Sådan løses fejlkode 0x803f8001 på Xbox One

Flere brugere har rapporteret, at de får fejlkode 0x803f8001, mens de spiller et spil, når spillet blev stået i tomgang i nogen tid. Den nøjagtige fejl på konsollen er "Ejer du dette spil eller denne app?" (Fejlkode 0x803f8001) ”

Denne fejl kan vises af forskellige årsager. For eksempel er du ikke logget ind og ikke forbundet til Xbox, spillet købes af et andet familiemedlem, og den person er ikke logget ind på konsollen eller kan kun være et mindre problem. Nogle gange kan endda en genstart gøre tricket, nogle gange skal du muligvis foretage en strømcyklus, hård nulstilling eller bare en geninstallation af spillet. Her i denne artikel vil vi se få metoder, der kan hjælpe dig med at løse problemet med denne fejlkode.

Metode 1: Strømcyklus Xbox one

At lave en simpel strømcyklus kan hjælpe med at løse problemet og tage dig ud af problemer. Nogle brugere har rapporteret, at de var i stand til at løse problemet ved bare at lave en strømcyklus. Du kan følge nedenstående trin for at udføre en strømcyklus.

 1. På din Xbox, tryk og hold den hvide tænd / sluk-knap nede i 10 sekunder. Konsollen skal slukkes.
 2. Nu træk netledningen ud og vent i 10 sekunder.
 3. Tilslut igen netledningen
 4. Tænd konsollen igen.
 5. Forsøge at gør opdateringen igen.

Du er den heldige, hvis dette løser problemet for dig.

Metode 2: Kontroller Xbox Live-status

Denne fejl kan undertiden vises, hvis alle tjenester ikke er i gang. Kontrol af Xbox Live-status kan give dig en idé, om tjenesterne er ope eller ej.

Tjek Xbox live-status. Du bemærker muligvis få advarsler. Hvis du ser advarsler, skal du vente på, at alle tjenester er i gang. Når alle er færdige, kan du prøve spillet igen.

Metode 3: Spil downloades af et andet familiemedlem

Nogle gange kan problemet bare være et simpelt logonproblem. Kontroller, om et andet familiemedlem havde downloadet spillet, og at han ikke er logget ind i øjeblikket. Hvis dette er tilfældet, bed det familiemedlem, der har downloadet spillet, om at logge på. Når personen er logget ind, skal du indstille Xbox som Hjemmekonsol til den bruger, der downloadede den.

Metode 4: Hård nulstilling

Få brugere har rapporteret, at udførelsen af ​​en hård nulstilling løste problemet for dem. Gendannelse af Xbox one til fabriksindstillingen sletter alle konti, indstillinger, gemte spil og hjemme-Xbox-tilknytning. Når du opretter forbindelse til tjenesten, synkroniseres din Xbox live automatisk med din konsol. Alt, der ikke er synkroniseret med Xbox Live, går tabt. Følg nedenstående trin for at nulstille konsollen til fabriksindstillingen.

 1. Tryk på venstre knap på retningstastaturet for at åbne menuen til venstre for skærmen.
 2. Rul ned til tandhjulsikonet, og vælg “Alle indstillinger”Ved at trykke på A-knappen
 3. Vælg System -> “Konsolinfo & opdateringer”
 4. Vælg Nulstil konsol

Du bliver spurgt, om du vil have "Nulstil og fjern alt" eller "Nulstil og behold mine spil og apps"

 1. Vælg "Nulstil og fjern alt

Xbox-enheden nulstilles til fabriksindstillingerne. Når Xbox live er synkroniseret med din konsol, skal du prøve spillet igen. Det skal fungere.

Metode 5: Geninstaller spillet

Nogle brugere har rapporteret, at geninstallation af spillet har løst dette problem for dem.

For at geninstallere spillet skal du trykke på X ved begge søgninger i appbutikken og derefter geninstallere spillet

Metode 6: I tilfælde af downloadproblemer med Windows 10

Få brugere er ikke i stand til at gennemføre download og rammer koden 0x803f8001. Sørg for, at dit operativsystem er opdateret, og at grafikkortdrivere opdateres i henhold til nedenstående trin.

 1. Sørg for, at Windows 10 er opdateret til den nyeste version
 2. Kontroller, at du fremstiller, downloader og opdaterer grafikkortdrivere
 3. Genstart dit system. Når det er op, skal du sørge for at logge ud af enhver Microsoft-konto i Windows-butikken eller en webbrowser
 4. Log kun tilbage i Windows-butikken, og søg efter det pågældende spil.
 5. Hvis du ikke kan finde spillet øverst til højre ud for søgefeltet, skal du gå til mit bibliotek og derefter klikke på spil. Klik på Vis alle, og klik derefter på Skjul dette show. Du skulle se spillet.
 6. "Det pågældende spil" skal sige "Du ejer det allerede")
 7. Fortsæt derefter med at opdatere spillet. Sørg for, at din harddisk har mindst 60 GB ledig plads.

Tjek ud//appuals.com/windows-10-store-error-code-0x803f8001/ Hvis du oplever denne fejl i Windows 10 Store, mens du downloader apps.