Sådan gør du ClockworkMod Recovery

Låsning af det virkelige potentiale i Android OS - alt fra at rodfæste en enhed til at erstatte dets standardoperativsystem med en brugerdefineret ROM - begynder med at blinke (installere) en brugerdefineret gendannelse. Alle Android-enheder leveres med lagergendannelser, der giver brugerne mulighed for at blinke officielle opdateringer til operativsystemet, nulstille enhederne og tørre deres caches. Brugerdefinerede inddrivelser kommer derimod med tilbud, der er meget mere avancerede sammen med evnen til at rode rundt med den faktiske indre funktion i Android OS.

Brugerdefinerede gendannelser er designet til at erstatte software til lagergendannelse og har evnen til at oprette komplette sikkerhedskopieringsbilleder af hver bit og stykke data, der er gemt på en Android-enhed til enhver tid. Formentlig det mest populære og mest anvendte mærke, når det kommer til brugerdefineret gendannelsessoftware, er ClockworkMod (CWM) -gendannelse. Følgende er alt hvad du behøver at vide for at blinke en ClockworkMod-gendannelse på din enhed. Det skal bemærkes, at inden et brugerdefineret gendannelsesbillede kan installeres på en Android-enhed, skal dens Bootloader være låst op, metoden til udførelse varierer fra den ene enhed til den anden.

Hvad du har brug for

  1. En computer, der har både den nyeste version af Android SDK (kan downloades her), ADB-driverne og de nyeste USB-drivere til din enhed installeret på den.
  2. Den seneste version af ClockworkMod-gendannelsesbilledet til din enhed kan downloades ved at gå her, finde din enhed og downloade det nyeste gendannelsesbillede til den.

Hvad du skal gøre

  1. Aktivér USB-fejlretning på din enhed ved at gå til Indstillinger> Udviklerindstillinger, trykke på USB-fejlretning og bekræfte handlingen.

2. Tilslut din enhed til computeren via et USB-kabel.

3. Åbn en kommandoprompt på computeren.

4. Find hvor du installerede Android SDK på computeren, kopier stien til mappen Platform Tools. Stien vil se ud som ”C: / Android SDK / adt-bundle-windows-x86_64-20131030 / sdk / platform-værktøjer /”.

5. Indsæt den kopierede sti i kommandoprompten, og læg en "cd" foran den. Slutresultatet skal se ud som ”cd C: / Android SDK / adt-bundle-windows-x86_64-20131030 / sdk / platform-tools /”.

6. Udfør kommandoen.

7. Skriv “ADB-enheder ” ind i Kommandoprompt og sørg for, at din enhed er på listen.

8. Skriv “adb reboot bootloader ” og lad enheden genstarte i bootloader.

9. Gå til computeren Undermappe til platformværktøjer placeret inde i Android SDK-mappe.

10. Åbn en kommandoprompt i mappen Platformsværktøjer ved at trykke på Shift-tasten og højreklik og derefter vælge 'Åbn kommandovinduet her'.

11. Skriv “hurtig opstart" enheder og kontroller for at sikre, at din enhed er på listen.

12. Indtast “fastboot flash opsving ” (filnavn på den gendannelse, du vil blinke uden parenteser). Filnavnet på et gendannelsesbillede ser normalt ud som “cwm-6.0.4.6-MotoG4.4.img”.

13. Når skik ClockworkMod opsving billedet er blinket på din enhed, er det sidste, du vil gøre, at genstarte enheden som normalt. I stedet skal du gå ind i gendannelsestilstand fra Bootloader ved hjælp af Volume Rocker for at fremhæve og afbryderknappen for at bekræfte.

14. Når du kommer ind Gendannelsestilstand, vil du være i stand til at se, at en brugerdefineret ClockworkMod opsving er blinket. Det er sikkert at genstarte enheden fra gendannelsestilstand ved hjælp af muligheden 'Genstart systemet nu'.