LØST: Windows 10 kunne ikke installeres Fejl (80070003)

Brugere kunne ikke vente med at opgradere til Windows 10 med udgivelsen. Mens nogle opgraderede til Windows 10 fra Windows 8.1 uden problemer, kunne nogle brugere desværre ikke gøre det. Hvad der sker er, at Windows Update med succes downloader de krævede filer, men når det når trinet Forberedelse til installation, får brugerne en fejlkode 80070003.

Der er to hovedårsager til, at denne fejl opstår. Den første er en forkert sti, og den anden er, hvis EaseUS Partition Master 10.5 på et eller andet tidspunkt var blevet brugt til at ompartitionere disken, der ændrer partitionstyperne og ID'ernes tilknytning af systemreserverede partitioner til OEM-partitions-id'er på UEFI-systemer med GPT-diske , og som et resultat opgraderingsboden.

I denne vejledning har vi listet to metoder til at løse problemet.

Metode 1: Kontroller WIMMount-stien

En ikke-eksisterende eller forkert sti her kan stoppe opgraderingen. For at kontrollere stien skal du åbne Registreringseditor og gennemse følgende sti:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ WIMMount

Dobbeltklik på den, og sørg for, at den har den korrekte sti i værdi tilwimmount.sys.Denne fil er placeret i C: \ Windows \ System32 \ Drivers - sørg for, at filen findes der, før du ændrer stien.

Når stien er blevet ændret for at afspejle den korrekte placering, skal du genstarte pc'en og prøve opgraderingen igen.

Metode 2: Hvis du har brugt EaseUS Partition Master 10.5

Denne metode gælder kun for opgraderinger fra Windows 8.1. EaseUS ødelægger partitionerne og tildelte størrelser. Den anbefalede konfiguration skal være som følger.

Inden du kører EaseUS til partitionering, kan du se her, hvordan den korrekte struktur ser ud på en Windows 8.1-maskine.

Efter kørsel ændres EaseUS-strukturen som følger, og recagentc bekræfter ikke Windows RE.

Kort fortalt ændrer EaseUS partitionstyperne. Og her er hvad du skal gøre for at rette typen som i figuren vist ovenfor. ÅbenKommandoprompt,som administrator og udfør følgende kommandoer efter at have bekræftet, at strukturen er ødelagt;

diskpart

vælg disk 0

liste partition

vælg partition # Bemærk: Vælg Windows RE-værktøjspartition.

sæt id = de94bba4-06d1-4d40-a16a-bfd50179d6ac

vælg partition # Bemærk: Vælg 350 MB eller 450 MB Windows RE-værktøjspartition (hvis du har denne partition).

sæt id = de94bba4-06d1-4d40-a16a-bfd50179d6ac

vælg partition # Bemærk: Vælg Partition til gendannelsesbillede.

sæt id = de94bba4-06d1-4d40-a16a-bfd50179d6ac

liste partition

Afslut

Så løbreagensc / infofor at kontrollere, hvis operationen er vellykket, er korruption og struktur blevet repareret / omkonfigureret, og du kan nu fortsætte med installationen af ​​Windows 10.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found