Sådan fjernes Trojan win32 / autoKMS

Virus er en stor trussel i den moderne tidsalder, og det er blevet vigtigt at installere software til fjernelse af virus, kendt som Antivirus for at yde beskyttelse mod dem.

Der er tusinder af vira og malwares angribe de brugere over internettet, der er amatører, og downloade en masse ting over internettet.

Hack-værktøj: win32 / autoKMS er den mest berygtede af alle, da den er i stand til at forårsage nogle alvorlige problemer, hvis den ikke håndteres ordentligt.

Hvad er hack-værktøj: autoKMS?

Hack-værktøj: win32 / autoKMS er kendt for at være den største risiko for sikkerhed inde i en pc. Dette værktøj er i stand til at injicere ondsindede koder i Windows-systemfiler, og disse koder kan stoppe hele systemet ved at begrænse ejerens adgang. Hackere bruger dette værktøj til at angribe på systemer med svag sikkerhed og autorisation. Dette hackværktøj er samlet sammen med uautoriserede eller piratkopierede software, som folk bruger til gratis aktivering af betalte software. Det kan også dukke op i form af annoncer og insistere på, at brugerne opdaterer deres flash-programmer osv. Når det er installeret på en pc, fungerer det i baggrunden og samler brugerens data ved hjælp af keyloggers hvilket kan resultere i snigende penge fra et kreditkort eller deromkring.

Hvordan kan jeg forhindre dig selv i fremtiden?

Jeg håber, hvis du bevæger dig jævnt, så vil dette spørgsmål helt sikkert gå igennem dit sind om, hvordan du kan forhindre dig selv i at installere denne type trojanske heste i fremtiden?

Her er tipet. Udfør altid en Brugerdefineret installation mens du installerer software, hvad enten det er et spil eller et program. Et antal gange er disse ondsindede programmer det indlejret med installationspakkerne til andre softwares, og disse bliver også installeret med den pågældende software. Husk altid at tænde antivirusprogrammet såvel som firewall for at forblive beskyttet.

Sådan fjernes Hack-værktøj: Win32 / autoKMS?

Her er den guide, som du sandsynligvis er landet på denne side for. Så lad os komme i gang med at fjerne denne heftige Trojan fra din computer. Følg nedenstående metoder for at fjerne det helt.

Metode nr. 1: Fjernelse manuelt

1. Hack-værktøjet kører altid i baggrunden. Så det skal afsluttes, før det fjernes fra systemet. For at afslutte hackværktøjet skal du gå til task manager ved at trykke på Vind + X på tastaturet i Windows 10, eller du kan trykke på Alt + Ctrl + Del på ethvert operativsystem for at åbne det.

2. I task manager skal du søge efter processer relateret til hack værktøj: Win32 / autoKMS og afslut dem ved at højreklikke og vælge Afslut proces.

3. Når processen er afsluttet, er det tid til at fjerne den helt fra systemet. Åben Registreringseditor ved at søge gennem søgefeltet, eller du kan skrive regedit direkte inde i Løb

4. Når du er i registreringsdatabaseeditoren, skal du finde følgende nøgler tilknyttet hack-værktøj: Win32 / autoKMS og slet Disse taster findes på venstre rude af registreringseditoren.

Metode nr. 2: Kørsel af systemfilkontrolscanning

Hvis du ikke kan få ovenstående metode til at helbrede denne fejl, skal du køre en Kontrol af systemfilkontrol for at kontrollere for beskadigede eller manglende systemfiler og rette for at gendanne dem til deres normale tilstand.

Klik på følgende for at køre SFC Scan Link og følg instruktionerne. I slutningen af ​​denne proces vil du være i stand til at fjerne hackværktøj: Win32 / autoKMS.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found