Fix: Printerdriverhost til 32bit-applikationer er stoppet med at fungere

Fejlen "Printerdriverhost til 32bit-applikationer er stoppet med at fungere" opstår, når computeren ikke er i stand til at fyre driveren op for at oprette forbindelse til printeren og videregive handlinger på den. Denne fejl forekommer for det meste i ældre versioner af Windows og skyldes hovedsageligt, at 32bit-drivere mister support.

I stedet arbejder 64bit-drivere for begge slags operativsystemer. Vi gennemgår løsningerne lige fra geninstallation af printeren til opdatering af driverne. Sørg for, at du har en stabil internetforbindelse og har administratoradgang på din konto, inden du fortsætter.

Sådan rettes printerdriverværten til 32bit-applikationer er stoppet med at fungere

Printerdriverhost til applikationer er stoppet med at virke: Dette scenarie dækker den tilstand, hvor applikationerne kun er begrænset til 32 bit. Det er mere en generisk tilstand, men nedenstående løsninger løser problemet.

Printerdriverhost til applikation er stoppet med at arbejde HP: Dette filtrerer problemet, hvor det kun forekommer med HP-printere. Løsningerne nedenfor tager sig af alle slags printere, herunder DELL, HP, Citrix osv.

Printerdriverhost til applikation er stoppet med at arbejde Excel: I dette scenarie giver printerne fejlen, når de udskriver dokumenter fra Microsoft Excel. Ved at geninstallere printerdriverne og sikre, at de er opdaterede, kan vi løse dette problem. Det samme sker med andre filtyper så som PDF, Word osv.

Løsning 1: Geninstallation af printeren

Før vi manipulerer printerdrivere fra enhedsadministratoren, vil vi prøve at geninstallere printeren og se, om de løser problemet. Printere får dårlige konfigurationer hele tiden, og geninstallation af printeren opdaterer normalt alt. Sørg for, at du har tilsluttet printeren før dig selv og har administratoradgang.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “styring”I dialogboksen, og tryk på Enter. Når du er i kontrolpanelet, skal du klikke på “Enheder og printere”.

 1. Vælg din printer, højreklik på den, og tryk på fjern enheden.

 1. Når du har fjernet printeren, skal du genstarte computeren fuldstændigt, så ændringer kan træde i kraft.
 2. Nu vil vi tilføje printeren igen til din computer. Naviger til Enheder og printere ved hjælp af kontrolpanelet som vist ovenfor, og klik på Tilføj en printer.

 1. Nu starter Windows søgningen for at oprette forbindelse til din printer. Sørg for, at den er tændt og kan findes.

 1. Når printeren er tilsluttet, kan du prøve at udskrive en demoside og kontrollere, om fejlen forsvandt.

Løsning 2: Opdatering af printerdriver

Som nævnt i indledningen slutter mange producenter support til gamle drivere, der er installeret på din computer mod din printer. Hvis dette er tilfældet, skal du opdatere printerdriverne fuldstændigt og fjerne de ældre drivere fra din computer.

Der er et par trin, som vi vil gennemgå. Først afinstallerer vi printerdriveren og sletter den. Efter afinstallation af printeren vil vi lade Windows installere standarddriverne. Hvis det heller ikke fungerer, opdaterer vi enten driverne manuelt eller automatisk.

 1. Tryk på Windows + R, skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i enhedsadministratoren, skal du udvide den relevante kategori, finde din printer og vælge Afinstaller enhed. Når du bliver bedt om det, skal du også slette de eksisterende drivere.

 1. Højreklik nu hvor som helst på det tomme rum i enhedsadministratoren, og vælg Scan efter hardwareændringer.

 1. Windows registrerer nu automatisk printeren og installerer standarddriverne. Prøv at udskrive en hvilken som helst side, og se om fejlen fortsætter. Hvis det sker, skal du gå videre til de næste trin.
 2. Højreklik på printeren, og klik Opdater driver software. Du kan opdatere driveren på to måder; automatisk eller manuelt. Automatisk driveropdatering søger i MS-databasen efter den nyeste version og installerer den på din computer.

Hvis automatisk opdatering ikke installerer de korrekte drivere, skal du navigere til producentens websted, download driverne derfra og installer ved hjælp af den manuelle metode.

 1. Efter opdatering af driverne, genstart din computer helt, og prøv at udskrive en testside. Forhåbentlig vil problemet blive løst.

Bemærk: Det blev rapporteret af flere brugere, at 64-bit drivere syntes at fungere, mens de andre mislykkedes, især hvis du bruger en ældre version af Windows.