Sådan parres Plantronics Backbeat Fit med en Mac

Nogle brugere har problemer med at parre Plantronics Backbeat Fid og MacBook Pro. De rapporterer, at MacBook ikke finder headsettet, selvom Bluetooth på begge enheder er tændt. Opdatering af headsetets firmware hjælper ikke. Hvis du har dette parringsproblem, kan du løse det her.

Trin # 1: Sådan parres Plantronics Backbeat Fit med Macbook

Først skal du pope headsettet i parringstilstand og derefter opdage det fra din Macbook. Sådan gør du det.

  1. Sørg for, at din Plantronics Backbeat Fit er slukket. (Sluk for det er det ikke).
  2. Åbn Bluetooth-indstillinger på din Mac (Systemindstillinger> Bluetooth).
  3. Klik pådet+ knap i nederste venstre hjørne af Bluetooth-vinduet.

  4. Nu, Trykkeogholdedetstrømknap af Plantronics Breakbeat Pro-headsettet (Slip det ikke). Hold det nede (5-10 sekunder) indtil LED-indikatoren på headsettet begynder at blinke rødt og blåt, eller du hører, at der står "Parring." Slip knappen, når den begynder at blinke.
  5. Nu, headsettet skal vises på listen over Bluetooth-enheder på din Mac. (Du kan se noget som dette 00-0b-01-00-22. Det er dit headsets Bluetooth-adresse.)

  6. Når headsettet vises på din Mac, klik på Fortsæt.
  7. Dernæst vil du se et konklusionsvindue, der fortæller dig, at din computer nu er indstillet til at bruge dit headset. Det betyder, at dit headset er tilsluttet.

Hvis du tændte headsettet, og det ikke gik ind i parringstilstand, skal du slukke for det og starte parringsproceduren fra starten.

Bemærk: Den eneste måde at gå ind i parringstilstand er at trykke på tænd / sluk-knappen og holde den nede, mens headsettet er slukket.

Trin # 2: Prøv at parre Plantronics Backbeat Fit med en anden enhed

Hvis det forrige trin ikke hjalp med at forbinde headsettet til din Macbook, skal du sørge for at have et fungerende headset ved at parre det med din smartphone eller tablet.

Hvis du har parret Plantronics Backbeat Fit med en anden enhed, betyder det, at headsettet fungerer fint. Sørg nu for at have en fungerende Bluetooth på din Mac.

Hvis du ikke kan slutte Plantronics Backbeat Fit til andre enheder, skal du kontrollere garantien og kontakte sælgeren.