De 5 bedste PS4 post-apokalyptiske spil at spille i 2020

Hjem/Anmeldelser/Spil/ De 5 bedste PS4 post-apokalyptiske spil at spille i 2020

De 5 bedste PS4 post-apokalyptiske spil at spille i 2020

Af Bill Wilson 29. februar 2020 7 minutter læst

Jeg ville lyve, hvis jeg var uenig i det faktum, at den post-apokalyptiske underholdningsgenre er meget overforbrugt. Vi har set det hundrede gange før på tv og storskærm, og vi har set det også gøre et stort indtryk på videospil. Men for en genre, der kan blive mættet så meget, er der helt sikkert mange ædelstene og overraskelser at finde.

De fleste af disse kommer naturligvis fra store fortællingsoplevelser og gameplay. Og hvilken anden platform er bedre for den slags ting end PS4. Som PlayStation-fan mindede jeg lige for nylig om de store titler, platformen har vist. Jeg blev også overrasket over, hvordan mange af mine foretrukne titler blev sat i post-apokalyptiske omgivelser.

Det være sig et inficeret zombieudbrud eller ødemarkerne i en post-nuklear verden, her er 5 af de bedste PS4 post-apokalyptiske spil at spille i 2020.

1. Horizon Zero Dawn


Spil nu

Ved du hvordan du kan fortælle at et spil er bemærkelsesværdigt? Når det ser ud til at blive vist på næsten enhver spilanmeldelse, du ser. Horizon Zero Dawn er et spil, som jeg har fundet mig selv at gennemgå så mange gange, at jeg mister antallet. Uanset om det er i de bedste eksklusive PS4-spil eller Bedste Open-verdensspil, synes dette spil at passe overalt.

Den følger historien om en forældreløs, der hedder Aloy, og er sat flere år efter, at en katastrofal begivenhed førte til apokalypsen. Aloy har boet som udstødt sammen med sin stedfar, men nu hvor hun er gammel, går hun ud på en vej til selvopdagelse. Gennem hendes historie vil du forstå, hvordan verden sluttede og være en del af genopbygningen af ​​en ny civilisation.

Men Aloys rejse er ikke glat. Hun bliver nødt til at kæmpe mod både mand og maskine, inden hun gennemfører sin søgen. Når vi taler om, hvilke disse robotmonstre udgør en kritisk rolle i at forskønne dette spil. Mennesker er gået tilbage til middelalderen, hvor de stoler på rå våben, og det er fascinerende at se robotmaskiner eksistere i denne slags miljø.

Dette er et spil, der skinner på alle fronter. Uanset om det er det visuelle, historien, gameplayet, karakteriseringen eller endda kampene. Robotvæsenerne danner fremragende nemesis, hvor hver kræver et vist niveau af tålmodighed for at kunne udnytte dets svagheder og ødelægge det.

Udvikler: Gerrilla-spil

Forlægger: Sony interaktivt miljø

Udgivelses dato: Februar 2017

2. Metro Exodus


Spil nu

Metro er en ganske populær FPS shooter-serie, og enhver, der har spillet de foregående to rater, har ivrigt forventet denne tredje udgave. Og hvis du er en førstegangsspiller, er det på tide, at du slutter dig til vognen. Heldigvis går du ikke glip af noget, da historien i Exodus er selvforsynende.

Okay, måske er der noget, du vil gå glip af. De underjordiske tunneler, hvor de foregående spil er sat. Men hvad du får er bedre, da denne nye rate tager handlingen over jorden.

Spillet foregår i det post-apokalyptiske Rusland, der døde efter en atomkrig. I spillet spiller du som Artyom, der sammen med sin kone Ana og et besætningsmedlem af spartanske landmænd flygter fra den askede Moskva Metro ombord på et tog kaldet Aurora. Deres destination er Fjernøsten, hvor de håber at finde et nyt liv.

Toget stopper adskillige i løbet af rejsen for at give dig mulighed for at samle forsyninger og udforske den åbne verden, men det er også i sig selv en vigtig del af spillet. Det giver nogle gode bindingsmomenter mellem de rejsende. Du vil også elske, hvor meget opmærksomhed spiludviklerne lægger på at skabe hvert miljø i spillet. I modsætning til nogle andre udviklere, der for nylig har fokuseret på at skabe et stort kort, men forsømt miljøkvaliteten.

Det dynamiske vejr, atmosfære og miljø giver spillet en bestemt form for virkelighed, som det er svært at gå glip af.

Metro Exodus bevarer meget af den kampstil, der er dominerende i Metro-serien. Meget skyde og lejlighedsvis stealth mode tilgang. Du får det sjoveste ved at opgradere dine våben for at udøve maksimal skade på de muterede væsner og menneskelige fjender, som du vil stå over for.

De nye mutanttyper i spillene kaldet humanimals, jeg kunne have tænkt på et bedre navn, udgør en ny udfordring for spilleren, da de angriber rasende og kommer i pakker.

Udvikler: 4A-spil

Forlægger: Dyb sølv

Udgivelses dato: Februar 2019

3. The Last Of Us Remastered


Spil nu

Mange af jer bliver måske overraskede over, at dette spil er på det tredje sted på denne liste. Det betragtes af mange for at være det største spil, der frigives på PS3, og remaster på PS4 gør dette endnu en gang til en endnu enestående eksklusiv titel. Personligt er jeg også tilbøjelig til at være enig i, at dette er mit yndlingsspil på denne liste. Men det har haft sin tid til at skinne et stykke tid nu, så jeg syntes, at ovenstående spil fortjener lidt mere opmærksomhed.

Det faktum, at jeg endda er nødt til at forsvare mig selv for ikke at placere dette på toppen, skal fortælle dig, hvor godt dette spil faktisk er. Ja, indstillingen finder sted i en verden, hvor en virus er brudt ud og inficeret menneskeheden. Det handler også primært om at overleve denne verden. I virkeligheden er det dog meget mere end det.

Du spiller spillet som karakteren kendt som Joel. Joel mistede sin datter, da Cordyceps-svampen begyndte at inficere mennesker. Efter flere år løber du ind i et barn, der er immun over for denne sygdom / virus. Dit job er at hjælpe denne pige, Ellie, med at rejse gennem zombieinficeret, skræmmende og mørkt billede af De Forenede Stater.

Historien er absolut fænomenal med mange vendinger. Spillet har en tendens til at fange dig af vagt, og møderne med de inficerede er mildt sagt nervepirrende. Det er et spil, der hælder meget hjerte ind i det, samtidig med at det er dybt følelsesladet og skræmmende.

Det kunne heller ikke være et bedre tidspunkt at spille dette spil, med denne The Last Of Us Part II, der kommer ud i 2020.

Udvikler: Frække hund

Forlægger: Sony Interactive Entertainment

Udgivelses dato: Juli 2014

4. Death Stranding


Spil nu

Det betyder ikke noget, om du er et videospilfan eller bare en afslappet spiller. Du har sikkert hørt navnet på Hideo Kojima udtalt et dusin gange før. Han er det store sind bag serien Metal Gear Solid og Silent Hill. Da Kojima annoncerede sin afgang fra Konami og fortalte os, at han ville lave et spil, hvor han kunne udtrykke ham fuldt ud, var fansen begejstrede.

Resultatet er Death Stranding. Et spil, som mange mennesker har et kærligheds- / hadforhold med. Men klart, jeg kunne godt lide det meste af spillet, og det er netop derfor, det tjener en plads på denne liste. Dette spil er meget splittende og med god grund. Det er dog svært at overse kvaliteten og mængden af ​​intellekt i dette spil.

Du spiller som Sam Bridges, der arbejder som portier i dette spil. Hvis du ikke ved hvad det betyder, vil jeg sige det enkelt: Ja, du leverer grundlæggende pakker. Sam siger det selv sådan selv: ”Jeg leverer. Det er alt". Imidlertid er mange mennesker lidt uvidende om dette spil. Verden er alt andet end ødelagt, og din rolle er at forsøge at forbinde samfundet igen. Jeg er vag med historien, fordi jeg synes, du skal forstå det alene for at nyde det.

For det første er grafikken absolut fænomenal. Let det bedste, jeg har set på PS4 indtil videre. Verdensbygningen her er helt fantastisk, fjenderne kendt som “BT'er” og bosserne, du møder i hele spillet, er skræmmende, men alligevel smukke på en frygtelig måde. Min personlige yndlingsdel var soundtracket, som jeg stadig lytter til hele tiden. Historien her er gribende, kompleksiteten vævet af Kojima er til tider bedøvende.

Kojima har bestemt meget at sige i dette spil. Men selvom jeg personligt fandt de enkle gå- og skydeelementer afslappende, er det ikke alles kop te, hvilket er helt fint. Det er ikke et spil for alle, men hvis det interesserer dig, vil du absolut elske dette spil.

Udvikler: Kojima Productions

Forlægger: Sony Interactive Entertainment

Udgivelses dato: November 2019

5. Dage forbi


Spil nu

Days Gone er et andet post-apokalyptisk spil, der blev drillet helt tilbage på E3 i 2016. Det er udviklet af Bend Studio, hovedet bag Siphon Filter-spil. Det blev endelig frigivet den 16. april 2019. Folk blev meget overrasket over dette spil på godt og ondt.

Det er et første-parts eksklusivt spil til PS4. Så som du sikkert kan gætte, blev bjælken sat højt for dette spil, før det overhovedet blev lanceret. Mange gange rammer det mærket, men der er et par fejl at finde her. Den åbne verden her er faktisk ret stor, og der er meget at udforske og gøre.

Spillet fokuserer primært på overlevelse. Der er jagt, håndværk og andre ting, du forventer i et action / overlevelsesspil. Der er også mange zombier i dette spil, der kaldes Freakers. Du spiller som en biker, der hedder Deacon St. John. Spillet finder sted to år efter en stor krise, hvor Amerika bliver overskredet af disse Freakers.

Når spillet virkelig går i gang, kan tingene blive ret intense. Jeg kan ikke tænke på mange ting, der er mere nervepirrende end horde-systemet i spillet. Som navnet antyder, kan zombier samles i en stor horde og jage jer alle på én gang. Som du sikkert kan forestille dig, er det absolut neglebidende. At blive jaget af over 300 zombier med kun 15 kugler i din AR er ikke ligefrem en sund tid for spilleren.

Et andet interessant aspekt af dette spil var faktisk hovedpersonen, Deacon. Han præsenterer sig selv som en meget paranoid, men alligevel fjern person, der bare prøver at overleve denne verden. Han har et interessant syn på livet, og jeg følte mig knyttet til ham gennem spillet. Du føler ikke, at du spiller spillet selv, men snarere lytter til Deacon gennem hele denne rejse.

I sidste ende er dette spil meget sjovt, selvom gameplayet til tider kan blive lidt uhyrligt. Selvom det muligvis ikke rammer rækkevidde, der er sat af spil som God Of War, Uncharted 4 eller endda Horizon Zero Dawn, synes jeg stadig, det er værd at spille.

Udvikler: Bend Studio

Forlægger: Sony Interactive Entertainment

Udgivelses dato:April 2019


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found