Nvidia GTX 1180 Spottet i AIDA64-benchmark

Hjem/Nyheder/Hardware/ Nvidia GTX 1180 Spottet i AIDA64-benchmark

Nvidia GTX 1180 plettet i AIDA64-benchmark

GV104 Volta Core

Af Talha Amjad 8. august 2018 1 minut læst

Nvidia GTX 1180 formodes at være toppen af ​​linjegrafikkortet i næste generations grafik, og mens vi ikke har nogen officiel bekræftelse vedrørende frigivelsen af ​​grafikkortene, er Nvidia GTX 1180 blevet set i AIDA64-benchmarket. Grafikkortet leveres med GV104 Volta-kernen, og hvis det er tilfældet, kan du forvente at se et 40% boost i forhold til Pascal-baseret GTX 1080.

Vi har hørt rygter om frigivelsen af ​​Nvidia GTX 1180 senere denne måned, og selvom der ikke er nogen egentlig bekræftelse vedrørende sagen, er det et tip, at vi måske får AIDA 5.97.4679 beta nu understøttelse af det kommende grafikkort en udgivelsesdato snart. Nvidia har bekræftet, at der er et par overraskelser i vente for fans på Gamescom 2018, og denne overraskelse kan muligvis være annonceringen af ​​den næste generation af gaming-grafikkort, som vi har ventet på.

GV104M-kernen er også nævnt i benchmarket, og dette refererer til et mobilt grafikkort. Selvom der ikke er nogen måde at vide med sikkerhed, er det sikkert at sige, at dette er en mobil GPU og at se, hvordan dette også er en GV104-chip, kan det lige så godt være et GTX 1170 Max-Q-design. Dette er ikke noget nyt, og vi har set Nvidia trække dette ud med grafikkortene i Pascal-serien.

Max-Q design GPU'er giver næsten samme ydeevne som desktop-SKU'er, men bruger mindre strøm og er derfor gode til bærbare computere. De gør det muligt for bærbare computere at være tyndere og lettere uden at gå på kompromis med strømmen. Mens fuldfedt desktop-ydeevne ikke kan replikeres af Max-Q-designkortene, er det stadig meget bedre end at sætte en desktop GPU i en bærbar computer.

Nvidia Pascal-kort har eksisteret i 2 år nu, og det er sikkert at sige, at der er en masse hype omkring Nvidia GTX 1180. Det vil være interessant at se, hvilken form for ydeevneforøgelse den har at tilbyde i forhold til GTX 1080 samt AMD Vega RX 64. Folk har brug for en gyldig grund til at opgradere, og tallene skal gøre det klart.

Source ithome Tags nvidia