Fix: Kan ikke installere Notefolio på Windows 10

Mange brugere rapporterer problemer med installationen Notefolioog NoteFolio Creator på de nyeste Windows-versioner. Mens problemerne næsten ikke eksisterer på ældre Windows-versioner, ser applikationerne ud til at have nogle underliggende kompatibilitetsproblemer med Windows 8 og Windows 10.

Det meste af tiden klager brugerne over at have modtaget .NET Framework-fejlen under installationsdelen.

Hvad der forvirrer mange brugere er, at .NET Framework 1.1 understøttes ikke på Windows 8 og Windows 10. Den nyeste Windows-version leveres med .NET Framework 3.5 allerede installeret, som formodes at omfatte de ældre udgivelser.

Imidlertid beder nogle applikationer (såsom Notefolio af Texas Instruments) specifikt om den gamle .NET Framework 1.1 Framework, fordi de ikke er blevet opdateret i et stykke tid. Dette er det, der skaber kompatibilitetsproblemer.

Hvis du i øjeblikket kæmper med installationen afNotefolioellerNoteFolio Creator,vi har en måde, der giver dig mulighed for at komme rundt på problemet. Følg nedenstående trin i rækkefølge, indtil du formår at løse problemet.

Sådan løses '.NET Framework 1.1' fejlen på Windows 8/10

Selv hvis .NET Framework version 1.1 ikke understøttes officielt på Windows 8 og Windows 10, er der en bestemt pakket version, der kan installeres med succes på trods af kompatibilitetsproblemer.

  1. Hvis du støder på dette problem, skal du besøge dette link (her) og downloade installationsprogrammet til Microsoft .NET Framework Version 1.1 Omdistribuerbar pakke.
  2. Højreklik derefter på installationsprogrammet, og vælg Kør som administrator for at åbne den med forhøjede privilegier. Husk, at installationen mislykkes uden de nødvendige tilladelser.
  3. Følg derefter blot vejledningen på skærmen for at installereMicrosoft .NET Framework Version 1.1 Omdistribuerbar pakkepå din computer.

Bemærk: Hvis du får en pop-up med kompatibilitetsfejl med et valg mellem Få hjælp online og Fortsæt installationen (uden at få hjælp), Klik på Fortsæt installationen. Hvis Notefolio nægter at starte, efter at du med succes har installeret den manglende ramme, skal du sørge for, at din aktuelt installerede TI-tilslutningssoftware er forskellig fra version v4, fordi Notefolio vides at fungere forkert med det. Du kan downloade en ældre version fra dette link (her).

Hvis du leder efter et bedre alternativ, hilser mange brugere Ti-koder som det bedre alternativ til NoteFolio.