FIX: Fjern Omnibox Search fra Google Chrome

Stimuleret via gratis downloads er Omnibox en flykaprer til browsere. Når den er installeret, ændres din standardsøgemaskine og browserhjemmeside til Omniboxes.com uden dit samtykke. Din browser kan blive inficeret med Omnibox, hvis du udfører et bestemt sæt aktiviteter. For eksempel kan downloade software af mistænkelig oprindelse, interagere med forskellige pop-ups, åbne spam-vedhæftede filer, alle disse handlinger resultere i Omnibox-kaprede browsere.

Omnibox påvirker alle større browsere som Google Chrome, Internet Explorer og Fire Fox. Når du søger på noget, omdirigerer Omnibox dig muligvis til enhver upålidelig søgemaskine, der yderligere kan føre dig til mulige internettrusler. Det er blevet observeret, at Omnibox undertiden skjult downloader nogle ekstra browserudvidelser som hurtig start. Desuden ændrer det også genvejsmål. Det betyder, at når du prøver at ændre eller indstille foretrukken standardhjemmeside eller søgemaskine manuelt, bringer Omnibox det tilbage. Denne adfærd forårsager ekstrem frustration og vrede fra din side.

Du har muligvis bemærket det annoncerelaterede afsnit i den øverste del af din browserskærm, når du søger online efter noget. Klik aldrig på disse links! Uanset hvor fristende de måtte se ud, hold dig væk fra dem. Disse er de "promoverede" links. De kan føre brugeren til potentielt farlige websteder. Den bedste måde at sikre sikre onlineaktiviteter på er at fjerne Omniboxes.com

I denne blog vil jeg guide dig gennem metoderne til at fjerne Omnibox fra dit system. Sørg for at prøve alle disse metoder for 100% resultater.

Metode 1: Deaktiver søgeforslag og URL-forudsigelser

Åbn Chrome, og gå til Indstillinger ved at klikke på de tre vandrette søjler ≡ øverst til højre på skærmen.

Rul ned og klik på Vis avancerede indstillinger link.

Fjern markeringen i afsnittet om beskyttelse af personlige oplysningerBrug en forudsigelsestjeneste til at hjælpe med at gennemføre søgninger og URL'er, der er skrevet i adresselinjen" mulighed. Dette deaktiverer URL-forudsigelser og søgeforslag i Omnibox.

Metode 2: Fjern omnifeltet med AdwCleaner

Download AdwCleaner fra her.

Luk din Chrome, og dobbeltklik derefter på AdwCleaner-ikonet på dit skrivebord. Hvis en bekræftelsesdialogboks vises fra Windows, skal du klikke på Ja. Når AdwCleaner-vinduet vises, skal du klikke på Scanning knap. AdwCleaner begynder derefter at søge efter adware og andre ondsindede filer, der muligvis er hemmeligt installeret i dit computersystem. Når søgningen er afsluttet, skal du klikke på Rengøring knappen placeret til højre for Scanning knappen for at fjerne de opdagede ondsindede filer. Klik på Okay knappen, når dialogboksen vises for at genstarte computeren. Når din computer er genstartet, vises en logfil med oplysninger om fjernede filer og registre på skærmen.

Metode 3: Nulstil Google Chrome

Download Chrome Clean Setup-værktøjet fra dette her. Når den er downloadet, skal du dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet. Chrome Cleanup Tool søger efter skadelig adware eller browserkapere. Når søgningen er afsluttet, og hvis der er fundet ondsindede programmer, skal du klikke på “Fjern mistænkelige programmer ”. Vent nu et stykke tid, mens værktøjet afslutter processen. Hvis der ikke blev fundet mistænkelige filer, skal du klikke på Blive ved. En fane i Chrome åbnes og beder dig om at gendanne standardindstillingerne for Google Chrome. Klik på Nulstil.

Din computer skal nu være ren fra omnibox browser hijacker efter at have fulgt disse metoder.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found