Sådan gendannes kontakter på iPhone 4/5/6

I denne vejledning; Jeg henviser iPhone / iPad / iPod som iDevice. Når din iDevice-software ødelægges; (normalt når det automatisk går i DFU / gendannelsestilstand) er chancerne store, at du mister alle dine data. Det vigtigste af alle er kontakterne; som du ikke har råd til at miste.

Heldigvis med fremgangen i iOS og fordelene ved at være en Apple-kunde; du får iCloud med gratis 5,00 GB lagerplads; iCloud er en cloud-opbevaringstjeneste, der giver apple-brugere mulighed for at gemme data, såsom musik, medier, kontakter og iOS-applikationer på en ekstern harddisk (som er cloud). iTunes, som også er gratis, er en old school-software, iTunes kan bruges til at udføre forskellige operationer, herunder oprette sikkerhedskopi af din komplette iDevice

I denne vejledning; vi vil diskutere begge metoder til gendannelse; dvs. via iCloud og iTunes. Vælg den, der passer til dit scenario.

Metode 1: Hent via iTunes Backup.

1. Tilslut din iDevice til computeren via et USB-kabel.

2. Åbn iTunes. Det registreres automatisk.

3. Fra venstre rude; under fanen Enhed; højreklik på din enhed og vælg "Gendan fra sikkerhedskopi". Dette fungerer kun, hvis du nogensinde har sikkerhedskopieret din enhed til denne computer via iTunes; hvis ikke, er det nu tid til at tage en sikkerhedskopi.

  • Noter det, ved at gøre dette sletter det alle tidligere data på din enhed og får sikkerhedskopidataene på din iDevice.
  • Hvis du allerede har sikkerhedskopieret dine nye kontakter på iTunes. Nå behøver du ikke bekymre dig, da dine nye kontakter gendannes sammen med de tidligere sikkerhedskopierede kontakter.

Metode 2: Hent iPhone-kontakter via iCloud.

Med iCloud tilbage i byen er selvfølgelig ingen interesseret i at lave iTunes-sikkerhedskopier i disse dage. Med lidt omhu kan iCloud gøre dine ting lettere at administrere end nogensinde. hvis du har synkroniser dine kontakter med iCloud tændt, så kan dine kontakter let hentes ved at følge disse trin:

1. Gå til Indstillinger> iCloudpå din enhed.

2. Stryg din Kontakts at tænde den når den er på, er den grøn; hvis det allerede var tændt, skal du slukke for det en gang og derefter igen for at skubbe synkronisering.

3. Når pop op-vinduet beder, skal du trykke på Fortsæt på min iPhone

4. Tænd for kontakterne ved at gå til Indstillinger> iCloud> Kontakter og skifte skifte. En pop op-meddelelse bliver bedt om. Bare tryk på 'Fusionere

Efter et par sekunder vil du kunne se alle de slettede kontakter tilbage på din telefon. Hvis det ikke virker, skal du blot slette din iCloud-konto (Slet ikke dataene fra iCloud) og log derefter ind med din iCloud-konto tilbage.