Sådan lukkes eller slettes din Amazon-konto?

Amazon er et amerikansk multinationalt teknologivirksomhed, der er bedst kendt for at købe og sælge produkter. Det giver kontoregistrering for deres websted, hvorigennem brugere kan bestille eller sælge deres produkter. Alle oplysninger om køb og salg gemmes på den konto og e-mail-adressen. Nogle brugere vil dog gerne slette deres Amazon-konto på grund af forskellige årsager. I denne artikel viser vi dig den metode, hvorigennem du kan lukke din Amazon-konto.

Lukning / sletning af Amazon-konto

Der er forskellige grunde til, at brugere skal lukke eller slette deres Amazon-konto. Sletning af kontoen fjerner imidlertid hele historikken over ordrer og købsbeviser fra kontoen. En bruger kan ikke længere få adgang til oplysningerne. Dette vil også forårsage problemet for alle relaterede konti, tjenester og funktioner, der er forbundet til den samme e-mail-adresse. E-bøger, film, spil og alle skydata, der er knyttet til din Amazon-konto, går tabt. Hvis brugeren senere vil oprette en anden konto med den samme e-mail-adresse, kan de oprette den uden problemer.

  1. Gå til Amazons officielle hjemmeside, og log ind på din konto ved at klikke på Log ind knappen øverst til højre.
  2. Sørg for at kontrollere dine ordrer, inden du lukker kontoen. Klik på Bestille knappen øverst til højre. Hvis der er nogen ventende ordrer, kan du afbestille dem.
  3. Nu fra hovedsiden til Amazon Rul ned til bund og klik på Hjælp link som vist nedenfor:
  4. Rul ned på siden, klik på Brug for mere hjælp og vælg Kontakt os mulighed.
  5. Her skal du vælge Prime eller noget andet fanen. I Fortæl os mere Vælg Login og sikkerhed og Luk min konto muligheder som vist nedenfor:
  6. Det giver nedenstående muligheder, hvorigennem du kan kontakte dem og bede dem om at lukke din konto. Indstillingerne er E-mail, telefonog Snak. Du kan vælge en hvilken som helst metode og give oplysninger om lukning af kontoen.
  7. Endelig får du en vellykket besked om, at den med succes blev anmodet om at lukke Amazon-kontoen. Det tager op til 12 eller 24 timer for dem at svare på din anmodning.
Mærker Amazon

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found