Sådan redigeres værtsfilen på Windows 7/8 og 10

Værtsfilen i Windows bruges til at kortlægge IP-adressen til et domæne. Det kan bruges til at blokere adgang til domæner ved at kortlægge værtsnavnet til en forkert ip-adresse eller en lokal ip-adresse. Hvis en vært kortlægges i værtsfilen, vil Windows ikke spørge DNS-serveren om opløsningen.

Standardplaceringen for værtsfilen erC: \ Windows \ System32 \ drivere \ osv, filen har intet format og skal åbnes ved hjælp af notesblok eller en anden teksteditor.

Brugeren skal have administratorrettigheder til redigere værtsfilerne i windows - Så lad os komme i gang!

For det første skal du åbne notesblok som administrator:

Til Windows 7 / Vista:

Klik på Start, og skriv notesblok i søgefeltet, højreklik på notesblokfilen, og vælgkøre som administrator

Til Windows 8 / 8.1 / 10:

I flisetilstand skal du skrivenotesblokog højreklik på det og vælg derefterrus som administrator

Når du har åbnet notesblokken, skal du klikke på Filer -> Åbn og komme ind i mappenC: \ Windows \ System32 \ drivere \ osvdu kan muligvis ikke se nogen filer, der er anført derinde, så sørg for at vælge Alle filer og dobbeltklik derefter på værtsfilen for at åbne den.

Dobbeltklik nu på værtsfilen, og åbn den. Dette åbner Hosts-filen i notesblokken som administrator. Indlæg i værtsfilen er i følgende format:

127.0.0.1 lokal vært

hvis en linje har et # før, f.eks: # 127.0.0.1 lokal vært,så kommenteres det og fungerer ikke. For at tilføje en post til værtsfiler skal du tilføje linjen lige under denne linje uden #. Det korrekte format er

Eksempler:

IP-ADRESSEVÆRNAVN

192.168.1.1 www.mylocaladmin.com

Når dette er indtastet, skal du klikke på Filer -> Gem for at gemme værtsfilen eller trykke på CTRL + S-tasterne. Hvis du ønsker at redigere den senere, skal du blot åbne filen igen, foretage ændringen og gemme den igen.

Der er forskellige anvendelser til værtsfilen, f.eks: Jeg brugte den til at teste det lokale websted på et domæne uden faktisk at skulle købe domænet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found