Sådan gør du: Rengør Boot Windows 8 / 8.1 / 10

Clean Boot betyder opstart af systemet med kun Windows-tjenester indlæst og standardprogrammerne nødvendige for systemets funktion. Med tiden; der kan være et antal programmer og tjenester, der automatisk kan integrere sig i at starte automatisk, selvom de ikke rigtig er nødvendige. De fleste brugere er ikke opmærksomme på dette; og dette spiser CPU, MEMORY og DISK, hvilket resulterer i unødvendig høj udnyttelse af ressourcer, der bremser systemet og øger CPU-temperaturen.

Ren opstart er også praktisk ved fejlfinding HØJ BRUG problemer; Jeg anbefaler altid at lave en ren boot en gang hver anden måned. Dine opstartsprogrammer vil opbygges igen med tiden. Tænk på det som "skalering af dit system (tænder) hver sjette måned som anbefalet af lægen".

Ren opstart af en Windows 10-computer

Hold Windows-tasten nede, og tryk på R;

I køredialogen, der åbner typenmsconfigog klik på OK

Dette indlæser systemkonfigurationsvinduet. Herfra; VælgFanen Services,sæt derefter en check påSkjul alle Microsoft-tjenesterog vælgSlå alt fra.

Klik derefter på Anvend, og klik derefter på OK. Det vil bede dig om at genstarte; vælg Genstart senere. Hold Windows-tasten nede, og tryk på R igen; skriv dereftermsconfigog klik på OK. Denne gang nårSystem konfigurationdialogboksen åbnes; vælgeStart opog vælgÅbn Jobliste.Fra denne rude; se på det sidst kaldte feltStart-Up Impact;og deaktiver alle dem medHøj effekt.Du kan deaktivere det ved at højreklikke på det og vælgeDeaktiver.Dette forhindrer dem kun i automatisk start, når computeren genstarter; så du stadig kan starte dem op normalt og genaktivere det senere, hvis du skal starte det automatisk via de samme trin som ovenfor, i stedet for at vælge deaktiver; du vælger Aktiver.

Når dette er gjort; genstart dit system, og det starter i ren starttilstand.