Sådan stopper du folk fra at finde dig på Facebook

Hjem/Lære/ Sådan stopper du folk fra at finde dig på Facebook

Sådan stopper du folk fra at finde dig på Facebook

Af Habiba Rehman 28. januar 2019 3 minutter læst

Facebook er et af de mest anvendte sociale netværkswebsteder, hvor tusindvis af millioner mennesker interagerer med hinanden. Du kan have venner, venners venner og mere, nogle gange finder folk, der ikke kender hinanden, en måde at kontakte hinanden via søgefanen på Facebook.

Selvom det er blevet lettere at finde venner på Facebook med denne søgefane, er der dog mange Facebook-brugere, der ikke kan lide at få venneanmodninger fra nogen og enhver, og foretrækker, at deres profiler aldrig bliver fundet af fremmede eller venner af venner.

Som et resultat af de mange anmodninger bliver du ofte træt og spekulerer på, om du kunne stoppe folk med at lede efter dig ved hjælp af dit navn, e-mail-adresse eller nummer. Nå ja, det kan du. Facebook giver sine brugere mulighed for at holde deres profil skjult, hvis nogen søger efter deres navn på Facebook-søgefeltet. Dette er en indstilling, som kan tilgås fra din Facebook-konto. Du kan kontrollere de mennesker, der kan se efter dig på Facebook gennem denne fantastiske funktion. Følg trinene som nævnt for at ændre de aktuelle indstillinger for din profil.

 1. Log ind på din Facebook-konto.
 2. Kan du se pilen nedad i øverste højre hjørne af siden? Klik på det.

  Her finder du fanen til indstillinger. Det er hvad du skal klikke på fra rullelisten med muligheder.

 3. Når du klikker på indstillinger fra rullelisten, finder du alle de mulige indstillinger for din Facebook-konto, herunder dine privatlivsindstillinger. Dette er hvad vi har brug for at få adgang til for at skjule din profil fra at være søgning i søgefeltet til Facebook. På venstre side af denne side finder du fanen til beskyttelse af personlige oplysninger. Klik på det.
 4. Du får vist alle dine fortrolighedsindstillinger og værktøjer på denne side. Du kan se dine aktuelle indstillinger for dette. Og med indstillingen Rediger kan du også ændre indstillingerne for alt her. Se på overskriften, der siger 'Hvordan folk finder og kontakter dig' i billedet nedenfor.

  Det er her, du finder den næste mulighed for at kontrollere, hvem der kan finde dig på Facebook.

 5. Redigeringsfaner foran hver indstilling giver dig mulighed for at ændre de indstillinger, der er indstillet af dig eller er udført som standard.

  For at ændre 'hvem kan slå dig op ...' - felter til din Facebook-konto skal du blot klikke på fanen Rediger foran disse muligheder. Dette fører dig til en fane, hvor du kan vælge en af ​​de tre muligheder, der vises, når du klikker på pilen nedad.

  Den første mulighed, som er 'Alle', hvis den er valgt, så vil enhver, der er på Facebook, uanset om du kender dem eller ej, være i stand til at søge i dit navn i Facebooks søgefelt. De to andre muligheder begrænser søgningen efter alle til venners venner eller bare venner, hvilket er lidt bedre end at blive fundet af tilfældige mennesker. Så vælg den mulighed, der passer dig bedst. Den foreslåede indstilling, hvis du ikke vil have nogen undtagen din nuværende venneliste til at finde dig i søgefeltet, ville være den tredje mulighed, dvs. 'Venner'. Ingen andre end dine venner kan se efter dig i søgefeltet ved hjælp af dit navn eller din e-mail-adresse.

 6. Når du har ændret indstillingen, ser ikonet sådan ud nu.

  Dette bekræfter, at indstillingen for denne specifikke indstilling er blevet ændret.

Hvordan ville dette hjælpe dig

Dette holder dine privatlivsindstillinger intakte. Ikke at blive fundet på Facebook er noget, mange mennesker foretrækker. Årsagerne til dette er forskellige. For eksempel vil du ikke have, at dine venner skal vide, at du er på Facebook, eller du vil ikke tilføje nogen fra din familie på Facebook, og det ville være bedst, hvis de ikke kunne finde dig på Facebook.

Hold dine privatlivsindstillinger opdateret

Facebook fortsætter med at opgradere privatlivsindstillingerne for sikkerheden af ​​vores konti. Og for at sikre, at vores indstillinger er lige som vi ønskede, er vi nødt til regelmæssigt at kontrollere de ændringer, der foretages dagligt, ugentligt eller månedligt.