Dashlane Free vs Dashlane Premium: Hvad er forskellen

Hjem/Lære/ Dashlane Free vs Dashlane Premium: Hvad er forskellen

Dashlane Free vs Dashlane Premium: Hvad er forskellen

Af Marijan Hassan 3. juli 2019 5 minutter læst

Dashlane er uden tvivl en af ​​de bedste adgangskodeadministratorer på markedet. Og en del af årsagen til denne popularitet er, hvor solid det er både som en gratis software og en premium-adgangskodeadministrator. Hvilket giver ingen plads til undskyldninger for, hvorfor du ikke bruger en adgangskodeadministrator. Er du bekymret for omkostningerne? Nå, du har nu en gratis software at overveje. Du er bekymret for sikkerhed? Her er indlæg på hvorfor du skal stole på Dashlane.

Men så meget som du vil spare på omkostningerne med den gratis Dashlane, er der nogle brugssager, hvor det vil være upraktisk. Ligesom alle andre freemium har Dashlane free et antal begrænsninger, som kun kan løftes ved at opgradere til premium-softwaren. I dette indlæg vil vi se på forskellene mellem Dashlane gratis og premium versioner, og hvem begge versioner af softwaren passer til.

Dette er den tilgang, vi skal bruge. Først fremhæver vi de funktioner, som de to versioner har til fælles. Derefter vil vi se på de funktioner, der er tilgængelige i begge udgaver, men er begrænset til en vis grad i den gratis udgave. Og endelig vil vi se på de funktioner, der kun er tilgængelige i premium-versionen af ​​Dashlane.

Dashlane


Prøv nu

Hvad har Dashlane Free til fælles med Dashlane Premium?

Sikker opbevaring af brugerdata

For det første vil begge Dashlane-versioner være fremragende alternativer til enhver browserbaseret adgangskodeadministrator, du måske har brugt. De vil også være den perfekte start, hvis du overhovedet ikke har brugt en adgangskodeadministrator.

Begge udgaver giver dig mulighed for at sikre dine gemte adgangskoder ved at kryptere dem før opbevaring. Dashlane gratis og premium kræver begge, at du opretter en hovedadgangskode, som de bruger til AES-kryptering af dine brugerdata. De inkluderer også et Identity Dashboard, der giver dig et komplet indblik i sikkerhedsniveauet for dine adgangskoder. Dette hjælper dig med at forbedre din onlinesikkerhed ved at bruge stærke adgangskoder og ændre alt for genbrugte adgangskoder.

Derudover, uanset hvilken version du bruger, modtager du sikkerhedsadvarsler, der underretter dig om mulige databrud, der kan påvirke eller allerede har påvirket dine konti.

Desuden giver både de gratis og premiumversioner dig mulighed for at gemme mere end adgangskoder. De giver dig mulighed for at tilføje noter, dokumenter og andre vedhæftede filer til Dashlane-hvælvet. Du kan også sikre adgangskoder til applikationer og andre ikke-browserbaserede adgangskoder.

Øjeblikkelig formular og automatisk udfyldning af betaling

Med Dashlane gratis eller premium adgangskodeadministrator behøver du ikke bruge så meget tid på at udfylde onlineformularer. Dashlane-applikationen giver mulighed for at tilføje dine personlige oplysninger som navne, e-mail og adresse, som automatisk udfyldes på enhver form, du skal udfylde online. Denne funktion udvides også til automatisk udfyldning af betalinger. Du kan tilføje dine betalingsoplysninger til Dashlane-appen, og den udfylder derfor automatisk oplysningerne hver gang du vil handle online.

Adgangskodeskifter og generator

Funktionen Password-skifter er tilgængelig i både den gratis og premiumversion af Dashlane. Det giver dig mulighed for at opdatere adgangskoderne til et antal websteder direkte fra Dashlane-applikationen.

Det kan også bruges sammen med adgangskodegeneratoren, der automatisk genererer en tilfældig adgangskode til dig. Den genererede adgangskode er normalt betydeligt stærkere end enhver adgangskode, du kan komme med, og kan bestå af op til 28 tegn.

Begrænsninger ved brug af Dashlane Free Password Manager

Højst 50 adgangskoder

Den gratis version af Dashlane kan kun administrere 50 konti. Det er ikke et lille antal. Den gennemsnitlige internetbruger kan nemt klare sig med, men pointen er, at der er et maksimalt loft. Så når du vokser din online tilstedeværelse, er det noget, du skal huske på. Premium-versionen har derimod ingen grænse for antallet af adgangskoder, du kan gemme i boksen.

Understøtter kun en enhed

Nu er dette den største begrænsning for at bruge gratis Dashlane. Det kan ikke synkroniseres med flere enheder. Hvis du konfigurerer det på din Windows-pc, kan du ikke bruge det på din mobile enhed. Og omvendt er sandt.

Og årsagen til dette er, at den gratis version ikke uploader dine brugerdata til Dashlane cloud-serverne. De forbliver på den lokale enhed, som du bruger til at tilmelde dig Dashlane. Dette betyder også, at hvis du mister enheden, mister du også dine brugerdata, der er gemt på Dashlane.

Deling af adgangskode

Dashlane Free begrænser også deling af adgangskoder til kun 5 konti hver måned. Men jeg ville ikke være meget bekymret over dette, medmindre du bruger det til forretningsformål. Hvor mange gange har du været nødt til at dele dine adgangskoder med flere personer?

To-faktor-godkendelse

Den gode ting er, at både Dashlane-fri og premium-versioner tillader tofaktorautentificering. Så når som helst du logger ind på Dashlane ved hjælp af en ny enhed, skal du udfylde en 6-cifret godkendelseskode sendt til dig via din e-mail.

Fordelen ved at bruge Dashlane premium er, at den også er kompatibel med U2F-godkendelsesstandarden og lader dig bruge en YubiKey til at logge ind på din konto.

Funktioner, som du kun finder i Dashlane Premium-softwaren

Dashlane VPN

Premium-brugerne af denne adgangskodeadministrator har adgang til en indbygget VPN. Det er muligvis ikke på det samme konkurrerende niveau som de forskellige større VPN'er såsom Express VPN, men det er stadig en god tilføjelse, der ikke kræver, at du betaler ekstra penge for at bruge. VPN tilføjer et ekstra sikkerhedsniveau, når du bruger offentlige og andre ikke-tillid til forbindelser.

Prioriteret support

Der er tidspunkter, hvor du har et presserende spørgsmål om softwarens funktionalitet, og der er ingen nyttig ressource online. Den gode ting ved at være en premiumbruger er, at du får prioritetsstøtte. Det betyder, at du får svar på dit spørgsmål hurtigere. I modsætning til en gratis bruger, der muligvis skal vente et stykke tid.

Mørk webovervågning

Dette er en funktion, der gør det muligt for Dashlane at søge på nettet i et forsøg på at finde lækkede eller stjålne personlige data. Derefter sender den personlige advarsler, der fremhæver det specifikke problem, så du kan træffe foranstaltninger til at sikre dine konti.

Konklusion

Så det er alt hvad du behøver at vide om Dashlane gratis og premium versioner. Selv med sine ulemper vil Dashlane Free være et fremragende valg. Især hvis du har et budget. Men hvis du har en enorm online tilstedeværelse og ønsker at administrere mere end 50 konti, er Dashlane dit bedste valg. De ekstra funktioner såsom muligheden for at sikre noter og dokumenter og også den automatiske udfyldning af onlineformularer og betalingsoplysninger er alle bonusser, der giver dig mere bekvemmelighed for din online browsing.

Når du downloader Dashlane for første gang, giver de dig en 30-dages gratis prøveperiode hvor du kan få adgang til alle premium-funktioner undtagen den indbyggede VPN. For det bliver du nødt til at være et betalende medlem. Hvis der er ubesvarede spørgsmål, kan du se på vores Dashlane Fuld anmeldelse hvor vi diskuterer adgangskodeadministratoren mere dybtgående.

Dashlane


Prøv nu