Sådan rodfæster du din Sony Xperia XA F3113 eller F3111, F3115, F3112, F3116

Xperia XA er en mellemklassetelefon, der blev produceret af Sony sidste år, den kører på Android Marshmallow med en planlagt opgradering til nougat, en Mediatek-processor kombineret med 2 GB RAM og 16 GB ROM, vi skal vise dig, hvordan man rod din Xperia XA for at kunne installere brugerdefinerede gendannelser, Rom og andre som Xposed Framework.

Før du fortsætter med de trin, der er anført i denne vejledning; du anerkender og accepterer, at enhver skade på din telefon forårsaget af dine forsøg på at rodfæste din telefon er dit eget ansvar. Appuals, (forfatteren) og vores tilknyttede selskaber er ikke ansvarlige for en muret enhed, et dødt SD-kort eller noget, der har med din telefon at gøre. Hvis du ikke ved, hvad du laver; bedes du undersøge, og hvis du ikke har det godt med trinnene, såFORTSÆT IKKE.

Hvad du har brug for:

1) Din Xperia XA

2) Et USB-kabel

3) En bærbar computer

Først skal du kontrollere, hvilken model du har, og hvis din boot-loader er låst op, skal du kontrollere modellen gå til Indstillinger → Om telefonen og du skal kunne se din model nummer, bemærk også din IMEI nummer, skriv dem ned, fordi vi har brug for dem. Og mens du er ved det, skal du aktivere udviklerindstillingen ved at klikke på Bygge nummer 7 gange, gå tilbage til Indstillinger menu og indtast udviklerindstillinger og aktiver USB debugging. (eller Android-fejlretning)

Gå derefter til telefonapplikationen, skriv dette nummer *#*#7378423#*#* tryk derefter på Serviceinfo → Konfiguration → Rooting-status, hvis Boot-loader-oplåsning siger ja, kan din telefon låses op, og du er klar til at gå, hvis ikke, er det ikke, og du skal stoppe med at læse.

Inden vi fortsætter, skal du vide, at låsning af din boot-loader vil tørre din telefon ren, så inden du låser op, skal du sørge for at tage backup af alle de data, der betyder noget for dig.

Dernæst bliver vi nødt til at installere dine drev, downloade adb-driverne herfra og derefter de hurtige boot-drivere herfra og installere dem alle.

Vi tager nu en sikkerhedskopi af dine DRM-nøgler, disse er de nøgler, der leveres af sony til at bruge nogle af deres optimeringer som X-reality og billeder i svagt lys. Alt hvad du skal gøre er at downloade dette script, pakke det ud og køre “backupTA.cmd”Som administrator.

Du skal installere minimal hurtig opstart og ADB, du kan finde det i dette link.

Når du har downloadet det, skal du følge installationsvejledningen og oprette en genvej på skrivebordet. Når vi har lavet sikkerhedskopien, kan vi fuldføre rodfæstningen af ​​vores telefon, du skal gå til Sony boot-loader-oplåsningswebsted, og følg instruktionerne, de har angivet for dig, når du er færdig, har du en kode.

Luk din telefon, og tryk på Power + Vol op for at starte den i hurtig opstartstilstand, tilslut den derefter til din pc ved hjælp af et USB-kabel, åbn en kommandoprompt (søg cmd i startmenuen) og kør som administrator, skriv derefter “Fastboot-enheder” Hvis din telefon dukker op, er du klar, skriv derefter denne kode.

“Fastboot -i 0x0fce oem oplåsning 0x“ SÆT DIN LÅS KODE HER ””

Når telefonen er færdig, genstarter den.

Nu skal du installere en af ​​disse to zip-filer afhængigt af dit modelnummer.

Til: F3111, F3113, F3115

Download denne.

Til: F3112, F3116

Download denne.

Når du har pakket dem ud og med din telefon tilsluttet pc'en, skal du kopiere “SUPERSU”Zip-fil på din telefons microSD-kort.

igen slukke for telefonen og starte den i boot-loader-tilstand, kopiere “Boot.img” og “Recovery.img” og indsætte dem på skrivebordet, hvor du installerede din ADB-fil. Åbn kommandolinjen i mappen, og skriv disse kommandoer.

“Fastboot flash boot boot.img” og “Fastboot flash opsving recovery.img”

når du er færdig, skal du tage telefonen ud af pc'en og trykke på Power + Vol Down, vil du nu starte i TWRPs gendannelse, når du bliver bedt om adgangskoden, skal du trykke på Annuller og derefter "Fortsæt læsbar", åbn derefter installationen, naviger til hvor du sætterSUPERSU”-Fil og installer den, nu er du rodfæstet og færdig!