Fix: Systemgendannelsesfejl 0x800700b7

Fejl 0x800700b7 betyder, at der er opstået et uspecificeret problem, som forhindrer applikationen, som i dette tilfælde er rstrui (Systemgendannelse)program til at gendanne systemet til et tidligere gendannelsespunkt.

Denne fejl udløses normalt, når en antivirus eller en firewall (tredjepart) for det meste nægter systemgendannelsesværktøjets adgang til filer, som antivirus eller firewall markerer som sikre / ikke kan ændres. Da fejlmeddelelsen siger "Uspecificeret", kan vi kun gætte, hvad der har forårsaget problemet, men generelt kan dette også udløses af beskadigede systemfiler, registreringsdatabase osv.

I denne vejledning vil vi liste en metode til at fjerne / slette Task Cache fra registreringsdatabasen, som har hjulpet et antal brugere med at løse dette problem.

Slet task cache fra registreringsdatabasen

  1. Åbn Registreringseditor ved at trykke på Windows-nøgle og R, og i det vindue, der dukker op, skal du indtaste regedit og tryk på Gå ind. Hvis du får en UAC-prompt, skal du klikke på Okay og fortsæt.
  2. Find og klik i navigationsruden til venstre HKEY_LOCAL_MACHINE
  3. Åbn den næste undermappe, der hedder SOFTWARE
  4. Find derefter mappen Microsoft og under det åbner Windows NT
  5. Under Windows NT mappe finder du mappen Nuværende version og undermappen Tidsplan inde i det.
  6. Højreklik på TaskCache tast og vælg “Eksport”Og gem nøglen på skrivebordet som backup, hvis noget går galt.
  7. Fjern nøglen HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ NT \ CurrentVersion \ Schedule \ TaskCache \ Tree \ Microsoft \ Windowsog genstart computeren. Herefter skal din maskine ikke længere vise fejlen.

Du skal være i stand til at bruge din computer og ikke bekymre dig om denne fejl på dette tidspunkt. Mens nogle mennesker måske tror, ​​at dette er en triviel fejl, der let kan overses, kan registreringsdatabasefejl blive meget mere alvorlige og forårsage flere problemer med din enhed, end du kunne løse, hvilket får dig til at geninstallere hele operativsystemet. For at undgå dette skal du følge trinene i guiden ovenfor, og du kan aldrig se dette problem igen.