5 bedste kølelegemer til NVMe SSD'er i 2020

Hjem/Anmeldelser/Periferiudstyr/ 5 bedste kølelegemer til NVMe SSD'er i 2020

5 bedste kølelegemer til NVMe SSD'er i 2020

Af Ace Luke 9. oktober 2020 5 minutter læst

For de fleste mennesker er SATA SSD'er en større opgradering over en traditionel harddisk. Når du har brugt en harddisk i et par år, springer det fra en SSD til en kæbe. Dette gælder især hvis du får en pålidelig SSD med en anstændig DRAM-cache. Springet fra en god SSD til en flammende hurtig NVMe-en føles dog ikke så anderledes. I det mindste for gennemsnitsforbrugeren.

Men hvis du læser denne vejledning, er chancerne for, at du ikke er gennemsnittet. Måske er du en person, der overfører store filer hele dagen, eller måske er du en videoredigerer. Uanset hvad der er tilfældet, er du en person, der får gavn af NVMe-hastigheder. Især da PCIe Gen 4 SSD'er sætter nye poster i tilfældige læse- / skrivehastigheder.

Men disse ting kan løbe ret varmt. Hvis du skubber det maksimalt, bliver denne SSD hurtigt opvarmet. Dette kan i sidste ende forringe ydeevnen og forkorte drevets levetid. At få et køleplade til det er ikke en dårlig idé. Så her er fem af de bedste NVMe SSD-kølelegemer.

1. Sabrent M.2 2280 SSD Rocket Heatsink

Bedste samlet

 • Stor samlet præstation
 • Fremragende design
 • Solid konstruktion
 • Let at installere
 • Bred kompatibilitet
 • Korte skruer

1.023 anmeldelser

Størrelse: M.2 2280 | Dimensioner: 3,13 x 0,95 x 0,9 tommer | Vægt: 5,6 ounce

Tjek pris

Sabrent var en af ​​de første producenter, der hurtigt vedtog PCIe Gen 4. Deres Rocket-serie af næste generations SSD'er er ret bemærkelsesværdig. Dette forbliver sandt både i ydeevne, effektivitet og pålidelighed. Men hvis du vil holde din dyre SSD længere, er Rocket heatsink en god investering.

Sabrent M.2 2280 SSD Rocket Heatsink er designet til stationære computere. Som navnet antyder, fungerer denne SSD med formfaktoren 2280. Selvom det er beregnet til at blive brugt med Rocket SSD'er, fungerer det med de fleste andre mærker derude. Det bruger en kombination af kobbervarmerør og aluminiumskonstruktion til at sprede varmen. Dette gør jobbet overraskende godt.

Rocket Heatsink er kompatibel med enkelt- og dobbeltsidede M.2 SSD'er. Nogle SSD'er har hukommelsescontrollere på begge sider, så det er godt at se bred kompatibilitet her. Emballagen inkluderer termotape, skruer og endda en skruetrækker. Det er relativt let at installere. Samlet set er ingeniørarbejde her utroligt, og kølelegemet føles premium.

Kobber- og aluminiumsmaterialerne gør et godt stykke arbejde med at reducere temperaturen. Du vil bemærke en forskel, det er helt sikkert. Der er et lille problem, da nogle rapporterede, at monteringsskruen er lidt kort. Nogle bundkort har dog skumpuder i vejen for at reducere raslen. Installation er lettere, hvis du fjerner dette.

2. Mikrostik M.2 SSD kølelegemsæt

Bedste design

 • Masser af farveindstillinger
 • Fremragende konstruktion
 • Anstændigt ydeevne
 • Meget alsidig
 • Ikke den nemmeste installation

1.307 anmeldelser

Størrelse: M.2 2280 | Dimensioner: 2,76 x 0,39 x 0,87 tommer | Vægt: 0,96 ounce

Tjek pris

Dernæst er vores andet kølelegeme på vores liste fra Micro Connectors. Dette er et relativt lille mærke, der giver mindre ting som afstande, skruer, termopuder og køleplader. Deres M.2 2280 SSD Heat Sink Kit er et af de bedste derude. Det er også utrolig god værdi for pengene.

Dette kølelegeme fås i forskellige farver. Disse inkluderer rød, blå, sølv og almindelig sort sort. Det er overraskende at se en producent tilbyde denne slags sort i en køleplade. Hvis du er en person, der er farvebevidst om deres opbygning, kan dette interessere dig. Kølelegemet fungerer med standard 2280 M.2 SSD'er.

Det bruger en blanding af aluminium og silikone konstruktion. Hele den øverste del er konstrueret af aluminium. Disse aluminiumsfinner gør et godt stykke arbejde med at sprede varmen effektivt. Det fungerer med de fleste bundkort med endda M.2 adapter. Silikone ringe er inkluderet for at sikre kølepladen korrekt.

Præstationsmæssigt får det arbejdet gjort. Termisk var mere konsistent og kontrolleret med denne påmonterede kølelegeme. Installationen kan føles lidt involveret. Dette er kun fordi de faktiske finner er lidt højere. Hvis du kan fjerne bundkortet fra sagen, føles installationen lettere.

3. Ineo Aluminium M.2 SSD-kølelegeme

Bedste ydeevne

 • Klassens bedste præstation
 • Lokkende design
 • Fantastisk pasform og finish
 • Konkurrencedygtig pris
 • Ventilatorstøj kan generer nogle

80 anmeldelser

Størrelse: M.2 2280 | Dimensioner: 5,7 x 3,4 x 1,5 tommer | Vægt: 3,2 ounce

Tjek pris

NVMe SSD'er er lavet med entusiaster og fagfolk i tankerne. Så det bør ikke være en overraskelse, at der er et køleplade, der er lavet kun til entusiaster. Ineo Aluminium M.2 SSD Heatsink er en af ​​de mest kraftfulde køleløsninger derude. Det er den perfekte følgesvend til din nye næste generations SSD.

Men du undrer dig måske over, hvad der gør denne kølelegeme så anderledes? Nå, det handler om den integrerede 20 mm blæser. Dette er bestemt interessante tider, vi lever i. Gør os ikke forkert, så ukonventionelt som det lyder, det fungerer overraskende godt. 20 × 20-blæseren kan dreje op til 1000 omdrejninger pr. Minut. Det fungerer godt, både inden for akustik og termik. Den er kompatibel med en lang række 2280 SSD'er.

Det varmeledende materiale består af nanosilicones termopuder og en aluminium-kølelegeme. Kølelegemet har det klassiske rilledesign, som i det mindste i teorien øger varmeafledning. Bortset fra det ser det også godt ud med hensyn til design. Mange mennesker elsker måske en RGB-version af dette. Stadig ser designet allerede godt ud.

Det er heller ikke latterligt dyrt. Hvis du lige har købt en PCIe Gen 4 SSD, er dette et fald i spanden i forhold til det. Husk bare, at ventilatorstøjen måske generer nogle, men kun hvis du er den ekstra følsomme slags. Alt i alt er dette en fremragende NVMe SSD-kølelegeme.

4. Glotrends Universal M.2 SSD-kølelegeme

Budgetvalg

 • Meget overkommelig pris
 • Diskret design
 • Fungerer med de fleste SSD'er
 • Sub-par performance
 • Vanskeligt at installere

987 anmeldelser

Størrelse: M.2 2280 | Dimensioner: 2,76 x 0,87 x 0,12 tommer | Vægt: 0,64 ounce

Tjek pris

Så du brugte hele dit budget på en lynhurtig NVMe SSD. Det kører dog lidt varmt, og du er bekymret for, at det gradvist nedbrydes. Nå, hvis du vil have en billig køleopløsning, er Glotrends Universal M.2 Heatsink en god mulighed. Indrømmet, det vil ikke foretage en drastisk ændring, men du vil sætte pris på det i det lange løb.

Lad os få dette ud af vejen først. De fleste bundkort har allerede en M.2 kølelegeme. Hvis din ikke inkluderer en, så er det bestemt en anstændig mulighed. Bemærk dog bare, at det ikke vil være et stort skridt op fra de fabriks inkluderede køleplader. Det giver et mindre fald i temperaturen i både tomgang og under belastning.

Som normalt har denne SSD-kølelegeme standard 2280-størrelsen. Dette betyder, at det nemt kan arbejde med en bred vifte af drev, selv med de højere ende Samsung SSD'er. Kølelegemets finner bruger aluminium til konstruktionen, og de termiske puder bruger et silikone-materiale. Bortset fra det er designet ikke påtrængende, så det skal passe lige ind i din rig uden at henlede opmærksomheden på sig selv.

Samlet set er dette en god udskiftning af kølelegeme, hvis du ikke vil bruge lageret fra dit bundkort. Det er en indgangsniveau, så vær opmærksom på, hvad du får. Installation kan også føles lidt involveret.

5. Termisk Grizzly M.2 SSD-køler

Slankt design

 • Slankt og slankt design
 • Ekstremt pålidelig
 • Relativt dyrt
 • Ikke imponerende ydeevne
 • Ingen dobbeltsidet SSD-understøttelse

70 anmeldelser

Størrelse: M.2 2280 | Dimensioner: 5,35 x 3,07 x 0,79 tommer | Vægt: 0,704 ounce

Tjek pris

Sidst men ikke mindst har vi en M.2 SSD-køler fra Thermal Grizzly. Thermal Grizzly leverer højtydende køleløsninger. De holdes altid på en høj standard blandt hardwareentusiastefællesskabet. Heldigvis lever deres SSD Heatsink op til navnet. Men der er et par problemer, som nogle bør være opmærksomme på.

Denne M.2 passive køleopløsning er en af ​​de mere diskrete derude. Det er ikke stort og klodset som andre køleplader, og det bruger heller ikke en ventilator. Det fungerer med de fleste M.2 2280 SSD'er derude. Bemærk, at den ikke understøtter dobbeltsidede SSD'er. Samlingen er ukompliceret, og den kommer i en simpel sort farve.

Ydelsen er generelt ganske anstændig. Du bemærker muligvis en drastisk forskel med det samme. Selv et let temperaturfald vil dog gøre en verden af ​​forskel i det lange løb. Dette er trods alt et entusiastisk produkt, og på et eller andet tidspunkt når disse kølelegemer et punkt med faldende afkast.

Vi ville gerne have set bedre ydelse, da der er et par muligheder derude, der fungerer bedre til en lavere pris. Du får dog den pålidelighed og det slanke design, som du måske ikke får andre steder.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found