Fix: Samsung-kontomeddelelse på låseskærm

Samsung-mobiltelefoner er meget populære blandt Android-samfundet, og Samsung har produceret mere end 46% af alle Android-enheder, der er i brug lige nu. Samsung installerer normalt sit eget brugergrænseflade over lager Android, og det kommer forudindlæst med visse applikationer og tjenester. Nogle af disse tjenester har visse tilladelser til at trække over andre applikationer og vise underretninger på din enhed, selvom du ikke personligt har aktiveret dem eller givet dem disse tilladelser.

Meddelelsen Samsung-konto på låseskærmen vises af applikationen Samsung Experience, og den kan ikke afvises fra underretningerne, medmindre telefonen genstartes, selv da meddelelsen vender tilbage efter et stykke tid.

Hvad får meddelelsen "Samsung-konto" til at blive vist?

Vi undersøgte problemet efter at have modtaget adskillige rapporter fra flere brugere, der var frustrerede over den tilbagevendende anmeldelse og kom med et sæt løsninger, der løste problemet for de fleste af vores brugere. Vi undersøgte også årsagen til, hvorfor denne fejl udløses, og den er som følger:

 • Samsung Experience:Efter vores undersøgelse blev det afsløret, at det var Samsungs Experience-applikation, der er forudindlæst inde i telefonen, der forårsagede denne fejl. Denne applikation kan ikke afinstalleres, medmindre du rodfæster din enhed, fordi den er et systemapplikation. Applikationen har allerede fået tilladelse fra Android til at trække andre applikationer og vise underretninger.

Nu hvor du har en grundlæggende forståelse af problemets natur, vil vi gå videre mod løsningerne. Det anbefales, at du prøver alle disse i den specifikke rækkefølge, som de leveres i.

Løsning 1: Slå meddelelsen fra

I nogle Samsung-enheder får brugerne mulighed for at slå en bestemt meddelelse fra direkte fra panelet. Derfor vil vi i dette trin forsøge at slukke for applikationen direkte. For det:

 1. Træk ned ad underretningerpanel og langtrykke på den notifikation.
 2. Skift det knapaf til forhindre det notifikation fra tilbagevendende.
 3. Kontrollere for at se, om problemet fortsætter.

Løsning 2: Annullering af anvendelsen af ​​tilladelser

Vi kan fjerne tilladelserne fra Samsung Experience-applikationen for at forhindre, at den trækker andre applikationer. Afhængigt af hvilken enhed du bruger, er de to måder at gøre dette på:

For ældre enheder:

 1. Træk ned underretningspanelet og vælg “Indstillinger“.
 2. Inde i indstillingerne rul ned og tryk på på den "Meddelelser" mulighed.
 3. Tryk på på den "Menu”-Knappen i toprethjørne og vælg “Fremskreden“.
 4. Rul ned, Vælg "SamsungErfaringHjem”Og turaf det skifte.

For nyere enheder:

 1. Trække ned notifikationerne panel og vælg “Indstillinger“.
 2. Tryk på på den "Ansøgninger”Mulighed og på toprethjørne tryk på “Menu" mulighed.
 3. Tryk på på den "Speciel adgang”Valgmulighed og derefter på“NotifikationAdgang“.
 4. Nu skifteaf begge "SamsungErfaringHjem”Og“SamsungDeXHjem“.
 5. Kontrollere for at se, om problemet fortsætter.

  Bemærk:Du bliver muligvis nødt til at gentage denne proces igen, fordi det blev rapporteret, at Samsung Experience Home automatisk tænder igen.