Fix: Windows Shell Experience Host er stoppet med at arbejde

Windows Shell Experience Host er en officiel del af Windows-operativsystemet. Det er ansvarligt for at vise alle de universelle applikationer i en Windows-grænseflade. Det har også til opgave at håndtere flere grafiske elementer i grænsefladen såsom proceslinjens gennemsigtighed, Start-menuen, uret osv.

Denne proces er en af ​​de væsentlige komponenter i den grafiske brugergrænseflade til Windows, og den er direkte relateret til hjælpeprogrammer såsom Start-menu osv. Mange brugere synes at have problemet, hvor denne applikation går ned, og en fejlmeddelelse kommer frem. Der er flere metoder til at løse dette problem. Start med den første og arbejd dig ned.

Løsning 1: Opdatering af systemsoftwaren

Mange brugere rapporterede, at de løste deres problem ved at opdatere deres systemsoftware. De seneste opdateringer af Windows forsøger at udnytte din computer fuldt ud ved at have øgede funktioner og brugervenlig adgang. For at dette formål kan opnås, anbefales det, at du har den nyeste version af al din systemsoftware. Desuden er det muligt, at softwaren er i konflikt med applikationen og dermed forårsager problemet.

 • Opdater din BIOS
 • Chipsæt
 • Drivere til strømstyring
 • Grafiksoftware
 • Windows opdatering

Hvert af disse værktøjer er angivet, fordi brugerne rapporterede, at opdatering af disse løste problemet for dem. Sørg for at opdatere dem i overensstemmelse hermed, inden du går videre til de tekniske løsninger. Især grafisk software er kendt for at forårsage problemer med tjenesten.

Løsning 2: Kørsel af systemfilkontrol

System File Checker (SFC) er et hjælpeprogram til stede i Microsoft Windows, der giver brugerne mulighed for at scanne deres computere for korrupte filer i deres operativsystem. Dette værktøj har været der i Microsoft Windows siden Windows 98. Det er et meget nyttigt værktøj til at diagnosticere problemet og kontrollere, om der er problemer, der skyldes korrupte filer i Windows.

Vi kan prøve at køre SFC og se, om vores problem bliver løst. Du får et af de tre svar, når du kører SFC.

 • Windows fandt ingen integritetskrænkelser
 • Windows Ressourcebeskyttelse fandt korrupte filer og reparerede dem
 • Windows Ressourcebeskyttelse fandt korrupte filer, men kunne ikke rette nogle (eller alle) af dem
 1. Trykke Windows + R for at starte applikationen Kør. Skriv “taskmgr”I dialogboksen og tryk Enter for at starte din computers task manager.
 2. Klik nu på File option til stede øverst til venstre i vinduet og vælg “Kør ny opgave”Fra listen over tilgængelige indstillinger.

 1. Skriv nu “powershell”I dialogboksen og kontrollere muligheden nedenunder, der siger “Opret denne opgave med administrative rettigheder”.

 1. Når du er i Windows Powershell, skal du skrive “sfc / scannow”Og ramte Gå ind. Denne proces kan tage noget tid, da hele din Windows-fil scannes af computeren og kontrolleres for korrupte faser.

 1. Hvis du støder på en fejl, hvor Windows siger, at den fandt en fejl, men ikke kunne rette dem, skal du skrive “DISM / Online / Oprydningsbillede / RestoreHealth”I powershell. Dette downloader de korrupte filer fra Windows-opdateringsserverne og erstatter de korrupte. Bemærk, at denne proces også kan tage noget tid i henhold til din internetforbindelse. Afbryd ikke på noget tidspunkt, og lad det køre.

Hvis der blev registreret en fejl og blev rettet ved hjælp af ovenstående metoder, skal du genstarte din computer og kontrollere, om proceslinjen begyndte at fungere normalt.

Løsning 3: Omregistrering af startmenuen

Vi kan også prøve at genregistrere startmenuen fra en applikationspakke, der findes i dit Windows-operativsystem. Dette registrerer alle standardapplikationer på din computer igen.

 1. Trykke Windows + S for at starte søgefeltet. Skriv “PowerShell”I dialogboksen skal du højreklikke på det program, der kommer frem, og vælge“Kør som administrator”.
 2. Når du er i PowerShell, skal du udføre følgende kommando ved at kopiere / indsætte den og trykke på Enter.

Get-AppXPackage | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Registrer “$ ($ _. InstallLocation) \ AppXManifest.xml”}

 

 1. Genstart din computer og kontroller, om det aktuelle problem blev løst.

Løsning 4: Oprettelse af en ny konto

Du kan bede administratoren om at oprette dig en ny konto, eller hvis du har adgang til den administrative konto, skal du selv oprette en ny. Vi kan guide dig om, hvordan du opretter en ny konto, så alle kontoindstillingerne i den nye vil være de samme som din nuværende konto. På denne måde vil du ikke mærke nogen forskel og også løse problemet.

Bemærk: Hvis du har en anden konto / konti til stede på din computer, skal du kopiere deres data til en lagerenhed og slette deres konti (hvis problemet opstår på alle konti). Hvis problemet kun ligger på en konto, skal du ikke slette dem og fortsætte med følgende metode.

 1. Først for at starte din computer i sikker tilstand.
 2. Åbn en administratorkonto. Type Indstillinger i startmenu-dialogboksen, og klik på Konti.

 1. Klik nu på “Familie og andre brugere”Valgmuligheder til stede i venstre side af vinduet.
 2. Når menuen er inde, skal du vælge “Føj en anden til denne pc”.

 1. Nu guider Windows dig gennem sin guide om, hvordan du opretter en ny konto. Når det nye vindue kommer frem, skal du klikke på “Jeg har ikke denne persons loginoplysninger”.

 1. Vælg nu indstillingen “Tilføj en bruger uden Microsoft”. Windows vil nu bede dig om at oprette en ny Microsoft-konto og vise et vindue som dette.

 1. Indtast alle detaljer, og vælg en let adgangskode, som du kan huske.
 2. Gå nu til Indstillinger> Konti> Din konto.
 3. I mellemrummet under dit kontobillede vil du se en mulighed, der siger “Log ind med en lokal konto i stedet”.
 4. Indtast dit nuværende adgangskode, når prompten kommer, og klik på Næste.
 5. Indtast nu brugernavn og adgangskode til din lokale konto, og klik på “Log ud og afslut”.
 6. Nu kan du nemt skifte til en ny lokal konto og flytte alle dine personlige filer til den uden barrierer.
 7. Efter skift til den lokale konto skal du kontrollere, om problemet stadig vedvarer. Hvis det ikke gør det, og alt går glat, skal du fortsætte med instruktionerne.
 8. Gå nu til Indstillinger> Konti> Din konto og vælg indstillingen “Log ind med en Microsoft-konto i stedet”.

 1. Indtast dit brugernavn og din adgangskode, og klik på Log ind.

 1. Nu kan du sikkert slette din gamle konto og fortsætte med at bruge denne.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found