Fix: Volumenbjælke sidder fast øverst til venstre på skærmen

Der er et kendt problem i Windows 8.1, at Volumenlinje vises i øverste venstre hjørne af skærmen, mens du prøver at øge eller mindske lydstyrken, hvilket forhindrer skærmens synlighed. Dette problem får folk til at blive gale, fordi det opstår, selv efter genstart eller sætte pc'en i dvaletilstand. Der er ingen bekræftede tweaks af Microsoft, som kan hjælpe brugerne ud af dette kaos.

Sandelig sagt vides det ikke, hvilken ting der får dette til at ske. Der kan være nogle konflikter med lyddrivere i Windows 8.1, men det er bare et gæt. Der er ingen rettelser i registreringsdatabasen, som kan udføres for at slippe af med dette.

Løsninger til løsning af dette problem:

Der er kun et par tilpasninger, du kan gøre for at holde dig væk fra dette, men disse er ikke garanteret en succes. Følg nedenstående metoder for at prøve det selv.

Metode nr. 1: Opdater lyddrivere

Som jeg nævnte ovenfor, kunne der være nogle konflikter mellem Windows og lydhardwaren. Så ved at opdatere lyddriverne, kan du holde dig væk fra dette.

Følg disse instruktioner korrekt for at opdatere lyddrivere.

1) Hent den nyeste lyddriver fra Producentens websted. Du kan også søge automatisk efter opdaterede drivere i Windows, men det anbefales ikke.

Gå til Enhedshåndtering ved at trykke på Vind + X genvejstaster på tastaturet, og vælg Enhedshåndtering fra listen.

2. Naviger til Lyd-, video- og spilcontroller inde i Enhedshåndtering og højreklik på lydadapteren og vælg Opdater driversoftware. På det næste skærmbillede, hvis du har downloadet driversoftwaren manuelt, kan du gennemse den fra harddisken, og hvis du ikke har downloadet den, skal du automatisk søge efter opdaterede drivere. Når opdateringen er udført, skal du genstarte din computer og kontrollere, om problemet stadig eksisterer?

Metode nr. 2: Ændring af meddelelsestiden

Dette er bare et trick for at få meddelelserne til at vises i en lille periode. Følg disse trin for at få det gjort.

Gå til Indstillinger og klik på Skift pc-indstillinger. Derfra skal du vælge Let adgang og inde i det, rul ned og klik til Andre indstillinger. Fra Vis underretninger for dropdown, vælg den mindste tid (5 sekunder), og det er det. Nu vil denne hovedpine blive helbredt.