Trin for trin-guide til justering af lysstyrke efter opgradering til Windows 8.1

Det er blevet rapporteret af nogle, at efter opgradering til Windows 8.1 holder evnen til at justere lysstyrken op med at fungere. Hvis du trykker på lysstyrketasterne på tastaturet, vil det vise, at lysstyrkeniveauet gik op eller ned, men intet ændrede sig faktisk på skærmen. Hvis du oplever dette problem, skyldes det skærmdriveren.

Åbn først Kontrolpanel, og klik på Enhedshåndtering:

Udvid derefter skærmkort og højreklik derefter på det grafikkort, der er installeret på dit system, og vælg Egenskaber. Det kan være noget som Intel HD Graphics 4000 osv. Det afhænger af, hvilken slags grafikkort du har installeret, men der burde egentlig kun være en eller to anførte max.

Gå nu videre og klik på fanen Driver, og klik derefter på knappen Opdater driver.

Dernæst har du to muligheder. Du vil vælge indstillingen Gennemse min computer efter driversoftware.

Vi er næsten færdige, så fortsæt! Gå nu videre og klik på knappen Lad mig vælge fra en liste over enhedsdrivere på min computerknap i bunden.

Nu vil du vælge en anden driver til grafikkortet. Du kan have spillet rundt og vælge en anden og se, hvad der fungerer for dig, men den sikreste er altid Microsoft Basic Display Adapter.

Afhængigt af dit system kan du muligvis se flere drivere opført i feltet, selv den samme driver opført flere gange. Du kan prøve nogle af de andre, men hvis intet fungerer, skal du bare bruge den grundlæggende driver. Desværre vil du ikke kunne køre operativsystemet med den højeste opløsning eller billedhastighed, hvis du bruger den grundlæggende driver, men i det mindste kan du justere lysstyrken.

I mit tilfælde skiftede jeg simpelthen til den grundlæggende driver, justerede lysstyrken til det sted, hvor jeg havde brug for det, og skiftede derefter tilbage til den originale producentdriver. Lysstyrkeniveauet forblev på det niveau, jeg havde indstillet det, så det var godt. Så tjek bare så ofte for at se, om der er en ny driver, og installer den, når den bliver tilgængelig. Hvis du stadig har problemer med at justere lysstyrken på din Windows 8.1-maskine, skal du sende en kommentar her og fortælle os detaljerne. God fornøjelse!