De 5 bedste tegne-apps til Windows

Hjem/Bedste af/ De 5 bedste tegne-apps til Windows

De 5 bedste tegne-apps til Windows

Af Ayesha Sajid 27. maj 2019 6 minutter læst

Mange kunstneriske mennesker er glade for at jage efter sådanne applikationer, der kan gøre det lettere for dem at bruge deres fritid ved at gøre noget kreativt som f.eks tegning, tegning, maleriosv. Selvom du måske undrer dig over, at hvorfor har vi brug for en applikation til alt dette, når vi simpelthen kan gøre dette manuelt. Årsagen bag dette er meget enkel. I nutidens digitale verden er vi totalt omgivet af automatiserede enheder og gadgets. Vi foretrækker at gøre alt ved hjælp af et enkelt klik eller et par klik. I denne situation kan ingen lide at gå på markedet, købe et lærred og andre tegneredskaber for at opfylde sin kærlighed, når alt kan gøres bare med installationen af ​​en god tegneapplikation.

Karakteristikken ved en god tegningsapplikation er som følger:

  • Det skulle give dig en naturlig tegneoplevelse.
  • Det skal give dig alle værktøjerne til at dreje din fantasi ind i virkelighed.
  • Det burde tilbyde en meget venlig brugergrænseflade.
  • Det burde være meget enkel og let at bruge.

Uden at tale mere om, hvorfor vi skal bruge en tegningsprogram, skal vi lede direkte mod 5 bedste tegningsprogrammer til Windows så du selv kan se på fordelene ved at bruge et godt tegneværktøj og vælge det der passer bedst til dine behov.

1. Autodesk Skitsebog


Prøv nu

Autodesk skitseboger et meget kraftfuldt maleri- og tegneværktøj designet til alle de fire berømte operativsystemer, dvs. Windows, Mac, Android,og iOS. Denne software giver dig mulighed for at importere og eksportere dine tegninger i forskellige formater inklusive JPG, PNG, BMP, TIFF,og PSD (Photoshop-datafiler). Det giver dig omkring 140 forskellige pensler for at give dig fuld frihed til at designe dine tegninger, som du vil. Det Teksturerede børster funktion i denne applikation giver dig mulighed for endda at oprette nye børster efter dine behov. Desuden får du også direkte adgang til penslerne, der oprettes ugentligt af branchefolk ved hjælp af Ekstra skitsebøger funktion af denne software.

Du kan tegne så mange lag på dit Sketchbook-lærred, som du vil. Du får en helt naturlig fornemmelse på grund af Understøttelse af stylus og berøringsindgang af Autodesk Sketchbook. Det bedste ved dette tegningsværktøj er, at der ikke er store forskelle mellem dets web- og mobilversioner, hvilket betyder, at du nemt kan skifte mellem de to uden behov for at lære nye ting hver gang. Det Vejledningsværktøjer af denne software lader dig tegne lige linjer eller ellipser meget let. Hvis du ikke er en pro kunstner, men alligevel vil have dine tegninger til at se virkelig fantastiske ud, så kan du gøre brug af Slagstabilisator funktion for at rette dine rystende slag.

Som vi allerede har nævnt, er Sketchbook ikke kun et tegneværktøj, men du kan også male med det. Derfor har du også et stort udvalg af værktøjer til udfyldning af farver i dine tegninger. Du skal have været vidne til, mens du tegner eller tegner manuelt, at det er vanskeligt at opretholde billedets symmetri selv for en professionel kunstner. Derfor præsenterer Autodesk Sketchbook dig med Symmetri-værktøjer der gør det muligt for dig at tegne kun en del af billedet, og Sketchbook spejler den anden del selv uden problemer. Du kan enten vælge at spejle dine billeder Lodret eller Vandret. Desuden giver Sketchbook dig adgang til det på tværs af alle dine enheder ved blot at oprette en enkelt Autodesk-konto.

For så vidt angår prisfastsættelsen af ​​Autodesk Sketchbook, så tilbyder den dig en gratis prøveversion der henviser til, at detaljerne i de betalte versioner er som følger:

  • Månedlig pakke-Du skal betale $10 til denne pakke.
  • 1 års pakke-Denne pakke koster dig $85.
  • 3 års pakke-Denne pakke er værd $230.

2. Mal 3D


Prøv nu

Mal 3Der standard tegne- og maler-appen til Windows 10der blev frigivet i 2017. Denne software understøtter 65 forskellige sprog for at lette det maksimale antal brugere. Det Lærred of Paint 3D er specielt designet til at give dig følelsen af ​​ægte tegning og maling. Du kan tegne hvad du vil ved hjælp af flere unikke Kuglepenne og Børster. Disse værktøjer giver dig mulighed for selv at tilføje detaljerne til dine tegninger. Du kan også oprette 3D-figurer ved hjælp af Paint 3D.

Det er tilladt at tilføje forskellige effekter til dine tegninger for at forbedre dem fuldt ud. Det Magic Select værktøj til denne software giver dig mulighed for at beskære de unødvendige eller irrelevante dele af dine tegninger meget let. Du kan endda visualisere dine 3D-modeller i den virkelige verden ved hjælp af Mixed Reality værktøj til maling 3D. Det giver dig forskellige tastaturgenveje til adgang til alle de almindelige funktioner såsom markering, forskydning, fjernelse, sletning osv. Du kan også tilføje tekst til dine billeder og tegninger for at fremhæve dem.

Paint 3D præsenterer dig for en fantastisk samling af 2D-klistermærker til at forskønne dit lærred. Du kan også vælge de ønskede strukturer til dine tegninger for at give dem den perfekte efterbehandling. Paint 3D giver dig også mulighed for at optage en video af hele din tegningsrejse, og så kan du blot gemme den video med dens Eksporter video funktion. Dette gemmer din tegneoplevelse til fremtidig reference eller bare for sjov. Endelig, da Paint 3D kommer som standard med Windows 10, er det derfor absolut ledig at bruge.

3. Paint.Net


Prøv nu

Paint.Neter en ledig tegning ansøgning designet til Windows 7 og højere operativsystemer. Det har en meget venlig og intuitiv brugergrænseflade, der kræves for at en naiv bruger kan vænne sig til enhver software. Du kan oprette og redigere flere tegninger ved hjælp af Paint.Net. Det LagDenne softwarefunktion giver dig mulighed for at oprette billeder sammensat af flere lag, og derefter blander det alle disse lag sammen for at få dem til at se glatte og færdige ud. Du kan nemt gå tilbage til dine tidligere oprettede tegninger for at ændre dem når som helst ved at bruge Historie funktion.

Den mest nyttige funktion i denne software er dens Automatiske opdateringer der frigør dig besværet med at opdatere dit tegneværktøj manuelt for at få adgang til de nyeste funktioner. Paint.Net er i stand til at gemme dine tegninger i næsten alle de populære filformater inklusive PNG, JPEG, GIF, BMP, TIFF og DDS og det også uden at gå på kompromis med kvaliteten af ​​dit kunstværk. Sidst men ikke mindst er Paint.Net tilgængelig i 22 forskellige sprog inklusive engelsk, kinesisk, fransk, tysk, etc.

4. MyPaint


Prøv nu

MyPainter en ledigtegningsprogram specielt designet til de digitale malere. Denne software er meget nyttig for de mennesker, der elsker at modtage den visuelle feedback fra enhver software, de bruger. MyPaint underretter dig i øjeblikket kun om zoomniveauet på din skærm lige på dit lærred, men disse meddelelser forventes at blive bedre i fremtidige udgivelser. Dette tegningsværktøj giver en dedikeret Mode for hver opgave, du vil udføre. F.eks Symmetri-tilstand giver dig mulighed for at spejle den anden halvdel af dit tegnede billede, Linjetilstand giver dig mulighed for at tegne lige linjer, FreeHand-tilstand lader dig oprette frihåndstegninger osv.

Bortset fra disse tegningstilstande er Lagblendertilstand er der for at lette dig med at forfine dine tegninger, især når de er sammensat af flere lag. Du kan endda ramme dine tegninger ved at bruge Ramme funktion af denne software for at få dem til at se mere professionelle ud. Det Skift farve funktion i MyPaint giver dig mulighed for at ændre lysstyrken, kontrasten, mætning osv. på dine tegninger. Du kan anvende en bred vifte af forskellige masker på dine tegninger og billeder ved hjælp af Gamut Mask funktion.

Det Farvebørste blanding -tilstand giver dig mulighed for at gøre dine ufuldkomne slag helt perfekte. Du kan endda definere dine brugerdefinerede tastaturgenveje til at få adgang til forskellige funktioner ved at bruge Præferencer i MyPaint. Desuden kan du fuldt ud tilpasse formen, størrelsen, strukturen osv. På din børste og også oprette en helt ny børste ved hjælp af Penselindstillinger af dette tegneværktøj.

5. Inkscape


Prøv nu

Inkscapeer en ledig tegneværktøj, der understøtter Windows, Mac og Linux operativsystemer. Det fantastiske ved denne tegningsprogram er, at den er tilgængelig i 90 forskellige sprog, det er den eneste grund til dets omfattende brug. Denne software præsenterer dig for 3 tegneværktøjer til 3 forskellige tilstande af tegning, dvs. Blyantværktøj, det Penværktøj,og Kalligrafi værktøj. Blyantværktøjet hjælper dig med at oprette frihåndstegninger. Penneværktøjet giver dig mulighed for at tegne lige linjer såvel som buede linjer, mens kalligrafiverktøjet giver dig mulighed for at oprette frihåndstegninger, men med kalligrafiske streger.

Du kan nemt gøre brug af Former og Tekstværktøjer af denne software for at tilføje indbyggede figurer til dit lærred og derefter fremhæve det ved hjælp af en tekstbeskrivelse. Du kan nemt manipulere dine tegninger ved hjælp af funktionerne som f.eks Rotation, Skalering, Bevægelse, Lagdeling, Justeringosv Redigering af node Denne softwarefunktion er perfekt til de vektorbaserede billeder og grafik. Inkscape understøtter en bred vifte af eksportformater inklusive PNG, SVG, PDF,OpenDocument-tegning, etc.