Kan Kik Messenger bruges uden applikationen

Hjem/Lære/ Kan Kik Messenger bruges uden applikationen

Kan Kik Messenger bruges uden applikationen

Af Habiba Rehman 6. maj 2019 2 minutter læst

Kik Messenger er en berømt messaging-applikation, der giver stor konkurrence til messaging-fora som Whats App og Facebook Messenger. Mens de to sidstnævnte også er tilgængelige for brugere som hjemmesider, som kan bruges til at logge ind på deres konti og logge ud uden at skulle downloade deres applikationer til en computer.

For folk, der er diehard Kik Messenger-fans, er de måske ikke glade for at læse dette. Kik Messenger skal downloades på din computer for at bruge den på andre enheder end din telefon. Det leverer ikke webbrowser-tjenester som den eller Whats App og Facebook Messenger.

Hvorfor vil nogen 'IKKE' downloade applikationen til Kik Messenger og hellere ønsker et weblink

Mens du downloader en applikation til Kik Messenger, kan det spare dig for meget tid, kan folk nogle gange ikke lide at downloade desktopapplikationerne af følgende årsager.

  1. De har ikke nok plads på deres computere til at tilføje en anden applikation. Og da download af applikationen til Kik Messenger indebærer download af en Android-emulator, som i sig selv er en stor fil, foretrækker brugerne at finde en online-løsning i stedet.
  2. De bruger en persons bærbare computer eller computer (sandsynligvis deres kontorcomputer) og kan derfor ikke downloade en applikation på den.
  3. De har ikke til hensigt at bruge applikationen ofte på computeren, og de foretrækker derfor at bruge et go-to-weblink, der er lettere for dem.

Betyder det, at du ikke kan bruge Kik Messenger fra en personlig computer

Teknisk set kan du stadig bruge Kik Messenger fra computeren, men bliver nødt til at downloade applikationen til din computer. Der er ikke noget link til et websted, som det af whats app messenger for web, som kan bruges til Kik Messenger. Der er dog andre måder, som kan hjælpe dig med at bruge Kik-applikationen i webbrowseren i stedet for at downloade den, men fordi den involverede en tredjepart, foreslår jeg, at du tager dine beslutninger klogt.

Men hvis du har besluttet, at dette er hvad du vil, så er Manymo dit valg her. Manymo hjælper dig med at bruge applikationen online, hvor du ikke har brug for nogen Android-emulator, der skal downloades på din computer. Det eneste der kræves til dette er .apk-filen til Kik Messenger.

  1. Gå til hjemmesiden for Manymo, og opret en konto til dig selv, som er gratis.
  2. Log ind med den nye konto på Manymo.
  3. Når du er logget ind, finder du fanen Launch Emulator, som du vil klikke på.
  4. Vælg nu, om du vil starte den med en URL eller med applikationen. Du vælger selvfølgelig 'med en app', da du har .apk-filen til Kik Messenger.
  5. Forudsat at du allerede har en .apk-formatfil til Kik Messenger på din computer, skal du finde den på din computer, når Manymo har spurgt det, og du vil blive overrasket over at have Kik Messenger til at arbejde på din webs browser. Log ind på din Kik Messenger-konto, og nyd at bruge den online.

Det ville være sådan en lettelse, hvis Kik Messenger blot ville overveje en online applikation til deres brugere.