Dead By Daylight's nye blodwebændringer vil mindske kværnen ved at frigøre frynsegoder

Hjem/Nyheder/Spil/ Dead By Daylight's nye blodwebændringer vil mindske kværnen ved at frigøre frynsegoder

Dead By Daylight's nye blodwebændringer vil mindske kværnen ved at frigøre frynsegoder

Af Farhan Ali 23. august 2019 2 minutter læst

Dead By Daylight's meget forventede Bloodweb-ændringer er endelig blevet annonceret. Bloodweb er en kerne del af spillet, der giver spillerne mulighed for at låse frynsegoder, genstande og tilføjelser til både Survivor og Killer karakterer. Bloodpoints er den valuta, der bruges til at komme igennem Bloodweb, og selvom de ikke er svære at få, kan det være meget tidskrævende i betragtning af det stadigt voksende udvalg af tegn.

I den næste opdatering til Dead By Daylight ændrer udvikleren Behavior Interactive, hvordan Bloodweb fungerer. Derudover introduceres to nye statuseffekter inden udgivelsen af ​​det kommende kapitel Stranger Things.

Bloodweb ændringer

I øjeblikket har hvert niveau på nettet to frynsegoder, hvoraf kun den ene kan låses op. Dette mønster observeres hele vejen frem til niveau 50, på hvilket tidspunkt frigørelse af frynsegoder bliver ekstremt ressourceintensiv.

Med de nye ændringer fungerer Bloodweb forskelligt fra niveau 40 og derover. Flere frynsegoder vil være tilgængelige, hvilket giver spillerne flere valgmuligheder og frihed i valg af frynsegoder.

  • Niveau 1-39: Uændret
  • Niveauer 40-49: Tre frynsegoder vises, op til to kan købes.
  • Niveau 50: Fire frynsegoder vises, op til to kan købes.

Enheden vil stadig være i stand til at forbruge frynsegoder, så du bliver nødt til at overholde effektiviteten, hvis du vil købe mere end en frynsegode.

"Med det samlede antal frynsegoder, der vokser med hver kapiteludgivelse, kan det være en udfordring at få de frynsegoder, du ønskede," læser blogindlægget. "Med denne ændring fordobles oddsen for at finde den fordel, du ønsker, og den tid, det tager at frigøre alle frynsegoder, reduceres dramatisk."

Det kommende kapitel Stranger Things tilføjer seks unikke overlevende frynsegoder og tre dræberfordele, hvilket gør det til den største indholdsopdatering i Dead By Daylight-historien. Som sådan er det nu det perfekte tidspunkt at ændre, hvordan Bloodweb frynser.

Statuseffekter

Udover Bloodweb-ændringer tilføjer opdatering 3.2.0 to nye statuseffekter: Uopdagelig for Killers, og Uvidende for overlevende.

Som navnet antyder, Kan ikke detekteres aktiveres, når en morder går i snig. Når aktiveret, anvendes følgende effekter:

  • Mordernes terrorradius fjernes.
  • Dræberens røde plet fjernes.
  • Morderen får ikke deres aura afsløret.
  • Morderen udløser ikke jumpscare-lydeffekten.
  • Morderen ser den røgfyldte skærmvisuelle effekt.

Alternativt kan Uvidende statuseffekt for overlevende indikerer deres uvidende om morderens placering. Når aktiveret, anvendes følgende effekter:

  • The Survivor hører ikke The Killer's terror-radius.
  • Survivor påvirkes ikke af nogen effekter, der er betinget af at være inde i en terrorradius.

Både Oblivious og Undetectable-statuseffekter aktiveres, når du spiller mod den nye Demogorgon-morder.

Mærker Dead By Daylight Stranger Things