Sådan repareres baggrundsbilleder, der ikke vises på låseskærmen efter jubilæumsopdatering

Selvom Windows 10 har været ude i over et år nu, er der stadig en række fejl, der ikke er rettet. I betragtning af at Microsoft ændret er politik og forvandlet Windows til en tjeneste, der regelmæssigt får opdateringer i stedet for nye udgivelser, kan du forvente, at disse fejl løses til sidst. Et antal af dem skulle ordnes med Jubilæumsopdatering, og det var de, men denne opdatering introducerede også nye.

Et af disse problemer vedrører låseskærmen. Før jubilæumsopdateringen, når du trykker på en nøgle eller stryger op på låseskærmen for at komme til loginskærmen, havde du valget mellem en ensfarvet farve og Windows 'standardbillede, og dette kunne ændres gennem en registreringsdatabasenøgle. Men med opdateringen har Microsoft ændret dette lidt, og nu kan du også vælge din låseskærmbaggrund til at blive vist på loginskærmen. Sagen er, det virker ikke altid.

Aktivér Windows-animationer

Først og fremmest skal du have mulighed for, at din låseskærmbaggrund vises på loginskærmen også aktiveret.

  1. Tryk på Windows tast på tastaturet og skriv Indstillinger for låseskærm. Åbn resultatet, så føres du til et vindue med alle tilgængelige indstillinger til din låseskærm.
  2. Rul ned, indtil du finder Vis baggrundsbillede af låseskærm på loginskærmen. Sørg for, at den er indstillet til PÅ.
  3. Tryk på Windows tast på tastaturet og skriv Denne pc. Højreklik resultatet, og vælg Ejendomme fra rullemenuen.
  4. Indenfor System vindue, find Avancerede systemindstillinger på venstre side, og klik på den. Det åbner Systemegenskaber vindue.
  5. Indenfor Fremskreden skal du klikke på Indstillinger knappen, under Ydeevne.
  6. Finde Animer vinduer, når du minimerer og maksimerer, og tjek det. Klik på Okay for at lukke dialogboksen og gemme indstillingerne.

Selvom denne indstilling kan virke helt uden forbindelse til låseskærmen, har et antal brugere bekræftet, at det faktisk løser problemet. Forhåbentlig vil Microsoft løse dette problem i en senere opdatering til operativsystemet, men indtil da vil følgende ovennævnte metode hjælpe dig med at få dit baggrundsbillede på låseskærmen også på din loginskærm.