FIX: Windows Time Service starter ikke

Det Windows Time Service (W32Time) er en tjeneste fra Microsoft, der giver ursynkronisering til computere uden behov for nogen omfattende konfiguration. Det implementeres i en DLL-fil kendt som W32Time.dll. Dette bibliotek er installeret i mappen% Systemroot% \ System32, når du installerer dit operativsystem.

Den fejl, du muligvis får, Windows Time Service er ikke startet, siger, at tjenesten på grund af ukendte årsager ikke kunne starte, og at tid og dato muligvis ikke blev synkroniseret. Denne fejl er mest almindelig hos brugere af Windows 7, fordi Windows 7 bruger en anden metode til tjenesterne i modsætning til den anvendte Vista. Vista startede alle tjenester ved opstart og ventede simpelthen på, at du skulle have brug for en af ​​dem, og gjorde den derefter tilgængelig, men Windows 7 i et forsøg på at reducere opstartstid og den samlede systemhastighed starter ikke en tjeneste, før du eller en applikation , kræver det eksplicit. Selvom dette måske ikke er af stor betydning for en almindelig bruger, er der computere, der afhænger af deres tid og dato, der er indstillet korrekt, og dette kan føre til større problemer.

Der er et par metoder, du kan prøve at løse dette problem, hvoraf to kræver brug af en kommandoprompt, den tredje, der bruger Task Scheduler-funktionen, der findes i Windows-operativsystemet, en anden kontrollerer tidszonen, og den sidste tilbyder en hardwareløsning.

Metode 1: Brug start / netværk på kommandoen i kommandoprompten

Windows Time Service er en af ​​de tjenester, der skal starte automatisk for at undgå forkert tid og dato på en brugers computer, men hvis det mislykkes, kan du køre en kommando, der udløser den automatisk. Kommandoen køres bedst i en forhøjet kommandoprompt som du kan køre ved at åbne Start menu, skrive cmd i søgefeltet skal du højreklikke på søgeresultatet og vælge Kør som administrator fra menuen. Hvis et vindue til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på OKAY. Når du er inde i kommandoprompten, skal du køre følgende kommando:

sc triggerinfo w32time start / netværk på stop / netværksoff

Denne kommando løser udløserne til Windows Time-tjenesten, og den skal startes automatisk, når den skal, løser dit problem.

Metode 2: Brug kommandoerne register og afmeld i kommandoprompten

Dette er den anden metode, der kræver en forhøjet kommandoprompt, som du kan åbne med instruktionerne fra den foregående metode. Når du er inde, skal du følge disse trin:

Type w32tm / debug / deaktiver , og tryk derefter på Gå ind

Type w32tm / afregistrer , og tryk på Gå ind igen, hvorefter du skal få et svar fra kommandoprompten

Type w32tm / register, og tryk på Gå ind, som skal efterfølges af et andet svar fra kommandoprompten

Type netstart w32time , og tryk på Gå ind, hvorefter du får svar fra kommandoprompten om, at Windows Time Service starter, og det løser dit problem

Metode 3: Tjek Windows Time Service i Task Scheduler

I denne metode vil du kontrollere Windows Time Service i Task Scheduler og se, om udløserne er okay. For at få adgang til Task Scheduler skal du åbne Kontrolpanel fra Start menuen (søg efter den fra søgefeltet, hvis du ikke kan finde den i Start-menuen, når du først har klikket på den), og åbn Administrative værktøjer, indeni finder du Opgaveplanlægning. Du vil se en rude til venstre, hvor du skal udvide Task Scheduler Library træ efterfulgt af Microsoft træ, og i slutningen Windows træ. I det træ skal du finde en post til Tidssynkronisering. Venstreklik på det, og sørg for, at det er aktiveret - aktiver det, hvis det ikke er ved at højreklikke på den midterste rude og vælge Aktiver. Højreklik derefter på midterruden, vælg Ejendomme valgmulighed fra rullemenuen og se på indstillingerne i Udløsere fanen. Sørg for, at tjenesten er indstillet til at køre automatisk ved systemstart.

Metode 4: Kontroller, om tidszonen er indstillet korrekt

Dette kan også være en årsag til dette problem, og løsningen er ret let. Som beskrevet i den førnævnte metode, få adgang til Kontrolpanel fra Start menuen, og åbn Dato og tid menu. Sørg for, at Tidszone er indstillet korrekt til din placering.

Metode 5: Kontroller BIOS-backupbatteriet

Hvis du har løst problemet, men det vises igen efter en genstart, kan årsagen være et defekt BIOS-backupbatteri. Dette betyder, at indstillingerne ikke gemmes i BIOS, før du udskifter batteriet, så sørg for at gøre det, og du har ingen problemer med Windows Time Service igen.

Selv om dette er en ret simpel fejl, der let kan løses, er det en kendsgerning, at hvis du ikke tager dig af det, og du er afhængig af, at din computer har en korrekt opsætning af tid og dato, kan du støde på større problemer, og ingen ønsker det. Følg de metoder, vi nævnte tidligere, og du har ingen problemer overhovedet med at løse problemet.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found