Sådan gør du: Spor en iPhone

Sporing af din iPhone, hvis den går tabt eller stjålet, kan vise sig at være afgørende for dens opsving og med Apples spændende Find min Iphone funktion er det meget mere interessant og simpelt. Lokationstjenestefunktionen på iPhone giver tilladelse til placeringsbaserede apps som f.eks. Kamera, websteder, apps til sociale netværk, kort osv. Hvis din iPhone har slået til placeringstjenester, er din iPhone i stand til at spore og registrere de steder, den har været til, herunder hvor mange gange du var der. For at aktivere og se disse oplysninger skal du:

Gå til Indstillinger -> Indtast derefter Privatlivssektion-> Adgang Placeringstjenester->Systemtjenester->Hyppige placeringer

Ved yderligere at rulle ned vil du se et historikafsnit, der giver en liste over steder, du har været på. Når du trykker på en bestemt placering, kan du få adgang til flere detaljer, herunder kort, med bestemte placeringer.

Logger på iCloud og får adgang til Find min iPhone

Du kan spore en mistet eller stjålet iPhone med dit Apple ID fra enhver computer ved hjælp af dens browser. Dette kan opnås ved at logge ind på iCloud. For at dette skal fungere, skal din telefon dog have funktionen Find min iPhone aktiveret og logget ind på iCloud. Hvis du ville være interesseret i at spore din sidste placering via iCloud, så Sidste placering funktionen skal også være slået til.

Få adgang til icloud.com fra enhver browser, og log ind med dit Apple ID. Når du er logget ind, skal du finde og klikke på "Klik på"Find min Iphone“. Hvis denne funktion er tændt på din telefon, som normalt er som standard, kan du se placeringen af ​​din telefon. Hvis det går tabt, kan det rapporteres til politiet med dets placering, og hvis det aldrig gendannes efter at have mistet det, kan du låse telefonen og slette dataene for at gemme dine private oplysninger. Hvis det går tabt inden for rækkevidde, kan du BUZZ lydsignalet, så det kan afgive en lyd, der hjælper med at identificere, hvor telefonen er. Hvis enheden er slukket eller ikke har forbindelse til internettet, fungerer dette ikke, men du kan stadig sende instruktionerne via Find min iPhone til enheden, så snart den er tændt, behandler den instruktionerne. Såsom hvis du har udstedt aftørringsinstruktionerne.

Brug af Google Time Line & Location History

Denne metode gælder kun, hvis Google Search-appen er installeret i din telefon, og både GPS- og A-GPS-indstillingerne er aktive, så de er i stand til at holde styr på placeringen.

Dette kan opnås ved at bruge Google Placeringshistorik (også kaldet Tidslinje nu) til at finde din telefon. Denne metode fungerer dog kun, hvis du har aktiveret placeringsrapportering og historikindstillinger på din iPhone.

Googles tidslinje placerer alle placeringsdata, den har samlet fra din iPhone, på et kort og gør det også tilgængeligt for dig. Dette værktøj giver dig adgang til og se, hvor din iPhone, når du mistede, sidst var placeret. Hvis den stadig er tændt og tilsluttet internettet, kan den fortsætte med at sende sin aktuelle placering, så du er i stand til at se og være i stand til at hente den. Selvom batteriet tørrer ud, vil du stadig kunne se den sidste placering, det rapporterede til Google Tidslinje.

Sådan ser og følger du din iPhones placeringstidslinje:

Gå til google.com/maps/timeline

Vælg den aktuelle dato øverst til venstre, eller tryk på knappen "I dag".

Du vil være i stand til at se den sidst sendte placering ved at gå til slutningen af ​​tidslinjen til venstre.

Men inden du går for at hente det, skal du kontrollere, om din telefon bevæger sig eller pludselig er slukket, selvom du husker, at den er opladet nok, eller om placeringen hele tiden ændrer sig på kortet. I dette tilfælde er det sandsynligvis stjålet, og myndighederne bør kontaktes for at hjælpe dig med at hente det.