Sådan tager du et skærmbillede på Samsung Galaxy A8

I denne vejledning forklarer vi, hvordan man tager et skærmbillede på Samsung Galaxy A8. Denne guide er meget enkel at følge, og når du først har lært, glemmer du aldrig. Som de fleste Android-smartphones leveres Samsung Galaxy A8 med en indbygget skærmbilledfunktion, så du ikke har brug for yderligere apps eller værktøjer til at tage skærmbilleder med telefonen.

Trin 1 - Tage skærmbilledet

For at tage et screenshot på Samsung Galaxy A8 skal du holde en kombination af fysiske taster nede og holde dem nede, indtil skærmen viser, at der er taget et screenshot.

  • Gå først til appen, webstedet eller området på din enhed, som du gerne vil tage et screenshot af.
  • Hold derefter lydstyrke ned og tænd / sluk-knapperne nede på samme tid.
  • Hold lydstyrke ned og tænd / sluk-knapperne nede, indtil du ser en screenshot-animation.
  • Hvis lyden er slået til, kan du også høre en kameralukkerlyd.
  • En meddelelse vises i din meddelelseslinje for at bekræfte, at et screenshot er taget.

Hvis du er usikker på, hvilke knapper du skal trykke på, henvises til billedet vist nedenfor. Dette billede har fremhævet lydstyrke ned og tænd / sluk-knappen på Samsung Galaxy A8. Det er det! Det er så simpelt som det!

Trin 2 - Find dine skærmbilleder

Hvis du vil se dit skærmbillede, kan du enten stryge ned fra meddelelsesmenuen og trykke på skærmbilledunderretningen, eller du kan finde skærmbilledet i galleri-appen.

For at finde skærmbillederne i galleriappen skal du først gå til din appskuffe og åbne galleriappen. Find derefter mappen 'skærmbilleder'. Hvis du ikke kan finde skærmbilleder-mappen, kan den være i mappen 'billeder', som også kan findes i galleri-appen.

Trin 3 - En anden metode til at tage skærmbilleder

Hvis du ønsker en anden metode til at tage skærmbilleder, kan du oprette en gest i indstillingsmenuen. Denne gestus er eksklusiv for TouchWiz-håndsæt, og selvom den som standard er deaktiveret, kan du aktivere den på din Samsung Galaxy A8 ret let.

  • Til at begynde med skal du gå til indstillingsmenuen.
  • Tryk derefter på bevægelsesindstillingen i indstillingerne.
  • Tryk nu på Hand Motion-indstillingen.
  • Kontroller indstillingen 'Håndsving til optagelse'.

Din screenshotbevægelse bliver nu konfigureret. For at tage et skærmbillede skal du strække din hånd ud over din telefon, som om du skulle give nogen et håndtryk. Hvil din hånd på din telefon, med din pinkfinger, der trykker mod skærmen. Stryg nu blot fra venstre mod højre, og skærmbilledet tages.

Ligesom med hardware-nøgleindstillingen, bruger Palm Swipe til Capture en animation, en lukkerlyd afspilles, og en meddelelse vises på din meddelelseslinje.

Det er det! Nu hvor du har fulgt denne vejledning, skal du være sikker på at tage skærmbilleder på din Galaxy A8 med et øjebliks varsel. Husk, at den første metode tager et par sekunder på at holde knapper inde, før skærmbilledet tages. Det kan være en god idé at holde knappen nede lidt tidligt, hvis du forventer indhold på din skærm, som du gerne vil screenshot.

Mærker android Galaxy A8 samsung