Bedrageri kunne ikke indlæse profilen

Bedrag spillet kan mislykkes at indlæse profil på grund af de begrænsninger, som din internetudbyder pålægger. Desuden kan kommunikationsblokering af spillet fra dine antivirus / firewall-applikationer også forårsage den fejl, der diskuteres. Brugeren støder på fejlen, når han starter spillet. Der er heller ikke noget fast mønster i forekomsten af ​​fejlen. I nogle tilfælde stødte brugeren på problemet efter langvarig brug af spillet.

Inden du går videre med løsningerne, genstart dit system og netværksudstyr for at kontrollere, om problemet er løst.

Løsning 1: Deaktiver din VPN-klient

Brug af en VPN-klient er en almindelig norm i spilverdenen. Men bedrag er kendt for at have problemer, når VPN (især Hamachi VPN) er aktiveret. Det samme kan være årsagen til den aktuelle fejl. I dette scenarie kan deaktivering af din VPN-klient muligvis løse problemet.

 1. Afslut spillet og launcheren. Deaktiver din VPN-klient.
 2. Nu åben launcheren / spillet med administrative rettigheder og kontroller, om det fungerer fint.

Løsning 2: Prøv et andet netværk

Internetudbydere implementerer forskellige metoder / teknikker for at sikre sine brugere og styre webtrafik. Under denne proces kan internetudbyderen blokere en vigtig ressource, der er afgørende for driften af ​​spillet, og forårsage problemet. I denne sammenhæng kan det prøve at prøve et andet netværk.

 1. Afslut spillet og launcheren.
 2. Nu koble fra dit system fra det aktuelle netværk.
 3. Derefter kontakt til et andet netværk (som hotspot på din mobil) og kontroller, om problemet er løst. Hvis du støder på problemet på en Trådløst internet, så tjek med Ethernet-forbindelse.

Løsning 3: Tillad spillet gennem antivirus / firewall på dit system

Antivirus og firewalls i dit system spiller en central rolle i at beskytte dit system og dine data. Du kan støde på den aktuelle fejl, hvis spillet ikke kunne kommunikere til sine servere på grund af blokering af antivirus / firewall-applikationerne. I denne sammenhæng kan midlertidig deaktivering af dine antivirus / firewall-applikationer eller tilladelse af spillet gennem antivirus / firewall-applikationerne muligvis løse problemet.

Advarsel: Fortsæt på egen risiko, da deaktivering eller tilføjelse af undtagelser i Antivirus / Firewall-applikationen kan udsætte dit system for trusler som vira, trojanske heste osv.

 1. Deaktiver midlertidigt dit antivirusprogram.
 2. Sluk for din firewall. Sørge for at Windows Defender tager ikke rollen som din antivirus / firewall, og hvis det er tilfældet, skal du enten deaktivere det også eller tillade spillet gennem Windows Defender. Kontroller også karantæne for dit antivirus for eventuelle filer, der er relateret til spillet.
 3. Når du tillader spillet gennem sikkerhedsapplikationerne, skal du tilføj følgende fil (hvor C er dit systemdrev):
  C: \ SteamLibrary \ steamapps \ common \ Deceit \ bin \ win_x64 \ Deceit.exe
 4. Kontroller derefter, om spillet er fri for fejlen (og forhåbentlig).
Tags Bedrageri Fejl