakt Nintendo support

Hvis ingen af ​​de potentielle rettelser ovenfor har fungeret for dig, er det eneste, du nu kan gøre, at komme i kontakt med Nintendos support. Det er muligt, at du har at gøre med en kontoinkonsistens, der ligger uden for din kontrol.

Du kan søge hjælp ved kontakte Nintendo Support på deres officielle side. Men medmindre du stadig er beskyttet af en gyldig garanti, kan du forvente at betale for den support, du er ved at få.

Før du forsøger at etablere kontakt, skal du dog sørge for at gøre nogle forberedelser for at gøre processen så hurtig som muligt, da du bliver stillet nogle spørgsmål. Den levende agent vil sandsynligvis bede dig om følgende info, så sørg for at du ved, hvordan du svarer:

  • Navnet på spillet eller indholdet, der udløser denne fejlkode
  • Serienummeret på din Nintendo Switch konsol. Gå til for at finde serienummeret Hjem> Systemindstillinger og vælg Serienumre (under System).
  • Navnet på producenten og modellen på din netværksenhed (hvis du bruger en). Du skal kende din router / modemproducent og -model.
  • Navn på din internetudbyder (ISP)
Tags Nintendo Switch-fejl