Sådan rettes TurboTax fejl 1921

At rette TurboTax-fejl 1921 kan være en ganske vanskelig opgave, især på grund af det faktum, at fejlen ser ud til at forekomme tilfældigt, og det forhindrer dig i at bruge værktøjet korrekt. Fejlen er relateret til opdateringsprocessen for TurboTax, og den kan efterlade dit værktøj forældet, især hvis opdateringen til et nyt år er ankommet. Fejlen kommer med følgende meddelelse på din computers skærm:

Fejl 1921: Service 'Intuit Update Service' (IntuitUpdateService) kunne ikke stoppes. Kontroller, at du har tilstrækkelige privilegier til at stoppe systemtjenester

Der er flere mulige årsager til dette problem. Nogle af dem kan være baggrundsprocesserne, der kører på din computer, og som muligvis bremser det uden din viden. Heldigvis er der flere succesrige måder at nærme sig dette problem på, så sørg for at følge instruktionerne nedenfor for at løse dette ordentligt.

Løsning 1: Genstart computeren

De første løsninger er ret åbenlyse, og det er bestemt den første ting, du skal gøre, hver gang der vises en fejl på din computer. Dette kan løse problemet og spare dig for den tid, du kan bruge på andre metoder, der vises i denne artikel.

 1. Luk alle kørende programmer inklusive TurboTax, og sørg for at afslutte værktøjet korrekt.
 2. Genstart din computer, og åbn igen TurboTax. Prøv at køre opdateringen igen, og kontroller, om det samme problem vises igen.

Løsning 2: Stop Intuit Update Service

At stoppe den ødelagte Intuit Update Service fra at køre og genstarte din computer kan gøre underværker, især hvis der er sket noget galt med selve tjenesten. Genstart af tjenesten er nok til at genstarte hele opdateringsprocessen, så sørg for at prøve denne.

 1. Hvis du bruger en version af Windows, der er ældre end Windows 10, er den nemmeste måde for dig at få adgang til de tjenester, der kører på din pc, ved at klikke på Start-knappen og navigere til dialogboksen Kør.
 2. Skriv “services.msc” i dialogboksen, og vent på, at listen over tjenester åbnes.

 1. Hvis du bruger Windows 10, kan du også få adgang til tjenester ved at bruge Ctrl + Shift + Esc-tastekombinationen for at få Task Manager til at åbne.
 2. Naviger til fanen Tjenester i Jobliste, og klik på Åbn tjenester nederst i vinduerne ved siden af ​​tandhjulsikonet.

Når du har åbnet Services, skal du følge instruktionerne nedenfor.

 1. Find Intuit Update Service ved at klikke på kolonnen Navn for at sortere tjenesterne i alfabetisk rækkefølge.
 2. Højreklik på tjenesten, og klik på Egenskaber.

 1. Naviger til opstartstypen, og indstil den til Automatisk, men sørg for at den ikke kører.
 2. Hvis status siger Running, bliver du nødt til at klikke på Stop-knappen i vinduet Properties før du fortsætter. Sørg for, at status for Intuit Update Service stoppes, før du prøver at installere TurboTax.

Tjenesten skal starte nu, og du har ikke problemer med at håndtere den i fremtiden. Du kan dog modtage følgende fejlmeddelelse, når du klikker på Start:

”Windows kunne ikke stoppe Intuit Update Service service på lokal computer. Fejl 1079: Den konto, der er angivet for denne tjeneste, adskiller sig fra den konto, der er angivet for andre tjenester, der kører i samme proces. ”

Hvis dette sker, skal du følge instruktionerne nedenfor for at rette det.

 1. Følg trin 1-4 fra nedenstående instruktioner for at åbne tjenestens egenskaber.
 2. Naviger til fanen Log på, og klik på knappen Browser ....

 1. Indtast din computers navn under feltet "Indtast objektnavnet, der skal vælges", og klik på Kontroller navne, og vent på, at navnet bliver godkendt.
 2. Klik på OK, når du er færdig, og skriv administratoradgangskoden i feltet Adgangskode, når du bliver bedt om det.

 1. Klik på OK, og luk dette vindue.
 2. Naviger tilbage til Intuit Update Services egenskaber, og klik på Start.
 3. Luk alt og kontroller, om tjenesten stadig kører.

Bemærk: Hvis du stadig bemærker visse problemer, skal du åbne tjenester igen ved at følge instruktionerne ovenfor og fortryde de ændringer, du har foretaget, ved at sikre dig, at tjenesten kører.

Løsning 3: Se efter Windows-opdateringer

At have din pc opdateret til den nyeste version kan gøre underværker for din pc og løse de fleste af de fejl, du ser dagligt. Nogle gange antager producenterne af et bestemt program, at du bruger den nyeste version af Windows, og de implementerer visse funktioner, som muligvis ikke går på ældre versioner. Følg nedenstående trin for at kontrollere opdateringer.

Windows 10 opdaterer normalt sig selv automatisk, men hvis der var noget galt med denne proces, kan du altid kontrollere opdateringer manuelt.

 1. Hold Windows-tasten nede og tryk på X for at åbne denne specielle kontekstmenu. Du kan også højreklikke på Start-menuen. Vælg Windows Powershell (administrator).

 1. Skriv cmd i Powershell-konsollen, og vent på, at Powershell skifter til det cmd-lignende miljø.
 2. Indtast følgende kommando i "cmd" -konsollen, og sørg for at klikke på Enter bagefter:

wuauclt.exe / updatenow

Lad denne kommando køre i mindst en time, og tjek igen for at se, om der blev fundet og / eller installeret opdateringer med succes.

Løsning 4: Opdater Microsoft .NET Framework

Det officielle TurboTax-websted hævder, at denne fejl kan være forårsaget af defekte Microsoft .NET Framework-filer, der er afgørende for værktøjet. Derudover, hvis disse filer er blevet ødelagt, kan du også begynde at opleve problemer med andre programmer, så det er godt at holde dette værktøj opdateret.

 1. Klik på følgende link for at navigere til det officielle Microsofts websted, hvor du vil se installationsprogrammet til Microsoft .NET Framework.
 2. Find den røde downloadknap, og klik på den for at starte installationen. Dette er et webinstallationsprogram, der identificerer den version af Windows, der er installeret på din pc, og downloader de nødvendige komponenter på din pc. Bemærk, at dette fungerer på Windows 7, 8 og 10.

 1. Find filen, når du har downloadet den. Det skal være i mappen Downloads. Dobbeltklik på det, og følg instruktionerne, der vises på skærmen, for at installere den nyeste version af Microsoft .NET Framework på din computer.
 2. Når installationen er afsluttet, skal du genstarte computeren og åbne TurboTax igen for at kontrollere, om du er i stand til at opdatere din computer nu.