Sådan ændres farven på proceslinjen

DetProceslinjeer et meget fremtrædende træk ved Windows-operativsystemet, ikke kun da det har været en konstant del af operativsystemet lige siden Windows 98s nu gamle dage, men også fordi det er en ekstremt nyttig Windows-funktion. DetProceslinjeer en leverandør af nogle af de vigtigste oplysninger til Windows-brugere - fraStart-menuknap og ikoner, der repræsenterer alle de programmer, der kører på en Windows-computer til enhver tid, og som også kan bruges til at skifte mellem applikationer tilMeddelelsesområde og dato og klokkeslæt,Proceslinjehar det hele.

På forskellige versioner af Windows-operativsystemet erProceslinjehar en lidt anden standardfarve. Hvad er dog konstant ved standardfarven påProceslinjepå tværs af alle versioner af Windows-operativsystemet er det faktum, at de fleste brugere keder sig ret hurtigt og vil ændre det. Heldigvis ændrer du farven påProceslinje på en Windows-computer er ikke kun fuldstændig gennemførlig, men er også en ret simpel procedure, selvom den nøjagtige proces varierer lidt afhængigt af hvilken version af Windows du bruger. Sådan kan du ændre farven påProceslinjepå forskellige versioner af Windows-operativsystemet:

På Windows 7

 1. Højreklik på et tomt sted påDesktop.
 2. Klik påTilpasi den resulterende kontekstmenu.
 3. Klik påVinduesfarve.
 4. Klik på flisen af ​​den ønskede farve underSkift farven på dine vinduesgrænser, Start-menuen og proceslinjen for at vælge det.

  Bemærk: Hvis du ikke kan lide nogen af ​​de tilgængelige farvefliser, skal du blot klikke påVis farveblanderog leg rundt med mulighederne under det for dybest set at oprette din egen, brugerdefinerede farve.

 5. Marker eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud forAktiver gennemsigtighedvalgmulighed afhængigt af om du vil have dinProceslinjeat være gennemsigtig.
 6. BrugFarveintensitetskyderen for at bestemme, hvor intens du vil have din proceslinjes farve.
 7. Klik påGem ændringerat anvende de ændringer, du har foretaget, på farven på dinProceslinje

På Windows 8 / 8.1

 1. Tryk påWindows-logotast +C at åbneCharmsmenu.
 2. Klik påIndstillingeriCharmsmenu.
 3. Klik påTilpasning.
 4. Klik påFarveiTilpasningvindue, der åbnes.
 5. Klik på flisen af ​​den ønskede farve underSkift farven på dine vinduesgrænser, Start-menuen og proceslinjen for at vælge det.

  Bemærk: Hvis du absolut ikke kan lide nogen af ​​de tilgængelige farvefliser, skal du blot klikke påVis farveblanderog leg rundt med mulighederne under det for dybest set at oprette din egen, brugerdefinerede farve.

 6. BrugFarveintensitetskyderen for at bestemme, hvor intens du vil have farven på dinProceslinjeat være.
 7. Klik påGem ændringerfor at ændre farven på dinProceslinje til den nye farve, du har valgt.

På Windows 10

 1. Højreklik på et tomt sted på dinDesktop.
 2. Klik påTilpasi den resulterende kontekstmenu.
 3. I venstre rude afTilpasningklik påFarver.
 4. I højre rude iTilpasningvindue,aktiveredetVis farve på Start, proceslinje og handlingscenter valgmulighed ogdeaktiverdetVælg automatisk en accentfarve fra min baggrund mulighed.
 5. UnderVælg din accentfarve, klik på flisen for den farve, du ønsker dinProceslinjeskal ændres til for at vælge det.

Når du har gjort det,Proceslinjepå din Windows 10-computer ændres til den angivne farve. På Windows 10 udover at ændre farven på dinProceslinjetil en farve, du vælger, kan du også konfigurere Windows til at ændre farven påProceslinjefor at matche farveskemaet på baggrunden af ​​dinDesktop. Når denne indstilling er aktiveret, sørger Windows for, at farven på dinProceslinjematcher det grundlæggende farveskema på din skrivebordsbaggrund. Tilaktivere denne mulighed, alt hvad du skal gøre er:

 1. Højreklik på et tomt sted på dinDesktop.
 2. Klik påTilpasi den resulterende kontekstmenu.
 3. I venstre rude afTilpasningklik påFarver.
 4. I højre rude iTilpasningvindue,aktiveredetVis farve på Start, proceslinje og handlingscenter ogVælg automatisk en accentfarve fra min baggrund muligheder.

Så snart du gør det, farven på din computersProceslinjevil blive ændret, så de passer ind i og supplerer dit farveskemaDesktop'S baggrund. Derudover, når du ændrer dinDesktopbaggrund, farven på dinProceslinjevil også automatisk blive ændret for at matche farveskemaet for den nye baggrund.