FIX: Egenskaberne for denne vare er ikke tilgængelige

Når du åbner Min computer på Windows 7 / Denne pc på Windows 10, kan du se alle de drev, der er tilsluttet den computer - dette inkluderer både lagerdrev såsom HDD'er og SSD'er og DVD / CD-drev. Du kan få en bred vifte af nyttige oplysninger vedrørende ethvert drev, der er tilsluttet en Windows 7/10-computer ved at åbne Min computer / Denne pc, højreklik på det drev, du ønsker oplysninger om, og klik på Ejendomme i genvejsmenuen. Klik på Ejendomme i genvejsmenuen åbner en ny dialog, der indeholder alt fra det filsystem, som drevet bruger, og hvor meget ledig diskplads, der er tilbage på drevet til de muligheder, du har til at sikre eller kryptere drevet.

For nogle Windows-brugere skal du dog højreklikke på et drev i Min computer / Denne pcog klikke på Ejendomme i genvejsmenuen åbner ikke Ejendomme vindue til det drev - i stedet frembringer en fejlmeddelelse, der lyder "Egenskaberne for denne vare er ikke tilgængelige”.

Dette problem kan være ret skærpende, da det forhindrer berørte brugere i at finde ud af, hvor meget ledig og brugt diskplads nogen af ​​de drev, der er tilsluttet deres computer, har og forhindrer dem også i at sikre nogen af ​​deres drev eller få yderligere, men alligevel ekstremt vigtige oplysninger om dem. .

Heldigvis er årsagen til dette problem i næsten hvert eneste tilfælde et par manglende eller beskadigede registreringsdatabasenøgler i registreringsdatabasen på den berørte computer. Når det er tilfældet, kan dette problem løses ved blot at tilføje de manglende registreringsdatabasenøgler tilbage til registreringsdatabasen eller overskrive de beskadigede eller beskadigede registreringsdatabasenøgler med nye.

På en Windows 7-computer

For at gøre det skal du downloade registreringsdatabase-rettelsen fra her

Naviger til, hvor du gemte .REG-filen, og dobbeltklik på den for at starte den.

Når du bliver bedt om at bekræfte handlingen, skal du klikke på Ja. Registreringsværdierne i .REG-filen tilføjes derefter til din registreringsdatabase, og du ved, at processen er afsluttet, når du modtager bekræftelsesmeddelelsen på skærmen.

Du skal nu blive mødt med Ejendomme vindue, når du går ind Min computer, højreklik på et drev, der er tilsluttet computeren, og klik på Ejendomme!

På en Windows 10-computer

Sørg for, at Windows er fuldt opdateret, og at Windows-opdateringerne ikke har undladt at installere opdateringer. Dette problem, når det blev rapporteret, blev løst i KB3140745-opdateringen. Dette skulle dog have været anvendt automatisk. Hvis opdatering ikke hjælper, skal du gøre følgende:

Hold Windows-nøgle og Tryk på R. Type regedit og klik Okay. Gå til

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Classes \ AppID \

Tryk og hold CTRL + F (sørg for) at AppID mappen er fremhævet, og skriv dce86d62b6c7 i Finder-dialogboksen.

Klik på Find næste, når den har fundet underklassens nøglemappe, er du inde {448aee3b-dc65-4af6-bf5f-dce86d62b6c7} højreklik på det, og skift den betroede ejer til dit eget brugernavn. Hvis du ikke ved hvordan, så tjek “Registreringstilladelser”Guide.

Når du er ejer af nøglen, skal du dobbeltklikke på RunAs-nøglen og fjerne den interaktive brugerværdi. Gem og genstart systemet.

Hvis ovenstående fejl fortsætter, og fil / windows explorer fortsætter med at gå ned, kan problemet muligvis være større end en dårlig registreringsdatabase. Følg løsningen nedenfor.

For nogle brugere er denne fejl ekstrem. Det højre sidepanel fungerer muligvis okay, men når de højreklikker på det venstre panel, vises fejlen "egenskaberne for dette emne er ikke tilgængelig", og windows / file explorer knuses.

I en sådan situation betyder det, at et eller flere af dine drev muligvis forårsager dette problem. Enten afkodes data på drevet ikke korrekt, filsystemet er korrupt, drevets bootoplysninger er ulæselige, eller filerne på drevet er korrupte. De dårlige data kvæles windows / file explorer, da det forsøger at få drevets egenskaber. Dette vil derefter kaste dig "egenskaberne for denne vare er ikke tilgængelige" -fejl og tvinge windows / file explorer til at afslutte i et forsøg på at rydde de korrupte oplysninger fra RAM. Stifinder genstarter muligvis, eller du skal muligvis genstarte den fra task manager.

Sådan afhjælpes denne situation:

  1. Udstøde alle dine eksterne / flytbare lagringsmedier.
  2. Sæt dem tilbage en efter en og find den forårsager problemet.
  3. Da du ikke kan højreklikke på dette drev, bruger vi kommandoprompt til at reparere eller formatere disken. Trykke Windows / Start-tast + R for at åbne vinduet Kør
  4. Type CMD i tekstfeltet Kør, og tryk på gå ind
  5. Til scanne og reparere / rette dit flytbare medie, skriv kommandoen 'chkdsk / f E: ’ i kommandopromptvinduet, hvor E: er drevbogstavet på din lagerenhed.
  6. Til format lagerenhedstypen ‘format E: ’ i kommandopromptvinduet; hvor E: er drevbogstavet på din lagerenhed.

Din enhed kan nu læses for windows / file explorer, og du kan se dens egenskaber uden fejl og knusing af filen / windows explorer.