Fix: Outlook 2016 langsom på Windows 10

Web-e-mail-tjenester har været meget populære og meget nyttige for dem, der rejser meget. Uden en messenger-applikation til disse e-mails kan du dog ikke få underretninger i realtid om modtagne e-mails. De fleste tjenesteudbydere giver et link til dine mails via desktop-applikationer som Windows Live Mail og Microsoft Outlook. Outlook er en e-mail-app, der følger med Microsoft Office. Dette betyder, at du kan få dine web-e-mails direkte til din pc ved hjælp af konfigurationerne IMAP (Internet Message Access Protocol) eller POP (Post Office Protocol). Ved at downloade meddelelserne til din enhed kan du være i stand til at se og sende / videresende dem ved hjælp af synkroniseringsmekanismen.

Det er dog ikke altid en glat oplevelse. Nogle brugere kan finde ud af, at deres MS Outlook bliver træg og fryser computeren op. Programmet tager flere minutter at åbne, og når det er tilfældet, er det lige så langsomt at åbne en besked. Synkronisering til serveren ser også ud til at tage for evigt. På grund af dette er det meget langsomt at sende en besked. Modtagelse af en besked er også smertefuldt langsomt, da applikationen ikke ser ud til at fuldføre synkronisering. Denne artikel forklarer dig, hvorfor Microsoft Outlook-applikationen kan blive så langsom, og hvordan du kan løse et sådant problem.

Hvorfor Outlook er langsomt

Der er flere grunde til, at Outlook 2016 kan være langsom.

 1. Den første grund er virkelig enkel. Forbindelsen til serveren kan ikke gennemføres. Hvis du er sikker på, at din e-mail-udbyder ikke har noget problem i slutningen, er der en mulighed for, at du har ændret din e-mail-adgangskode. Dette er især almindeligt for e-mails, der er tilgængelige via en webbrowser. Ved at ændre adgangskoden kan Outlook ikke længere nå tjenesteudbyderen eller e-mail-serverne. I et forsøg på at oprette en forbindelse sender den den 'forkerte' adgangskode igen og igen, hvilket til sidst bremser appen og pc'en. Dette betyder også, at du ikke kan modtage eller sende e-mails.
 2. Den anden grund er hardwareaccelerationsfunktionen. Dette er ret almindeligt, hvis du i dit tilfælde er i stand til at modtage eller sende e-mail efter lang ventetid. Hardwareacceleration er en teknik, hvor en computers hardware tvinges til at udføre hurtigere end normalt. Denne teknik bruges til computeropgaver, der kræver mere strøm og behandling, såsom grafik eller videobehandling. Desværre kan brugen af ​​hardwaregrafikaccelerationsfunktionen undertiden sænke et program eller din computer generelt. Hvis dette sker, er det bedst at slukke for funktionen for at få din computer til at køre normalt.
 3. En anden grund ville være brugen af ​​tilføjelsesprogrammer til Outlook-programmet. Disse er en masse værktøjer og hjælpeprogrammer i Outlook-appen som kalenderen, Evernote, vejret, Uber-påmindelse, Paypal, e-mail-scannere fra din antivirus-software, blandt andet opgavestyrere. Selvom disse værktøjer kan være nyttige, kan de nedsætte din Outlook-applikation, hvis de er for mange, eller hvis de er i konflikt med Outlook. Et godt eksempel ville være e-mail-scanningsværktøjet. Hvis du beslutter at skifte til en anden antivirussoftware, eller du slår af webbeskyttelse på dit antivirusprogram, vil tilføjelsesprogrammet i Outlook forsøge at kommunikere med det manglende eller forældede antivirus forgæves, hvilket bremser og fryser Outlook og pc'en.
 4. Der er også en god mulighed for, at din database kan være beskadiget, eller at den har overskredet grænsekapaciteten. Dette bremser og fryser appen i et forsøg på at læse databasen.

Fejlfinding af Outlook

For at fejlfinde Outlook, vil vi prøve at åbne den i sikker tilstand. I sikker tilstand indlæses kun de nødvendige komponenter til din mail. Dette ekskluderer tilføjelsesprogrammer. For at gøre det skal du lukke Outlook. Tryk på Windows + R for at åbne Kør, og skriv i det åbne felt 'Outlook / sikkert ' og slå ok.

Hvis applikationen fungerer fint i sikker tilstand, er tilføjelsesprogrammerne sandsynligvis problemet. Ellers kan dit problem skyldes en dårlig adgangskode, hardwareacceleration eller en dårlig database. Nedenfor er løsningerne på disse årsager. Bemærk, at dette muligvis også fungerer i andre versioner af Outlook, f.eks. Outlook 2013 eller 2010.

Metode 1: Deaktiver hardwareacceleration i Outlook

Dette begrænser procentdelen af ​​CPU, der bruges af Outlook, og bringer den tilbage til normal. Sådan deaktiveres hardwareacceleration i Outlook:

 1. Åbn Outlook
 2. Klik på Filer> Indstillinger
 3. I dialogboksen Indstillinger skal du klikke på 'Avanceret' i panelet til venstre.
 4. Rul ned til skærmafsnittet.
 5. Klik på listen over tilgængelige indstillinger for at markere afkrydsningsfeltet Deaktiver hardwaregrafikacceleration (sørg for, at det er markeret / markeret).

 6. Klik på OK, og genstart Outlook, og se om problemet er løst.

Metode 2: Deaktiver Outlook-tilføjelsesprogrammer

Deaktivering af tilføjelsesprogrammer sparer den nødvendige strøm og hukommelse til at køre Outlook-tilføjelsesprogrammerne.

 1. Åbn Outlook
 2. Klik på Filer> Indstillinger
 3. I dialogboksen Indstillinger skal du klikke på 'Tilføjelsesprogrammer' i panelet til venstre

 4. I afsnittet Administrer dropdown-boksen skal du vælge 'COM-tilføjelsesprogrammer' og klikke på Gå.
 5. Fjern nu markeringen af ​​tilføjelsesprogrammerne, og klik på OK. Nogle af de kendte krænkende tilføjelsesprogrammer inkluderer det sociale stik, tilføjelsesprogrammet til sociale medier, tilføjelsesprogrammet til forretningsforbindelser, Nuance PDF Outlook-tilføjelsesprogrammet, Skype-tilføjelsesprogrammet og forældede antivirus-tilføjelsesprogrammer (især AVG).

Metode 3: Reparer Outlook .PST-filen

Hvis dit Outlook-program ser ud til at have udviklet problemet pludselig, især efter en blackout, kan dine data være korrupte og har brug for rengøring. Outlook .pst-filen indeholder profiloplysninger og e-mail-data, og det er det, der skal repareres. Som standard er en Microsoft Outlook PST-fil placeret i dokumentmappen til Outlook 2010, 2013 og 2016. Microsoft Office leveres med et værktøj ved navn 'Scanpst.exe' i office-mappen. Dette værktøj kan bruges til at reparere din .pst-fil. Sådan repareres filen:

 1. Luk Outlook
 2. Find 'scanpst.exe-filen' i dine computers programfiler. Her er kataloget til 2016-kontoret / Outlook:

Outlook 2016

32-bit Windows; C: \ Programmer \ Microsoft Office \ Office16 \

64-bit Windows; C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Office \ Office16 \

64-bit Outlook; C: \ Programmer \ Microsoft Office \ Office16 \

Placeringerne er ret ens for andre versioner af Outlook.

 1. Højreklik på filen SCANPST.EXE, og vælg "kør som administrator" for at starte den
 2. Klik på Gennemse og find din .pst-fil i det reparationsværktøj til Microsoft Outlook-indbakke, der vises. Dette er placeringen af ​​din .pst Outlook 2016-fil (samme for 2010 og 2013) (lav en sikkerhedskopi af .pst-filen, før du fortsætter):

  C: \ Brugere \% brugernavn% \ Dokumenter \ Outlook-filer \

 3. Vælg din .pst-fil, og klik på 'åbn'
 4. Når du har valgt den pst-fil, der skal scannes, skal du trykke på Start-knappen. Der vil ikke ske noget med din pst-fil endnu; scanpst foretager en analyse først. Dette består af 8 faser, hvoraf nogle kan tage lidt lang tid at gennemføre end andre afhængigt af filens størrelse og niveau.
 5. Du får en rapport i slutningen af ​​scanningen. Du kan klikke på 'Detaljer' for at få flere oplysninger om fejlene. Marker afkrydsningsfeltet "lav sikkerhedskopi af scannet fil inden reparation", hvis du endnu ikke har sikkerhedskopieret din fil.
 6. Klik på 'Reparer' for at starte reparationsprocessen. Processen starter og gennemgår de 8 faser igen. Med en langsom harddisk og en stor fil på over 4 GB kan denne proces tage op til 30 minutter. Værktøjet fryser muligvis under reparationsprocessen (viser 'Svarer ikke' på titellinjen), så vær ikke bange.
 7. Hvis processen er gennemført, får du en meddelelsesboks, der siger "Reparation fuldført." Klik på OK, og åbn Outlook.

Se også denne artikel, der tidligere er skrevet specifikt med fokus på reparation af beskadigede pst- og ost-filer: Reparer korrupte PST- eller OST-filer

Metode 4: Opdater din adgangskode

En forkert adgangskode kan medføre, at applikationen fryser. Dette er tilfældet, hvis du havde ændret din adgangskode til din e-mail-tjenesteudbyder. Sådan opdaterer du din adgangskode i Outlook 2016:

 1. Åbn Outlook
 2. Klik på fil, og klik på infofanen.
 3. Klik på 'Kontoindstillinger' og klik på 'Kontoindstillinger' i den undermenu, der vises.
 4. Vælg den e-mail-konto, du vil opdatere adgangskoden til, og klik på 'Skift'
 5. Opdater din adgangskode i vinduet Skift konto. Tip: på denne side kan du også indstille det antal måneder, offline-mails skal gemmes til. Når du reducerer månederne, bliver din .pst-fil mindre, hvilket gør Outlook hurtigere.
 6. Klik på 'Næste' for at teste dine kontoindstillinger
 7. Vælg Luk, når Outlook tester dine kontoindstillinger, og afslut> Luk for at vende tilbage til Outlook.