Sådan rettes 0x80070002 opdateringsfejl på Windows 10 til mobil

Hvis du nogensinde har forsøgt at installere den nyeste version af Windows 10 på din mobil, har du sandsynligvis fået 0x80070002-fejlen. Det kan også være, at du forsøger at opgradere, før fejlen opstod. Fejlen er mest rapporteret på Nokia Lumia-enheder. For dette har virksomheden taget hit for at lave udgivelser, der ikke er stabile.

For opdateringer ville du have bemærket, at download af opdateringen og forberedelse til installation af opdateringen fungerer fint, men når den genstartes, vises tandhjulene i et split sekund, og telefonen genstartes og hurtig fejlmeddelelse midlertidig fejl 0X80070002.

For at kunne løse 0x80070002-fejlproblemet følger vi nedenstående metoder.

Metode 1: Windows-gendannelse

Udfører en Windows opsving løser 0x80070002-fejlen.

Hvis du bruger en af Nokia-mærketelefoner, brug Nokia Software Recovery Tool som beskrevet i metode 2. Hvis du ikke ved, hvilken af ​​Windows Phone Operating System (OS) -versionen, der aktuelt er installeret på din telefon, skal du navigere til Indstillinger –>  om.

For at downloade og installere Windows Device RecoveryVærktøj på din computer, skal du besøge den officielle download-side på Microsofts officielle websted eller bare søge på din yndlingssøgemaskine. Før du starter, skal du sørge for, at telefonens batteri er fuldt opladet. Når installationen er afsluttet, skal du starte applikationen, og hovedskærmen vises.

Hvis din telefon ikke automatisk registreres, skal du frakoble alle telefoner fra din computer og trykke på Min telefon blev ikke registreret der findes nederst på hovedskærmen, når du bliver bedt om det, og vælg telefonmærket.

Sørg for, at du bruger en kompatibel USB til at forbinde din telefon til din computer.

Følg skærminstruktionerne, så snart computeren registrerer den tilsluttede telefon. Hvis telefonen ikke opretter forbindelse inden for det første minut, kan du genstarte din telefon. Når telefonen er fundet, med USB tilsluttet til computeren, skal du trykke på og holde nede Strøm og Skrue ned taster samtidigt. Du skal frigive tasterne, når telefonen vibrerer. Tryk påInstaller software for at starte installationen på din telefon. Følg instruktionerne for at fuldføre processen. Problemet skal være løst, når processen er afsluttet.

Metode 2: Nokia Software Recovery Tool (til andre Nokia-telefoner)

Nokia Software Recovery Tool kan bruges til at geninstallere softwaren i mange af Series 30 + / Series 40 / Asha / Nokia Belle og Nokia X platformstelefoner.

Download og installer Nokia Software Recovery Tool til din computer. Det tilrådes at sikre, at telefonens batteri er fuldt opladet.

Start Nokia Software Recovery Tool, og slut din telefon til din computer med et kompatibelt USB-kabel. Vælg det rigtige, hvis du bliver bedt om det USB-tilstand på din telefon: Nokia Suite eller Modem. Følg instruktionerne vist på værktøjet for at fuldføre gendannelsesprocessen.

Dette skulle løse problemet med 0x80070002-fejlen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found