FIX: Systemikoner mangler fra proceslinjen (Windows Vista / 7)

Hver version af Windows har en proceslinje, og hver proceslinje har et meddelelsesområde, der er dedikeret til at vise ikoner til at køre programmer sammen med systemikoner - og alle meddelelser, de producerer. Blandt de forskellige systemikoner, som proceslinjens meddelelsesområde huser, er Bind, Strøm, Netværk og Handlingscenter ikoner - som hver fungerer som en slags genvej til deres forskellige indstillinger. Når det er tilfældet, er systemikonerne, som meddelelsesområdet rummer, yderst vigtige for den almindelige computers daglige brug.

Disse systemikoner - især Bind og Netværk ikoner - har en tendens til at gå glip af deres steder i meddelelsesområdet / systembakken. Denne lille tendens bliver til et ekstremt skærpende og betydningsfuldt problem, et problem der først blev opmærksom på Windows-brugere over hele kloden tilbage i Windows Vista dage. Dette problem vil også fortsætte med at påvirke Windows Vista's efterfølger, Windows 7, og gentagelserne af Windows OS, der fulgte efter det.

Brugere, der er berørt af dette problem, oplever undertiden midlertidig lindring, når de genstart deres computere og finder ud af, at de manglende systemikoner er vendt tilbage til deres retmæssige steder, men denne lettelse er for det meste midlertidig, da et eller flere systemikoner forsvinder igen efter et stykke tid. Heldigvis er dette problem lige så permanent løst som det er besværligt, og følgende er nogle af de mest effektive løsninger, der kan bruges til at løse det:

Løsning 1: Gendan de manglende systemikoner ved hjælp af Registreringseditor

Den mest effektive og mest populære løsning på dette problem er at gendanne de manglende systemikoner ved at udføre et par tilpasninger i en berørt brugers computers registreringsdatabase gennem et indbygget Windows-værktøj kendt som Registreringseditor. Hvis du vil løse dette problem ved hjælp af denne metode, skal du:

Trykke Windows-logo tast + R at åbne en Løb

Type regedit ind i Løb dialog og tryk på Gå ind at starte RegistreringseditorHvis du bliver bedt om at bekræfte handlingen eller angive en administratoradgangskode, skal du gøre hvad der bliver bedt om.

I venstre rude af Registreringseditor, naviger til følgende bibliotek:

HKEY_CURRENT_USER > Software >Klasser >Lokale indstillinger >Software >Microsoft >Windows >Nuværende version >TrayNotify

I højre rude i Registreringseditor, find og højreklik på en navngivet post IconStreams, Klik på Slet i genvejsmenuen og klik på Ja i den deraf følgende popup.

Find derefter og højreklik på en navngivet post PastIconsStream, Klik på Slet i genvejsmenuen og klik på Ja i den deraf følgende popup.

Bemærk: Hvis du ikke kan se TrayNotify undermappe under Nuværende version i højre rude i Registreringseditor (hvilket er en sjælden forekomst), tryk på Ctrl + F for at starte en søgning i hele din registreringsdatabase. Lad alt være i den derefter åbnede Finde dialog som den er, skriv IconStreams ind i Find hvad felt og klik på Find Næste. Tillad, at dit register søges, og når processen er afsluttet, føres du til placeringen af IconStreams post i registreringsdatabasen. Det PastIconsStream registreringsdatabase post vil være på samme sted, og du kan derefter fortsætte med at slette dem begge.

Gå ud af Registreringseditor.

Trykke Ctrl + Flytte + Esc at starte Jobliste.

Naviger til Processer

Find, klik på og vælg den valgte proces explorer.exe.

Klik på Afslut proces

Klik på Fil i værktøjslinjen øverst.

Klik på Ny opgave (Kør ...).

Type opdagelsesrejsende ind i dialogen, og tryk på Gå ind.

Gå ud af Jobliste. Du skal nu se de manglende systemikoner tilbage på deres retmæssige steder.

Løsning 2: Brug en Microsoft Fix-It designet specielt til at løse dette problem

Som tidligere nævnt er registreringsdatabasen en utrolig skrøbelig del af enhver Windows-computer. Når det er tilfældet, vil de fleste ikke ønske at rode rundt med deres registreringsdatabase og vil hellere ikke bruge en løsning på et problem, der involverer manuel redigering af registreringsdatabasen. Hvis du er en af ​​disse mennesker, skal du ikke frygte, da der er en meget sikrere løsning på dette problem, som du kan bruge til at løse dette problem gennem Registreringseditor uden at skulle åbne Registreringseditor! Hvordan vil du udføre en sådan opgave, spørger du? Nå, alt hvad du skal gøre er at klikke her, Klik på Hent under Løs det for mig sektion af Microsoft-artiklen for at starte download af en Microsoft Fix-It, der er oprettet specifikt til at løse dette problem, og når Fix-It er downloadet, skal du navigere til og dobbeltklikke på den for at starte den.

Når Microsoft Fix-It er lanceret, skal du følge instruktionerne på skærmen, det udfører de nødvendige tilpasninger til din computers registreringsdatabase for dig, så du ikke behøver at rode med din registreringsdatabase, hvilket gør hele processen grundlæggende risikofri.

Løsning 3: Udfør en systemgendannelse

Hvis du har nogle systemgendannelsespunkter, der blev oprettet, før du begyndte at opleve dette problem, kan du muligvis rette det ved at udføre en systemgendannelse. En systemgendannelse nulstiller din computer til et tidligere gemt tidspunkt, selvom ingen af ​​de data, der er gemt på din computer, er berørt. Udførelse af en systemgendannelse afinstallerer ikke programmer, applikationer, drivere og opdateringer, der blev installeret efter oprettelsen af ​​det valgte systemgendannelsespunkt. For at udføre en systemgendannelse skal du:

Hold Windows-tasten nede, og tryk på R. Typerstrui.exei køredialogen, og klik påOKAY.

Når Systemgendannelse programstart, klik på Vælg et andet gendannelsespunkt og klik på Næste.

Klik på og vælg et systemgendannelsespunkt, der blev oprettet, før du begyndte at lide af dette problem.

Klik på Næste.

Når systemgendannelsen er udført, skal du klikke på Afslut.

Genstart din computer, og hvis løsningen fungerede, vil du se alle dine manglende systemikoner tilbage, hvor de hører hjemme, når din computer starter op.