Sådan rodfæstes ved hjælp af Framaroot APK (et klik)

Root er strømbrugeren med fulde administrative rettigheder. At rodfæste din enhed betyder at give dig selv uid = 0 (administratoradgang). Når du har det, kan du Flash brugerdefineret ROMBrugerdefineret gendannelse, og gør brug af Xposed-moduler for yderligere at forbedre ydeevnen, udseendet og funktionerne på din Android.

Ulempen ved rooting er dog, at du ikke skal installere OTA-opdateringer; hvis du gør det, kan det muligvis fjerne din enhed, men du kan altid vende tilbage til den originale firmware, som framaroot fungerede for (og rodfæstere den) ved at søge og downloade den herfra

Framaroot er et klik, der er let at bruge APK, som Android-brugere kan downloade direkte på deres telefoner for at udrydde det. Før du gør dette; sørg for at tage sikkerhedskopi af alle data, hvis noget går galt.

Før du fortsætter med de trin, der er anført i denne vejledning; du anerkender og accepterer, at enhver skade på din telefon forårsaget af dine forsøg på at rodfæste din telefon er dit eget ansvar. Appuals, (forfatteren) og vores tilknyttede selskaber er ikke ansvarlige for en muret enhed, et dødt SD-kort eller noget, der har med din telefon at gøre. Hvis du ikke ved, hvad du laver; bedes du undersøge, og hvis du ikke har det godt med trinnene, såFORTSÆT IKKE.

Hvis du nu er klar til at rodfæste din Android-enhed; Kontroller enhedens kompatibilitet ved at klikke her - Hvis din enhed er på listen, skal du gå videre, og hvis ikke, så stop her. Hvis du ser din enhed, skal du sørge for at notere exp * -navnet fra enhedens overskrift; som vil blive brugt til at rodfæste.

Enheder. Brug venligst CTRL + F for at søge hurtigt efter din enhed.

Efter lanceringen af ​​Framaroot, hvis du ser en pop op-vindue, der siger "Din enhed er ikke sårbar", kan du afinstallere appen. I dette tilfælde fungerer Framaroot ikke. Efter at exp * er udført; en af ​​følgende meddelelser kommer op, som er stort set selvforklarende:

“Succes ... Superbruger og su binær installeret. Du skal genstarte din enhed ”

“Mislykkedes ... Udnyt arbejde, men installationen af ​​Superuser og su binær mislykkedes”

“Halv succes: - / ... systempartition er skrivebeskyttet, brug local.prop-trick. Genstart din enhed og brug adb for at se, om den kører som root ”, sker, når det filsystem, der bruges på systempartitionen, er et skrivebeskyttet filsystem (f.eks. Squashfs)

“Mislykkedes ... Prøv en anden udnyttelse, hvis tilgængelig”

Framaroot går ned eller fryser, i dette tilfælde genstart Framaroot en anden gang og vælg den samme handling og udnyt

Sådan rodfæstes ved hjælp af Framaroot Oneclick APK

Når vi er sikre på, hvilken enhed vi har og exp *, vi skal bruge, kan vi downloade og installere Framaroot Ansøgning.

Gå først ind Indstillinger -> Sikkerhed -> Slå ukendte applikationer til.

Download derefter Framaroot applikation herfra, Android siger måske, at denne type fil er skadelig for din enhed, ignorere at. Tryk på den APK, du lige har downloadet, tryk på installer, og lad den installere, når den er færdig, skal du trykke på åben.

Vælg efter åbning SuperSU, Du vil se noget exp * -tegn, vælg exp * (som du fandt kompatibel med din telefon fra listen over kompatible enheder) for at starte rooting. Når du er færdig, skal du se et pop op-vindue, der beder dig om at genstarte din enhed, genstarte den, og du vil nu være rodfæstet med rootadgang.

Nogle kendte fejl

hvis Framaroot går ned eller fryser ved første forsøg, så prøv at åbne det igen, da dette er en almindelig fejl, ofte også første gang du starter Framaroot ved at vælge Gandalf som exp *, går det ned Framaroot. Bare rolig, i dette tilfælde skal du genstarte Framaroot og vælge Gandalf igen, anden gang det skal fungere.

Hvis der kommer en pop op og siger, at processen er mislykket, så prøv en anden exp *, hvis alt mislykkes, er din telefons kerne sandsynligvis opgraderet og patched. Der kan også være endnu et resultat, der siger, halvt vellykket, det betyder, at telefonens system er skrivebeskyttet, hvilket betyder, at telefonen ikke kan rodfæstes med denne metode.

Hvis du modtog en fejl med et tal mindre end 9, har rodmetoden mislykkedes med din enhed, hvis en 10 så prøv denne version af Framaroot og gentag processen igen.