Fix: Forbindelse mislykkedes med fejl 651

For de fleste brugere, hvis computere mangler en Wi-Fi-forbindelse, er deres anden mulighed at oprette forbindelse via et LAN-kabel til routeren. Dette er tilfældet for tårn-stationære computere i modsætning til bærbare computere. For at ringe op til en forbindelse til tjenesteudbyderen bruges der normalt et modem mellem routeren og wall LAN-stikket. Udlejere leverer normalt denne form for forbindelse. Afhængigt af dit område bruger du sandsynligvis en PPPOE- eller en PPPOA-forbindelse.

Modemforbindelsen er modtagelig for fejl 651. Dette er en almindelig fejl i Windows, især i Windows 7 og 8, hvis du bruger en PPPOE-modemforbindelse. Fejlen opstår normalt, når du prøver at indlæse en side ved hjælp af din browser, eller når du prøver at køre applikationer, inklusive spil, der skal oprette forbindelse til netværket. Den samme fejl vises, når du prøver at oprette forbindelse til dit modem fra de tilgængelige netværk i systembakken. Fejlen siger "Fejl 651: Modemet (eller en anden forbindelsesenhed) har rapporteret en fejl". En mulighed for at ringe op igen og forsøge at genoprette forbindelse gives sammen med fejlen. Dit WLAN fungerer dog muligvis stadig fint, selvom du får denne fejl.

Hvad denne fejl betyder, er simpelthen, at forbindelsen ikke kunne gennemføres, fordi modemet ikke kunne nås, eller på grund af et godkendelsesproblem. Der er ingen officiel metode til, hvordan denne fejl løses. Ved fejlfinding ved hjælp af nedenstående metoder kan du muligvis komme tilbage på sporet og oprette en vellykket forbindelse.

Metode 1: Genstart din computer, router og modem

Genstart af din pc, router og modem nulstiller dem eller samler eventuelle ændringer, du måtte have foretaget. Dette vil sandsynligvis få tingene løs. Kontroller også, at dine forbindelser er fastgjort korrekt og ikke er løse på nogen måde.

 1. Gem alt dit nuværende arbejde, luk alle åbne applikationer, og luk derefter computeren. Vent et øjeblik.
 2. Sluk først din router og vent et par minutter.
 3. Sluk nu dit modem.
 4. Frakobl alle Ethernet-kabler, der er tilsluttet routeren og modemet og pc'en.
 5. Tilslut dem igen, og sørg for, at der ikke er løse forbindelser imellem dem.
 6. Tænd nu din pc og lad den starte.
 7. Tænd først for modemet, og tænd derefter routeren, når det er initialiseret.
 8. Prøv nu forbindelsen.

Hvis dit WLAN ikke også fungerer, er problemet sandsynligvis modemkablerne eller LAN-stikket på væggen. Du skal muligvis kontakte din internetudbyder (ISP) for reparation.

Metode 2: Fjern dit bredbåndsmodem som din standardforbindelse

Indstilling af bredbåndsmodemet som standardforbindelse kan være i konflikt med andre forbindelser. Dette ville være tilfældet, hvis du ændrede din internetudbyder, dit modem eller din router. Sådan annulleres din forbindelse som standard.

 1. Trykke Windows-nøgle + R for at åbne Kør
 2. Type ncpa.cpl og tryk enter for at åbne netværksforbindelsesvinduet
 3. Højreklik på din bredbåndsforbindelse (i disse tilfælde den med [WAN Miniport (PPPOE)] egenskaben) og klik på “annuller som standardforbindelse. ” Dette rydder det som en standardforbindelse, og du kan være i stand til at oprette forbindelse.

Metode 3: Opdater dine netværksdrivere

Korrupte, manglende eller inkompatible netværksdrivere vil sandsynligvis forårsage dette problem, fordi forbindelsen mellem pc'en og modemet ikke kan gennemføres. Dette er normalt tilfældet efter opgradering af dit operativsystem. For at geninstallere dine drivere

 1. Trykke Windows-nøgle + R for at åbne Kør
 2. Type devmgmt.msc og tryk på Enter for at åbne vinduet Enhedshåndtering
 3. Udvid afsnittet Netværksadapter
 4. Højreklik på dit netværkskort, og vælg ‘Opdater driver software…’
 5. I det næste vindue skal du klikke på "Søg automatisk efter opdateret driversoftware"
 6. Enhedsadministrator finder driverne fra din pc og installerer dit netværkskort

Du kan også højreklikke på dit netværkskort og vælge 'Afinstaller' og genstarte din pc. Dette geninstallerer de drivere, du har fjernet. Alternativt kan du gå til din bærbare producentens websted og downloade de korrekte drivere til din pc. Da din pc ikke kan opdatere drivere automatisk fra internettet, da der ikke er nogen internetforbindelse, hjælper dette med at løse problemet med inkompatibel driver.