Fix: vcomp110.dll mangler fejl

Fejlen“Vcomp110.dll mangler” opstår typisk, når brugeren forsøger at åbne en grafisk applikation som Photoshop, AutoCAD, Corel Draw, WLXPhotoGallery og så videre. Dog rapporterer nogle brugere, at de får det, når et Windows-spil ikke åbnes.

Der er en anden variation af denne fejl:

C: \ Windows \ system32 \VCOMP110.dll er enten ikke designet til at køre på Windows, eller den indeholder en fejl. Prøv at installere programmet igen ved hjælp af det originale installationsmedie, eller kontakt din systemadministrator eller softwareleverandøren for support.

Fra vores undersøgelser ser det ud til, at fejlene for det meste forekommer, fordi Microsoft Visual C + 2012 redist pakke eller Microsoft Visual C ++ 2010 omfordelingspakke mangler i det system, der viser fejlen.

Selvom langt størstedelen af ​​applikationer, der har brug for en bestemt DirectX-redist-pakke, inkluderer den i installationsprocessen, kan nogle eksterne antiviruspakker muligvis blokere installationen.

Hvad er vcomp110.dll?

Detvcomp110.dllfilen er en del af de tusindvis af DLL-filer (Dynamic Link Library), der findes i de forskellige Microsoft DirectX-softwarefordelingspakker.

Hver af denne DLL-fil indeholder kode, der gør det muligt for andre Windows-programmer og tredjepartsprogrammer at kalde på dem og låne deres funktionalitet. Dette ender med at være meget effektivt med systemressourcerne, da flere programmer under Window kan dele den samme DLL-fil på samme tid.

Denne særlige DLL-fil (vcomp110.dll) er ikke inkluderet i standard DirectX-pakker, der installeres under den første Windows-installation eller under en WU (Windows Update).

Advarsel: Vær ikke fristet til at downloade personenvcomp110.dllfil fra DLL-downloadwebsteder, der hævder at tilbyde et hurtigt og sikkert alternativ til de officielle kanaler. Kopiering af netop denne DLL-fil vil sandsynligvis producere en anden fejl relateret til DirectX-omfordelingspakken, der mangler. Nogle websteder vil derefter tilbyde en betalt “one-click fix”, der magisk løser alle dine DLL-fejl. Det kan blive endnu værre, da nogle sikkerhedsforskere opdagede, at nogle DLL-filer, der hostes individuelt, indeholder ondsindet kode, der er designet til at efterlade systemet sårbart over for fremtidige infektioner.

Sådan ordnes "vcomp110.dll mangler" fejl

Hvis du i øjeblikket kæmper med dette problem, opfordrer vi dig kraftigt til at holde dig til de officielle kanaler. Trinene nedenfor hjælper sandsynligvis med at løse problemet“Vcomp110.dll mangler” problem uden at skabe yderligere problemer.

De to metoder bekræftes, at de fungerer for de fleste brugere, der har kæmpet med de samme fejlmeddelelser. Følg de to mulige rettelser i rækkefølge, indtil du støder på en løsning, der løser problemet i din situation.

Metode 1: Installation af de manglende Visual C ++ -distribuerbare pakker

De fleste brugere, der støder på “vcomp110.dll mangler ”fejl har formået at rette det via to enkle installationer. Denne metode involverer installation af de to Visual C + kan omfordeles pakker, der indeholdervcomp110.dll og andre filer, der ofte bruges af grafiske applikationer. Her er hvad du skal gøre:

 1. Lad os starte med at downloade Microsoft Visual C ++ 2010 Redistributable-pakke. Brug dette link (afhængigt af din OS-arkitektur) (her) til 32-bit version eller dette link (her) til 64-bit version. Åbn derefter vcredist-installationsprogrammet, og følg vejledningen for at installere den valgfri DirectX-pakke på dit system.

  Bemærk: Hvis installationsprogrammet viser, at pakken allerede er installeret, skal du trykke på Reparation knappen i stedet. Dette vil løse ethvert underliggende korruptionsproblem medvcomp110.dllfil.

 2. Når installationen er afsluttet, skal du genstarte dit system for at afslutte processen.
 3. Lad os derefter installereMicrosoft Visual C ++ 2012 Omdistribuerbar til Visual Studio 2012 Update 4 fra dette link (her). Klik på Download-knappen, åbn installationsprogrammet, og følg vejledningen for at installere det på dit system. Dette vil sikre, at dit system har alle de valgfri DirectX-filer, som tredjepartsapplikationer måske beder om.

  Bemærk: Hvis installationsprogrammet siger, at pakken allerede er installeret, skal du trykke på Reparation knap for at sikre, at eventuelle beskadigede filer udskiftes.

Metode 2: Sletning eller omdøbning af VCOMP110.dll inden udskiftning

Hvis du ikke kunne løse problemet ved hjælp af metode en eller en anden fejl blev udløst, da du forsøgte at installere Visual C ++ - pakkerne, har du muligvis et underliggende korruptionsproblem medvcomp110.dllfil.

Andre brugere i en lignende situation har formået at omgå dette problem ved at slettevcomp110.dllfil manuelt eller omdøbe den ved hjælp af .gammel udvidelse. Efter at den beskadigede fil er blevet behandlet, var de i stand til at installere de manglende Visual C ++ - pakker normalt. Heres er en hurtig guide gennem denne proces:

Bemærk: Husk, at der er to forskellige placeringer, som Windows-programmer og andre tredjepartsprogrammer kaldervcomp110.dllfil fra. For at denne metode skal lykkes, skal vi håndtere begge hændelser.

 1. Naviger til C: \ Windows \ SysWOW64 (SysWOW) og brug enten søgefunktionen til at findevcomp110.dlleller rul manuelt til den. Når du har fundet det, skal du højreklikke på det og vælge Slet for at fjerne det fra dit system.

  Bemærk: Hvis filen nægter at blive slettet, skal du højreklikke på den og vælge Omdøb, og tilføj derefter “.gammel”Opsigelse lige efter forlængelsen. Dette signalerer dit operativsystem om at se bort fra denne bestemte fil, da den indeholder en gammel version - igen vil dette give dig mulighed for at kopiere en ny kopi via redist-pakken senere.

 2. Når den første begivenhed har været døden med, skal du navigere tilC: \ Windows \ System32og brug søgefunktionen til at findevcomp110.dllfil eller simpelthen rulle manuelt til den. Samme som før, prøv at slette det, og hvis det ikke omdøber det ved hjælp af “.gammel" udvidelse.
 3. Én gang det andetvcomp110.dllhændelse er behandlet, er det tid til at erstatte dem med nye kopier. Installer venligst de to Visual C ++, der er pakket ved hjælp af nedenstående links:

  Microsoft Visual C ++ 2010 kan omfordeles

  Microsoft Visual C ++ 2012 Omdistribuerbar til Visual Studio 2012 Update 4

 4. Udfør en endelig genstart. Det“Vcomp110.dll mangler”fejlen skal løses ved næste genstart.