FIX: Sådan afinstalleres KNCTR (ITIBITI)

KNCTR af ITIBITI Inc. er et VIOP-softwareprogram, der annonceres som et freeware-program, men som klassificeres som et potentielt uønsket program (PUP) og en adware af mange kendte antivirusprogrammer på grund af dets vildledende opførsel. Efter installationen, som dens udviklere tydeligt også nævner, indsamler softwaren oplysninger om brugeren til sine partnerannoncevirksomheder, som senere bruges til at vise målrettede reklamer og forskellige uønskede pop-ups fra tid til anden på skærmen. Og vi ved alle, hvordan uønskede annoncer og pop op-vinduer kan ødelægge din surfing på Internettet. Hertil kommer, at det også påvirker din Windows-ydeevne negativt.

Hvor nogle brugere muligvis har installeret det bevidst fra softwarens websted, har de fleste fundet, at det skal installeres uden deres rette samtykke. I så fald skal softwaren sandsynligvis være installeret sammen med et andet freeware-program. For at imødegå det anbefales det altid, at du vælger den brugerdefinerede / avancerede måde at installere software i stedet for den normale hurtige / ekspres måde, og du skal også være forsigtig ved hvert trin, så du muligvis ikke accepterer yderligere softwareinstallation.

Som enhver anden adware og PUP'er kører denne software automatisk, når du tænder din Windows. Dette forhindrer dig i at afinstallere denne software, som du normalt ville gøre, fordi den allerede kører på din computer. Denne vejledning nedenfor viser dig den mest effektive måde at afinstallere KNCTR fra dit system fuldstændigt på.

Trin 1: Dræb processen fuldstændigt

Som nævnt før kan du ikke afinstallere det, hvis det allerede kører på dit system.

Find den for at dræbe den KNCTR-ikon i meddelelsesområdet nederst til højre på din skærm. Også Klik på på den lille pil for at se At viseskjulte ikoner i meddelelsesområdet for at udvide området og kontrollere, om det er der. Det bliver et lilla rundt ikon.

Når du først ser det, RetKlik på på det og klik Lukke ned i pop op-menuen, der vises.

For at bekræfte, at den stadig ikke kører i baggrundsprocessen, Trykke og Holde det Ctrl, Flytte og Esc tasterne på dit tastatur på samme tid for at hente OpgaveManager.

Gå til Processer fanen. I tilfælde af Windows 8 eller nyere skal du klikke på Meredetaljer for at se den fulde visning af Jobliste og derefter gå til fanen Processer.

Find fanen Processer KNCTR og itibiti. Hvis du finder nogen af ​​dem, skal du højreklikke på dem og klikke Afslut procestræ.

Trin 2: Afinstaller KNCTR

Nu vil du afinstallere programmet som normalt. Holde det Windowsnøgle og TrykkeR at åbne Løbdialogboks.

Type appwiz.cpl og tryk på Gå ind at åbne ProgramogFunktioner vindue.

Find på listen over installerede programmer KNCTR. Højreklik på det og klik Afinstaller.

Følg nu instruktionerne på skærmen.

Trin 3: Ryd op

PUP'er som KNCTR er kendt for at efterlade rester, selv efter at de er afinstalleret. For at afhjælpe det bruger vi AdwCleaner.

Klik her for at Hent AdwCleaner.

Løb den downloadede fil, når download er afsluttet.

Klik på på den Scanning knap for at scanne efter resterende genstande. Det scanner også for andre PUP'er og andre adwares.

Når scanningen er afsluttet, skal du klikke på Ren knappen for at starte rengøringen.

Genstart dit system, når du bliver bedt om det.